Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 7
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Dana, baga nurofen si fastum gel...oricum, indiferent ce ai lua, tot tine vreo cateva zile...dar de la nurofen te mai lasa durerea...
Fetelor, Kissy nu e bine...a scris Aida la umanitare...
Nu uitati sa va rugati pentru ea...sa-si revina...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
monica-elizabet spune:
Doris
am citit ca acum se simte un picut mai bine...Doamne ajuta 
pe toate sa aveti o zi si o saptamana minunate asa ca voi 
OFFF...off...Am citit din nou acum...Doris ai dreptate...nu se simte bine...asa ma bucuram ca trecuse peste starea aia tampita...
sper din tot sufletul sa se simta mai bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
gonghy spune:
Buna fetelor!
O noapte fara sa inchid un ochi...mis ca aia din Intoarcerea Mortilor Vii....adica ZOMBI 

si la 12.30 cica tre sa merg la lucru 

Ieri am fost cu fata la urgenta ca a facut febra mare si voiam sa aflu daca nu cumva are puroi in gat dar nu a avut asa ceva ci rosu in gat....i-am dat ieri tratamant,azi noapte numa am vegheat-o sa nu mai urce febra si la 4 azi dimineata 38.5 si i-am bagat iar un supozitor de paracetamol 

cred ca am atipit doar si la 8.30 mi-o dat trezirea bubulina i-am dat lapticul si am plecat la Muscoi....numa ce am ajuns acasa.
Diagnosticul este laringo-traheita 

ca binenteles de aseara o inceput o tuseeeee....mucii curg rauri,rauri,e ragusita...febra asta nenorocita nici acuma dupa atatea medicamente si supozitoare nu scade...... a primit Azitromicina 200 sirop,Tussin si Nurofen iar daca incepe mai nashpa cu tusea si mai des ii dau si Ambroxol picaturi.
Aseara luai si eu Aspirina Bayer si Efferalgan eff ca ma ia si pe mine cu friguri si muci 

mai io lipseam din acest peisaj de "basm" 

Danutza ai grija sa nu fi facut pneumonie ca si aia da asemenea simptome si atunci ai nevoie musai de antibiotic....daca nu e ce spun eu atunci poate a fie un junghi intercostal dar ai nevoie de Mydocalm 150 mg 2x1/zi si neaparat sa te dai cu Ban Gay ROSU are mai mult mentol si camfor si relaxeaza musculatura si dupa ce te dai cu ung sa te legi cu ceva inprejur ca ai sa vezi...o sa iti treaca.Multi 

si sa te faci bine.
Geta merci mult ca intrebi de noi 
Maya e cum am scris mai sus...nu e bine deloc deocamdata dar sper sa treaca cat mai repede ca numi place sa o vad asa blegutza si fara chef.Horcane denuma si are ochisorii miiiiciii....miiiiici 
Voi cum sunteti? 
Aida suntem alaturi de voi,DD fie cu voi 
Mihii 1000000 de 
zici ca americanu' e bossu?? ![]()
Merg sa-mi calc halatul si sa ma pregatesc de munca.....oooffff ce somn am in mine cat pt 10 persoane ![]()
![]()
![]()
O zi frumoasa va doresc!
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
"Fericirea este o minge de fotbal,cand este aproape o lovesti cu piciorul,cand este departe alergi dupa ea!!"
danitin spune:
Mey, io ca egoistu' de serviciu, da' ma iertati voi, ca zau ca'junghie rau ... deci, Laurelu, la pneumonie chiar asa sunt simptomele
? Fara febra, fara din astea, numa junghi cand tusesc? Super naspa, nu vreau pneumonieeeee!!!!!!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Ana68 spune:
Salutare la tot boboru'
Aida,imi pare rau ca Kissy se simte rau,sper sa aveti,totusi,o zi cat mai buna si sa auziti astazi trompetica scumpa!
Cu gandul la amandoua,va pup
si va imbratisez cu mare drag!Multa putere sa aveti!

Fetelor,citesc ca fiacre aveti cate o bubita...tocmai d-aia va doresc multa sanatate la toate,si mici si mari.intru si eu in gasca asta,cu Luana mucaita rau si tusitoare ca 5 magari.
In rest toti suntem in parametre...nimic nou pe linia de servici,toate asa cum le-am scris,acasa e ok...Sambata ne-am facut de cap,ne-am destrabalat,am tras o fuga la Arad la Carrfour,apoi o cafeluta pe corso si inapoi la Timisoara.Ne-a prins bine la toti excursia,mai putin Luanei,care s-a incapatanat,pe vantul ala,sa mearga fara geaca si bascuta...si iaca tragem.
Cam asta.Va pupez
si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Mihi spune:
na ca va adusai de pe pagina 2...
...azi nu am avut chef de nimic...si m-a ajutat si americanu ca sa nu am spor...e o dezordine la mine
...bine macar ca apucai sa fac mancare...si prin cap mi-o bantuit numa muzica din anii 50-60-70
...intamplare ...mi-am uitat cartea de rugacini acia in tm cat am fost la ai mei...si numa pe drum mi-am amintit...acasa am intrebat pe mama daca nu cumva are ceva carte de rugaciuni...ea s-a pocanit acu vreo 6 ani cred..."sti ca noi nu avem asa ceva"...apoi isi aminteste ca a gasit candva o carte de rugaciuni pe drum...asta inainte sa se pocaiasca ..o fi fost vreun semn pt ea?...nem tudom...si-i zic i-a caut=o ...oricum a doua zi faceam io rost de acatistul maicii domnului...de la biserica sau de la careva din sat...si ce credetzi...carticica gasita era acatistul maicii domnului si acoperamantul maicii domnului...tare m-am bucurat...asa ca am reusit sa nu intrerup..tre sa ma uit la capitolele din urm acand am dat raportul...ca nu mai stiu de cand citesc...si vreau sa reusesc 40 de zile...cum zicea careva ca-i bine...
va pup pe toate drajeele mele

mihi
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
gabirus spune:

pentru Emma
va pup, fetele!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
Un gand bun pentru scumpa noastra Kissy
Va
pe toate
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
ela03 spune:
Buna fetelor
Eu n-am dormit toata noaptea. Am ajuns sa ma rog la Dumnezeu sa scap o data, ca asa hartuita n-am fost nicicand.
geta_florina spune:
buna dimineatza

of, vad ca sunt multe probleme aici ... imi pare rau ...
Aida sper ca ati avut o noapte linistita, sa dea Domnul ca azi sa fie o zi cu soare la propriu si la figurat 
Ela curaj si rabdare, o sa scapi de toate astea si o sa fie bine. 
Laura cum a trecut noaptea si la voi? sper ca Maya se simte mai bine. Alex e si el mai bine, inca mai tuseste putin, dar e ok. sanatate. 
Dana cum te mai simti? ti-ai luat bengay ? cand a scris Laura de bengay din ala rosu, mi-am amintit ca si eu tot din ala am folosit. Spiridusul e ok? sanatate si voua. 
Mihi tie vreau sa-ti multumesc pt rugaciunea pe care ai pus-o dincolo ... n-o stiam, e minunata 

sa aveti o zi buna, cu soare in suflet 
Geta, mami de Alex
poze