Pepenasi de iulie-august 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

salut

ce frumos este afara!!!

va invit la o

nici Daria nu se ridica si nu merge inca de-a busilea,in fundulet sta doar daca este sprijinita si atunci 5-10 min si cand nu mai vrea maraie si se lasa singura pe spate vrea mai mult in picioruse,de rastogolit se rastogoleste de pe spate pe burta si dupa burta pe spate;gangurim dar spunem mai mult :dadada, oooo si alte derivate dar cand ii zic sa zica mama sau tata incepe sa zambeasca parca ar zice zic cand vreau eu nu cand vrei tu

ma duc sa fac papa feti

buburuza mea

de Daria 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Sybille, ce mai face Vladimir????

Cristina, mami de Mihaita (30 iulie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele din Bucuresti, vrea careva Leg Magic-ul? Ca eu il dau nene! Stau si ma uit la el!
Edit: ADJUDECAT!
Am zis ca exersez si eu azi, a adormit fata, am pus-o in pat, m-am dezabiat ca sa nu transpirez tolu' de casa, si pana sa ma pun in tolu' de transpirat in el, s-a trezit
Il tin absolut degeaba, desi e clar ca e bun si, in cazul meu, mai probabil decat mersul la sala, de care n-am timp!
Asa ca astept sa imi ziceti vreuna dintre voi daca vreti, daca nu eu pun anunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Salutare!
Ce-am mai chefuit aseara cu Flo.
Ce vreme superba!Pe la 12 o duc pe Raluca in parc.
Cristina si Ralu prefera sa stea cat mai mult pe burtica,doarme numai pe burtica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Se pare ca a venit primavara!!!! Sper ca nu mai vine vreun val de frig ca tare e fain afara! Si noi o sa iesim azi, dupa ce se trezeste Ioana si ii dau sa pape pranzul.
Diarux iesiti la plimbare?

Anna de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza gagici si bine v-am gasit la un nou capitol.
Mada wonderful ca scrii din nou ti-am simtit lipsa.
Am citit in diagonala,deci nu mai stiu ce sa raspund.Scriu pe fuga ca am pus-o pe Timi la somnic,dar se cam frichine si ma tem ca tre s-o mai iau putin.

Timi la 7 luni papa lapte la 21,2,6,10(maxim 500 ml in total),si piure la 14 si 17.Inca are 6 mese.
Eu ii fac baie inainte sa-i dau sa pape bibele seara.Si la noi programul e baitza,laptic,poate putina joaca,si somn.

De 2 zile daca o tin in picioare dar nu-i las toata greutatea pe talpi,face pasi.M-am mirat foarte tare sa vad ca stie cum sa le puna.E hazlie foc .In rest,nu se ridica la marginea patutului.

Eu am patut din lemn,la care nu se poate schimba nivelul.Nu e foarte jos salteaua.In schimb marginea se poate ridica.Pana acuma i-am lasat-o jos.In curand o sa ridic,dar intotdeauna numai dupa ce o pun in el,asa ca nu trebuie nici sa ma intind,nici sa ma aplec

Plange

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

neatza si de la noi!

Matei care are 6 luni si 3 saptamani aproape si nu se intoarce inca de pe burta pe spate, nu se rostogoleste, nu se ridica in 4 labe, abia se intoarce de pe spate pe burta, o singura data a reusit sa faca treaba asta si invers...dar eu nu-mi fac probleme pentru ca este genul mai linistit si molcom, asa era si Stefan. In schimb gangureste si povesteste cu mine. Deja stiu cand vrea la san ca scoate un anumit sunet, imediat dupa ce face kk face un "pfff" asa din buze este simpatic foc, toata ziua zice "ada!ada!" si eu ma distrez de el ca il intreb "ce sa-ti dau? asta? sau asta?" si ii arat diverse chestii prin casa si el continua cu "adaa!ada!!" plus alte combinatii de sunete, mai nou "bla bla" dar l este asa scos din rasucirea limbii pe buza, tare simpatic.Sta in fundulet cateva secunde nesprijinit insa nu-i place, se lasa pe spate.Sa invatat sa doarma pe burtica insa se trezeste daca i se pune pata sa se intoarca pentru ca nu poate am ajuns la ceea ce zicea Illeana cu intorsul noaptea de pe burta pe spate.Habar nu am daca este sau nu in grafic, dar eu stiu sigur ca are ritmul lui si il respect Nu-l pot vedea de exemplu pedaland cu viteza lui Ilinca(capri) pentru ca ea se vede de la o posta ca este argint viu! Eu am doi copii molcomi ca parintii lor numai la vorba nu stiu cu cine seamana ca le merge guritza non stop.

