Timisoara, Impreuna!(138) Emma, te iubim!
Raspunsuri - Pagina 8
Mariaa spune:
morning primavara la fetite si baieti, ce frumos e afaraaa!
cu piscot si cu lamaie, musai de trezealaaaa dau 

Ano, umbli brambura, hai?!
sa va fie de bine
si noi am incarcat bateriile in wk, tare bine o fost!!
pe partea culinara mi-am facut de cap prin piata si am luat spanac, ridichi, ceapa verde, patrunjel cret si multe cele - un deliciu! efectiv iti speli ochii in piata la ora asta cate prospaturi vezi pe acolo, bomba de energie nu alta!
incet, incet se face si la noi vremea de baut
afara pe terasa. cel mai tare ma 'invie' pe mine cum canta pasarile...e cevaaaa...
no bun, la munca nu la intins mana cum se spune
sa aveti o zi reusita toata lumea si fara bolesnite si muciosi 
Kissu drag, sa-ti fie bine azi, iubita mica
un copil creste in inima mea ![]()
Doris-Alina spune:
Neatza si de la mine...
Mai dau si eu o cafea...

Fetele, cine mai vine sambata la intalnire?
Ca azi suna Anda sa faca rezervare...sa stim cate locuri sa rezerve fata...in cazul in care nu gasim locuri libere, ne vedem duminica dupa masa...
Pana acum vin:
1.Ana
2.Geta
3.Gabi
4.Eu
5.Anda
6.Maria
7.Laura
altcineva? indragostita si doritoare?![]()
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Ana68 spune:
Salutam lumea...
Io inca n-am beut cafeaua...asa ma scuzati,da' nu-s p-ale mele...deci care-va-sa-zica estem dusa...no bun!![]()
Fetele bolnavioarele si piticii bolnaviori,va tzuculesc
rau si va doresc sa iesiti din bolesnite!
Aiduk draga...va pup
cu mare drag si va doresc o zi tare buna azi pentru Kissulina si pentru tine!Sper sa fie bine...Doamne ajuta!

Apropos de piata...da' nu ma'c si io in piata?!Ha?
Las' ca o sa-mi fac un lighean de salata cu de toate,nah!(ca-mi ploua in gura acumaaaaaaa....) si o sa pasc ca sparta,pana n-o sa mai respir ca o sa-mi stea stomacul in gura....na!![]()
Hai pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
andanii spune:
buna dimineata fetele
e soare , e soare 

aida o zi buna va doresc 
pup pe kissy mic de miiii de ori 
merg si eu la piatzaa ... intr-adevar poti sa pasti linistita ... deja e plin ![]()
![]()
eu abia astept sa merg pe munte sa-mi aerisesc mansarda putintel 
va pup pe toate fara exceptii 
ANDANII 

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, la ora 13
"In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma."
s-au topit 18 kg, mai am 12 kg pana la targhet
cu "montignac, stil de viata nu dieta" 
danitin spune:
Salutare!
Aida, o zi cat se poate de buna ...
Dorisake, eu sigur nu vin, imi e si rau, sunt si de serviciu ....imi pare foarte rau .
Geta, multzam de intrebare, spiridusul e bine acum ...
Ela, ce s+a intamplat?
Mariaa, mi-e un dor nebun de un mic dejun si o cafea afara, la aer ...
Ana, bine ca v-ati mai incarcat bateriile. Io-s pe regim de avarie ...
Multzam de sfaturi,am inceput cu Mydocalm si Ben Gay din ala rosu dar nici o ameliorare. Plus ca tusesc de imi dau sufletul. Azi ma duc la dr de familie, ca a inceput sa ma doara si cand respir mai adanc. Sper sa se rezolve ca nu pot sa dorm de durere si is zombie toata ziua.
Pupici multzi tuturor si o zi cat mai frumoasa.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
Aida, va pup si eu pe suflete...
si va doresc o zi excelenta!
Da, ca bine ziceti...o sa trec si eu prin piata pregatesc ligheanul pe diseara...pt salata...![]()
Deci, nu mai vine nimeni?
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
Mariaa spune:
buey, era vorba de sambata! duminica am program in familie
nu poci, sorry.
dana, uite ce frumos e afara, vine, vineeeee
ano, pe tine cand zici de ierburi mi te imaginez cu shunconiu in fata
ceapa verde unsa pe carne, nu?!
doris, scrie cu litere de 20, sa n-avem vorbe ![]()
Laurelu, cum e Maya??
un copil creste in inima mea ![]()
Mihi spune:
...hai un lighean mare de ganduri bune si de la mine...soare este afara...asa ca sa dea domnu sa avem soare si in suflet si in ochi...cum zice bine simonelu...
...s-a trezit mai rar azinoapte...asa ca-s o tzara mai in forma...si soarele asta ma inunda cu buna dispozitie...
fetele cam absentatzi hai spunetzi macar doua vb sa vedem cum suntetzi...katikul e cu Robi cu varicela...am vb azidimi...
getutza
.... apai o pun in semnatura...ieri am dat de ea....
dorisake
..io vesnic indragostita ...da nu cred ca pot veni...dar cu mine nu se stie niciodata
...
aiduka
...stanka noastra...la voi soare cu galeata va doresc...
va pup la gramada
...atat am avut timp...sanatate bolnaviorilor si mari si mici...si grav si mai putzin grav...si la suflet si la trup...
...si sa mai aduc un zambet pe fatza voasta...duminica cand am ajuns acasa... era un catzelus in fatza blocului...la care Arpi zice: "nu-i veninos nu va fie frica...ca-i mic..."
mihi
www.crestinortodox.ro/forumactive/showthread.php?t=5244" target="_blank">Canon de rugaciune pt copilul bolnav
ceata lui pitzigoi
"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o." Tereza de Calcutta
Ana68 spune:
andanii...pe bune de nu e vremea de pascut...am o tornada in gura,la ora asta,sicer...![]()
Ai,ai,ai...ce-mi facusi matale,Simonelule...cu verdeata ta cu tot...![]()
![]()
![]()
Dana...draga de tine
...bine ca mergi la doftor cu tusea aia,zau ca ma pui pe ganduri...asa am patit-o si io acum 2 ani de am dat in pneumonie si am tras 15 ture de injectii de ziceai ca am bucile poligon de tragere...sa dea Domnul sa-ti revi mai repede,multa sanatate!
Simonelule....da reset la imaginatie
...shuncoiu e la desert,bre femeie...salata e salata,ca atare....bag ca sparta goala,ca nici paine nu-mi mai trebe la asa bunatate...vai sa-mi trag una,imi ploua in gura de ma inec cu propria saliva...![]()
Deci,Dorisescu...in 14 februarie,sambata,da?
Ela...ce problem ai?
Mihi,Arpi e una bucatica dulce de copchilas istet
...parca mi-l si imaginez cand spune ca nu-i veninos catelul...beton!

Kati,Laurelu,Claudia....ce faceti?Uatz ap?
Getuto...Alexu' matale e mai bine?A scapat de tuse?
Hai ca mai vorbim noi...pupalim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
danitin spune:
Anaaaaa...... 15 injectii ?????? 
Bre oameni buni, nu ma speriati ca si asa is ipohondra si anxioasa 
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag