Rahova sau apropiere (52)
Raspunsuri - Pagina 14
MIRCLAU spune:
buna dimineata
scuze,dar nu am mai intrat aseara pe net pt ca eram obosita moarta
ALINUTZZA e bine la ora 10 dar sa vedem pt ca aseara andy abia respira si l-am rugat sa isi sufle nasul si cum este un incapatanat nu a vrut nicicum,asa ca azi-dimineata s-a trezit cu febra,cu tuse magareasca si cu nasul plin
asa ca.....azi l-am dus la gradi pt ca trebuie sa ma duc eu la dr si nu aveam cu cine sa il las ca altfel stateam cu el acasa,asa ca nu promit nimic daca este iti trimit un PM diseara sau maine la prima ora
MONICA in caz ca nu putem ajunge poate ne vedem data viitoare sau pana marti
,sa nu te superi
va pupic pe toate si va doresc o zi minunata
MIRELA mami de andreas nazdravan si
14+
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
pe toate
of...asa de rau imi pare...raceala/gripa asta face ravagii si printre cei mici si printre cei mari si o parte din rudele mele sunt racite si nu ne putem vedea...asta e...bine ca am apucat sa ma vad cu ei o buna parte din timp...
sanatate multa lui andi
si tie vicky si tuturor celor care sunteti bolnaviori...sper sa fiti cat mai repede bine
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
karligutza spune:
buna dimineata fetele mele! 
noi ne-am trezit pentru a doua oara cu nasul curat si cu gatul curat! (si azi si ieri, cred ca si maine!
) deci se pare ca noua ne-a trecut de tot! asa incat daca se mai poate, Monica, noi venim maine cu Alinutza si Tudor! Important e sa va simtiti si voi bine, nu vrem sa dam buzna daca nu va simtiti si voi bine! Tie cum iti e cu bubutza de pe obraz? Si n-am inteles cum e cu racelile in familie? si voi sunteti raciti? sau restul rudelor care urmau sa va viziteze in weekend?
Alinutza te si sun azi dar iti scriu si aici... eu cu indemnizatia nu mai stiu nimic ca idiotii astia au pus un robot la telefonul lor si cand sa te preia un angajat telefonul isi intrerupe tonul. Iar eu am depus dosarul inca din 14 ianuarie. Dar nici n-am primit nici o scrisorica inca. of!
pup ca am de schimbat un pampersuc!
papapapa 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
monica-elizabet spune:
ma bucur mult ca sunteti bine rodica
nu...noi nu suntem raciti ci o parte din rude...
"buba" a facut cojita peste alunita...si vad ca nu mai e chiar asa inflamata...oricum luni merg la control din nou sa plec linistita
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Alinutzaa spune:
Salutare
Mirela imi pare tare rau ca piticul este bolnavior. Ai grija, poate reusesti sa nu te imbolnavesti si tu. Bafta la doctor diseara. Sa vii sa ne povestesti.
Karli uite ce zicea o fata la sub-forumul de legislative:
"In legatura cu emiterea deciziilor am intrebat la ANPS si mi s-a spus ca programul informatic a fost actualizat si ca urmeaza sa fie preluate perimele dosare si sa se emita deciziile.
Sunt sanse ca in luna martie sa primim indemnizatia recalculata."
Monica sper ca bubitza sa fie spre vindecare.
Fug sa ii fac piciului o supa cu galuste
Va pup 
Sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
Dory232002 spune:
Fetelor, imi cer scuze ca intru asa de rar, dar timpul meu parca pe zi ce trece se scurteaza tot mai mult.
Alexa a prins gustul jucatului la pc si mai mult ea sta in cursul zilei aici.
Mirela, multa, multa sanatate va doresc.
Alinuta, cum mai este Tudor ca am citit ca ati trecut printr-o experienta nu tocmai placuta.
Vicky, La multi ani pt. Adi si multa sanatate pt. Dani.
Vio, dar ce program incarcat aveti....
Karli, merci ca ai intrebat de mine, am scris deja care este motivatia lipsei mele, ma bucur ca Adeluta este ok acum.
Monica, sper sa ne mai vedem macat o ora inainte de plecarea ta.
Va pup pe toate.
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
eu sunt acasa si va astept ![]()
dory si mie mi-ar palcea tare mult sa ne mai vedem
vio, vicky? voi cand mai treceti pe-aici?
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:
Simona, cu drag te anunt ca Dani se simte mai bine, asa ca maine seara, la ora 18, vom fi la Piticot, pentru a-l sarbatori pe Vladut
.
Monica, sper sa ne vedem maine seara. Eu oricum voi lua cartile cu mine, alta sansa sa ne vedem nu cred ca mai avem. Doar daca ne luati cu voi in bagaje
!
http://community.webshots.com/user/viki39
sirimie spune:
Vicky, ma bucur foarte mult! Abia astept sa ne vedem!
Petrecerea e miine la 18:30
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
MIRCLAU spune:
buna ziua rahova
fetelor imi cer mii de scuze ca nu am reusit ajunge astazi,andy nu s-a simtit bine deloc,inca tuseste si ii curg mucii,iar eu am fost tareee obosita
speram sa reusim sa ajungem maine la ziua lui vladut ,ii dau nurofen si sirop de tuse poate pana maine se mai amelioreaza,bine,nu este gripa dar cred ca a racit de la vreun curent asa ca nu cred ca e periculos pt alti copii,ne dorim fff mult sa ajungem maine mai ales daca reusiti si voi sa ajungeti
la dr a fost bine,mi-a spus ca bebica e bine,are maini,picioare,si totul este ok,ne-a spus ca pare a fi o fetita ca inca nu i-a crescut nimic dar nu este sigur ne-a spus ca aflam la urmatoarea ecografie care va fi in aprilie
,asa ca mai am de asteptat pana aflu sigur sexul dar oricum sanatos sa fie ca sexul mai putin conteaza
va dorim un weekend minunat si speram sa veniti cat mai multi maine la ziua lui vladut,va pupic pe toate
MIRELA mami de andreas nazdravan si
14+