*LMA!!* Puiuti de Randunici 2008!! (206)
Raspunsuri - Pagina 8
tuchita spune:
Sara buna!
Lyvy, pentru Iris merge Furazolidon!
Citeste prospectul si o sa vezi ca e activ si pe giardioza, i-am dat Ilincai cand avea 10 luni!
Pentru alaptata nu stiu....
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Luny te rog inainte sa mai pui poze si filme cu Mufa sa bagi avertisment d-ala cu "nu incercati asa ceva acasa"
Pai m-am dus si eu cu baiatu' azi in parc ...si l-am pus si eu in picioare, sa merga baiatul pe jos ...CE CREZI? A protestat vehement si s-a aruncat direct cu capul de beton
Dar a cazut asa, cum sa-ti spun sa intelegi...ca tinta piept in poligon , impuscata in spate
De groaza
Are nasul usor julit, in rest n-a patit nimic 
Ariel te mai miri de copil ca nu sta locului , da-i draga ceva sa manance ca i-o fi foame
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
ariel_7000 spune:
lyvy, m-ai lasat cu gura cascata!!!! giardia??? nu cred! repeta analiza...eu nu cred! de unde??? daca umbla pe afara pe jos, daca baga in gura ce prindea pe acolo, daca era in colectivitate...poate, dar asa? nu cred!
cica semintele de dovleac, neprajite sunt bune sau si mai bine ulei de dovleac, dimineata pe stomacul gol, 1 lingura.
NU CRED!!!!
bubule, nu te-am uitat, am scanat paginile din carte sa ti le trimit, dar mi s-a blocat computerul si nu pot sa le iau....acum sunt pe laptop si aici nu le am. il pun pe marcel diseara sa deblocheze si maine ti le trimit.
hrisca...ti-am zis. pui o cescuta de hrisca intr-un bol cu apa, o lasi peste noapte sa se inmoaie. apoi iei 1-2-3 linguri, cate vrei tu si le pasezi, adaugi fructe....cum vrei tu sa iasa, mai tare, mai moale....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
luny spune:
am fost in parc, super zi si azi!
...a venit si sorella, care nu a putut inca sa citeasca ce i-ati scris ptr ca nu mai are calculator, e la reparat!
dar i-am trtansmis ideile voasre, si zilele astea vine p-aici, si ii voi arata tot ce i-ati scris!![]()
oricum, era ceva mai bine azi, a zis ca a depasit 'socul'
...in we vom merge la ai mei si voi sta cu ea si sambata si duminica, si daca e cu Mufy, cu siguranta va fi ocupata si ii va distrage atentia!
lyvy imi pare rau de giardia aia...
nu stiu ce sa iti spun, nu ma pricep..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Luny te rog inainte sa mai pui poze si filme cu Mufa sa bagi avertisment d-ala cu "nu incercati asa ceva acasa" Pai m-am dus si eu cu baiatu' azi in parc ...si l-am pus si eu in picioare, sa merga baiatul pe jos ...CE CREZI? A protestat vehement si s-a aruncat direct cu capul de beton Dar a cazut asa, cum sa-ti spun sa intelegi...ca tinta piept in poligon , impuscata in spate De groaza Are nasul usor julit, in rest n-a patit nimic ![]() Ariel te mai miri de copil ca nu sta locului , da-i draga ceva sa manance ca i-o fi foame ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost. |
beyyyy! va casunat pe mine??? dar ii dau sa manance!!! ce, numai carnea e mancare??? iote-te!!! las' ca de maine va zic ca-i dau carnati si mici
acum ai pus copilul sa alerge in parc???? hhahhaa! esti belea! lasa mai omul in pace, ca va merge, va alerga, va vorbi si in final tot cu telecomanda in mana pe canapea va ajunge
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)Who cares what the question is? Chocolate is the answer!
numeioana spune:
Giardia poate sa ia din familie...sigur aveti si voi! Apoi, cu Vigantolul, eu cred ca e bine sa mergi la un medic tanar. O sa-ti spuna sa-i dai in continuare, poate o doza mai mica, dar sigur nu iti va spune sa intrerupi. Lui David i s-a inchis fontanela pe la 7 luni si pediatrul mi-a zis sa-i dau in continuare, ca fontanela deschisa nu e neaparat un semn de rahitism, asa cum inchiderea ei nu inseamna ca nu are nevoie de Vit D pt sistemul osos, mai ales acum cand cresc oasele asa de rapid. Mai intreaba si alti medici.
Si despre samburii de dovleac (cruzi) am auzit si eu. Si am mai auzit de giardioza la copii asa mici! Sper sa scapati repede de giardia! Pupici! Bine ca in rest e totul ok.
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
luny spune:
![]()
nas julit de vlad!mimo, fata, eu am tot zis ca asta al meu a stiut sa cada de mic!
nu s-a lovit serios niciodata,zici ca s-a antrenat special, niciodata nu a cazut pe spate, cu capul, ci a flexat genunchii sa cada in fund, si niciodata nu a cazut in nas,nici cand a venit tare, in picaj, pe burta,. ptr ca mereu pune mainile,si nu mai ajunge sa dea cu capul!
ma rog, astea cred ca sunt inerente, cu siguranta va lua si el busituri mai serioase ca nu-i timpul pierdut! dar sunt ZEN si la capitolul asta:)) se caleste:)
d-aia eu declar ca am trecut peste perioada 'L'(adica statul aplecat dupa copchilul mergaret
), si am scapat si de dilema 'ham', clar nu e necesar! Mufa nu-mi permite nici macar sa-l tin de mana, vrea NUMAI singur
. Si face o treaba excelenta! azi, in parc, veneau mamici sa intrebe ce varsta are, si se uitau cam stramb cand spuneam 10 luni jumate
...ca merge prea bine cica,si vrea numai singur,nu are nicio teama, plus sa vorbeste mult, si cica pare mai mare..ma tot gandeam sa nu mi-l deoache vreuna..
LUNY
Clodute spune:
Buna seara,
Doo vorbe si eu ...
Lyvy...da de seminte de dovleac crude stiam si eu...
Simo27 ai PM.
Despre noi.. doar atit
eu racita ... bebe racit... cu nasul in batista fiecare...
Va urez noapte buna si sanatate tuturor.
Clodute mami de
Patrick si
cu probabil 
mihutza11 spune:

Gecko si eu tre sa imi fac timp sa dau examenul de soferie.. eu nu am nici macar permis din ala de incepator aici, ca in Ro sunt soferita din '97..
Luny la ce frumusete e surioara ta, vaaaaiii nu mi-as face probleme deloc!!
Somnorica drum bun!
Adriana sanatate micutei!
Bv Bubu ca ai depus dosarul!
Mimo esti de coma!
Vladutzul julit!
Lyvy imi pare rau de giardia! sper totusi sa nu fie asa!
recunosc ca eu habar nu am cum se manifesta..
Elara pt problema aia:
Cei trei au achitat initial cate 10 euro si li s-a returnat cate un euro. Deci 3x10 = 3x9 + 3x1 (cei trei euro pe care i-au primit inapoi). 3x9 = 27 (25 camera si 2 la angajat). Deci se scad cei 2 euro, nu se aduna.
sper ca s-a inteles..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
luny spune:
aaa, mimo, am uitat sa-ti zic: urmareste cum se simte cu incaltamintea, e posibil din cauza ei sa vina in nas, ca si Mufa are tendinta asta, din cauza talpii rigide a ghetelor1 tre musai sa-i iau un adidas cu talpa moale, mai flexibila, chiar am vazut la Crocodillo perca, dar scuumpee
LUNY