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Salutare pepenime!

E asa frumos afara de imi vine sa ies sa alerg pe malul Bahluiului cu fata sub brat. Abia astept sa se trezeasca si dusa sunt dar nu am o locatie fixa in cap, plec de nebuna prin cartier.
Ieri am facut jumatate de oras cu fata in carut vreo 2 ore de ma dureau osicioarele hibernate dar poate asa mai dau si eu din kg.

A plecat mamuca mea ce ma fac eu fara ea?

Ei, supravietuiesc ca doar eu singura cresc maimutica si cu sotul binenteles.

Mai a mea se joaca cu frunze de la flori (rupte de matze), cu clama lui ma-sa, mobil, telecomanda, hartie, cu tot felul de prostioare iar pe jucarii le foloseste doar ca sa le arunce

Eu am pus-o in fund desi pe aici se discuta sa nu fortam copchilul ca se tragea de toate alea sa se ridice si de la 6 luni fara o sapt a inceput sa aiba stabilitate. Si sta in fund bine dar nu o las 30 min, ci cat ma duc la bucatarie sau la baie si ea sta pe jos si se joaca. Mi-a facut-o de vreo 2 ori si s-a aruncat pe spate sa imi dovedeasca ca ma iubeste si cand a juns jos nu a fost prea fericita si de atunci ii pun perne in spate cat sa nu se sesizeze si poate sa fac sarituri pe spate cate vrea.
A mea face ca un iepure si vad ca nu mai inceteaza. Adica o tin de sub brate si sare asa pana oboseste de ma dor mainile de parca merg la sala. Cred ca se gandeste la mine

Mai si eu cred ca fiecare copil e unic si oricum ei fac ce vor cand vor si medicii isi dau cu parerea ca asta e meseria lor.

Oare ce mai fac Kla,Mikycris?

Va

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

ah, am vrut sa va mai intreb, pe cele cu iepurasi . Matei de o saptamana isi trece mereu limba peste gingie, ca si cum ar avea ceva acolo in plus...o fi dintisorii care dau sa iasa? Ca eu nu simt mare lucru la palpare, adica uneori mi se pare ca simt ceva, alteori nu mai simt nimic...
Insa nu mai mananca NIMIC inafara de san. Suntem exclusiv pe san de o saptamana....azi nici nu ma mai obosesc sa-i pregatesc masa de pranz cu legume pentru ca fructele le-am mancat eu....

Carmenela, azi dimineatza cand m-am trezit primul gand a fost la voi! O am sa zic si eu pentru voi seara si sa va ajute DD sa treceti cu bine! Asteptam vesti de la voi!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam si iar ne jucam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Timi bea cam 50-120 ml de ceai,care e mai degraba apa cu milschzucker si foarte putin ceai,ca fara el,nu bea.In plus mai bea uneori,dar nu in fiecare zi,tot in functie de kk(daca nu a facut o zi) suc de portocale,indoit cu apa,la canuta nuk cu tzutzurel de silicon(de care a pus Mada link).Ceai sau apa nu vrea sa serveasca cu canuta asta.Care pe mine ma enerveaza foarte tare ca nu are sistem de anti-spill,si nu pot sa i-l dau in mana ca tot varsa.Am mai incercat sa-i dau apa si din cana de oameni mari,si e haioasa tare,isi baga limbuta,nu prea stie ce se intampla,dar e interesata de ideea,ceea ce ma bucura.

Si acum sa ma si plang putin.Sunt rupta de oboseala.Am avut 3 zile 2 verisoare la mine.Va dati seama ca am numai o camera asa ca am dormit cu sotul pe jos.Atat mi-a mai trebuit la raceala mea.In plus cateva zile bune si Timi mi-a dormit foarte rau(thank god si-a revenit la bunele obiceiuri si papa la 2 si 6 si in rest nu se trezeste decat maxim de 2 ori pentru suzeta).
In plus se pare ca ceva nu e in regula cu actele pentru credit,de stau cu morcov ca oare ni se paroba sau nu,ca eu deja mi-am facut planuri cu apartamentul asta,deja il simt al nostru.Oricum avem termen de plata pana la sfarsitul lui iunie,pana atunci sper sa se rezolve.
Anul trecut nu ni s-a acordat,pentru ca aveam salariile prea mici pe cartea de munca.Acuma ca avem,s-a complicat sotul sa ajute pe vreo doi,dar e prea complicat sa va explic,si din acte reiese ca e creditoare firma la care e angajat.Normal ca banca nu da credit daca deja pe acte apare ca altcineva ne crediteaza....mno,si acuma umblam sa rezolvam sa nu mai apara pe acte.

Revin

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput