Rahova sau apropiere (52)
Raspunsuri - Pagina 13
MIRCLAU spune:
buna dimineata
am scapaaaaat traiesc
,nu am avut nimic,sunt rezistenta nene
KARLI eu mereu i-au acest sirop de tuse este ffffff bun si pt mine si pt andu,eu de obicei il gasesc la help net
VICKY si eu abia astept ziua de maine seara,abia la 17 am programarea
MONICA dar unde vreti sa ne intalnim?ati stabilit ceva?
de VIO mai stiti ceva? ce o fi cu ea?
ALINUTZZA,SIMONA,DORY va pupic pe toate
MIRELA mami de andreas nazdravan si
14+
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Karli, multumesc pentru info cu gradinitele.
Cea de pe Carol Davila e departe pentru ei, avand in vedere ca nu au masina.
E scumpa foc Adelutza, sa va traiasca! Mi-au placut muult de tot pozele.
Vicky, ii urez si eu cu intarziere la multi ani lui Adi, sa fie sanatos si sa-si realizeze toate dorintele!
[S]
Iar tie si lui Dani insanatosire grabnica!
Mirela, bine ca n-ai patit nimic de la apa de calorifer!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Alinutzaa spune:
Salutare
Karli nu am primit nici un raspuns inca, dar eu oricum am depus actele in Februarie asa ca nu ma astept sa primesc prea curand vreun semn de la ei. Da' habar n-am cam in cat timp ar trebui sa primim vreun raspuns sau vreun banut. Am vrut sa intreb dar eram cu piciul dupa mine care iesea tot timpul in balconul ala al biroului si care avea niste trepte la un capat, a cazut cu fundul intr-o cutie plina cu hartii, s-a apucat sa traga de niste cabluri etc etc. Cand am plecat mi-am uitat si niste acte pe acolo de a trebuit sa ma intorc inapoi. Cand am terminat oricum eram transpirata toata si am si uitat sa intreb. ![]()
Monica sper sa rezolvi usor problema si sa nu fie nevoie de nimic pe langa tratamentul pe care il faci acum.
Tudor a avut doar niste mucisori duminica si luni, de luni seara vad ca este ok, nu mai are nimic. Deci noi suntem buni de vizita. Asa ca asteptam sa vedem si ce or sa faca Karli cu Adeluta. Daca se fac si ele bine bine venim cu totii, daca nu, atunci doar eu si Tudor. E ok asa?
Vicky multa multa sanatate. Mai dar ce isi face de cap boala asta a ta. Eu pentru tuse am folosit la pici Prospan o saptamana si nu i-a trecut. Apoi i-am dat Plantusin si in doua zile nu mai avea nimic.
Fug sa mananc si eu ceva.
Va pup 
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
buna fetelor
noi am fost azi sa patinam, eram singurei pe patinoar
asa ca ne-am destrabalat in voie...
se uita toata lumea la mine ca la circ fiindca mi-am dat cu rivanol si sunt galbena pe tot obrazul...acum port un bandaj mic fiindca parca s-a umflat si mai rau alunita
nu am nimik altceva decat chestia asta...estetica ca sa-i zic asa...sper sa treaca rapid...
nu am hotarat nimik Mirela...eu v-am invitat pe la noi, puteti veni vineri? intelesesem de la Rodica ca Alinutza si ea ar putea veni pe la 10?
va pup si ma mai uit pe=aici sa vad ce maai scrieti...
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
MIRCLAU spune:
MONICA vineri eu sunt libera deci am putea veni in principiu in jur de ce ora va intalniti voi?
mi-ar face mare placere
MIRELA mami de andreas nazdravan si
14+
monica-elizabet spune:
pai stabiliti tu si Alinutza cand puteti veni, ce ziceti?
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
violeta69 spune:
buna,
Mire,sunt ok 
am multe pe cap si sunt cam fara vlaga(o fi de la vreme
)
Monica te-am bipuit pe mess aseara,dar ai inchis 
cand plecati? ca poate ne mai vedem si noi,eu vineri nu am cum,dupa-amiaza suntem la karate(adica de la 6.30)...
si sambata dim. avem din nou karate iar la 5 pian deci nu putem veni la ziua lui Valdut.
va
Alaturi de EMMA 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Salutare
Mirela, eu am vorbit cu Karliguta si, gandindu-ne si la programul Adelutei si al lui Tudor, am zis un 10 dimineata. Ce zici?
Va pup
Fug ca piciul si cu taica-su si-au pus in cap sa intoarca casa (scuzati cacofonia) fix cu fundul in sus
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
vio, noi marti plecam
nici eu nu stiu cu siguranta daca ajungem la ziua lui Vladut sa vedem cum se hotarasc rudele sa ne mai viziteze in we asta asa ca inainte de plecare ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, eu maine dimineata sunt la servici
, dar o sa trec pe la tine dupa-masa, daca se poate, sa-ti las cartile.
Vio, si eu ma lupt cu o stare de-asta... raceala tot nu a trecut, as dormi non-stop
, si daca dorm mai mult sunt mai rau
. Si eu cred ca vremea de de vina.
Va
si intalneala placuta maine!
http://community.webshots.com/user/viki39