Rahova sau apropiere (52)
Raspunsuri - Pagina 12
karligutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MIRCLAU fetelor aseara am facut o boacana,a scos cu vreo 2 zile in urma al meu sot aerul din caloriferul nostru si a lasat sticla cu apa in camera iar eu ca o desteapta ce sunt ieri intr-o sete mare am luat o gura destul de mare din apa de calorifer ,acum sper sa nu mor dar m-am speriat de numa' si l-am facut pe al meu troaca ca si-a lasat sticla acoloasa ca va dati seama ce zi am avut ieri MIRELA mami de andreas nazdravan si 14+ |

vai, Mirela, scuza-ma ca rad de necazul tau, nu e deloc de ras, imi pare rau ca ti s-a intamplat o asemenea trasnaie, dar ai povestit asa de comic, si mai e si intamplarea comica daca nu i s-ar intampla unei mamicutze gravidutze si ar fi de exemplu o farsa ceva.... tare de tot oricum!
... si lasa-l pe sotz saracu'... a gresit si el! of!

karligutza
sunt mamica Adelutei
MIRCLAU spune:
KARLI 

hai ca m-ai facut si pe mine sa rad,si cand ma gandesc ca azi-dimineata cine era pe net sa vada ce contine apa din calorifer
...eu....

MIRELA mami de andreas nazdravan si
14+
karligutza spune:

si ce-ai aflat? ce contine? e bine de stiut si pentru noi!

banuiesc ca e ca apa calda menajera, apa de pe Dambovita nepurificata, neclorata, ne- ne- ne-.... bleah! oricum... daca ai inghitit vreodata apa din mare incercand sa inoti (asa cum am facut eu odata!
) inseamna ca trebuie sa fie aproximativ la fel (doar ca apa din calorifer o fi apa din apa dulce!
)
karligutza
sunt mamica Adelutei 
sirimie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MIRCLAU SIMONA si noi abia asteptam sa ne revedem si sa ne jucam impreuna ![]() ,in leg cu ecografia habar nu am ce ecograf au astia ca eu o fac la centrul de planificare de la giulesti,acolo este dr meu:ion ionuttu unde nasti,la ce dr? va pupic pe toate MIRELA mami de andreas nazdravan si 14+ |
Si eu am sa nasc la Giulesti, la dr Pana. Il stiu pe Ion Ionut, am auzit lucruri bune despre el. Despre eco 3D sau 4D - depinde mult ce aparat are la spital. Eu merg la controale la un cabinet particular nu la Giulesti.
Multa bafta, sa fie cum va doriti voi!
vicky La multi ani lui Adi! Si insanatosire grabnica!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
MIRCLAU spune:
KARLI gust naspa,miros oribil intr-un cuvant bleah
intr-un cuvant apa de la robinet statuta
MIRELA mami de andreas nazdravan si
14+
Alinutzaa spune:
Salutare
Vicky La multi ani lui Adi! Si tie sanatate multa.
Karli locul de joaca nu e cel din Unirii ci, www.kiddyland.ro/despre.html" target="_blank">asta. Pretul...pe masura, dar... asta e, tinand cont ca nu mergem in fiecare zi...
N-am reusit inca sa ajungem, sper cat de curand, macar sa vad cum este. Eu alt loc de joaca care sa aiba specificat loc de joaca pentru copii de 1-3 ani, nu am gasit. Cel putin pe net.
Draguta zona in care v-ati mutat. Mai ales ca nu sunteti foarte departe de un parc maricel.
Mirela hai maaaai, cum sa bei apa din calorifer? Dar vorba lui Karli, n-am vazut pe nicaieri sa zica ca in sarcina e interzis sa bei apa din calorifer.
Monica ce faceti maine? Aveti timp si chef de-o vizita? ![]()
Ma duc sa ii fac ceva de mancare piticului.
Va pup 
Sa aveti o zi frumoasa
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
buna noaptea fetelor
sper totusi sa ne putem vedea cumva azi m-a sunat Rodica si am vb cu ea si zicea ca si Alinutza ar putea poate vineri sa ne vedem...
insa a aparut ceva neprevazut...azi am fost la dr cu o alunita de pe obraz care se inflamase si nu stiam de la ce...se pare ca e o eruptie(cum sa-i zic po****r...un fel de cos subcutanat...desi nu stiu daca e tocmai asta...) si am fost la dermato sa vad ce zice...mi-a dat antibiotic 6 zile si sa-mi pun comprese cu rivanol, eu sper sa nu se "uratzeasca" treaba nici la propriu nici la figurat
si sa fiu supusa la vreo interventie ceva... 
imi pare rau ca sunteti inca bolnavioare...
eu incerc sa o feresc pe ruxi cat pot de raceli, mai ales de tuse fiindca mi-e frica sa plec cu ea pe avion cu vreo tuse(in 13 ore de zbor peste ocean cu astmul ei...e greu daca avem nevoie de ajutor...nu-sh cum am putea face) Doamne fereste!
va pup pe toate si abia astept sa ne vedem...sper sa va treaca racelutele pana vineri/sambata si sa ne putem intalni ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Monica,
sa treaca repede "buba rea". Si sper sa ne facem bine pana vineri sau sambata, sa ne putem vedea inainte de plecare.
Eu tot racita, mi-e mai rau ca ieri
, stranut, tusesc si ma doare capul de la sinuzita
. De azi a mers si Dani la scoala, sper sa nu-l apuce iar tusea, ca abia ce l-a lasat
.
Mirela, asteptam noutati de la echo
.
Alina, au si la Unirii loc de joaca pt. cei mici, si un pret si mai pe masura
. Dar cum aici platesti si poti sta cat vrei, mi se pare rezonabil. Dani ar sta de dimi pana seara
.
Va
cu drag, incerc sa "uit" de durerea de cap si sa ma apuc de treaba.
http://community.webshots.com/user/viki39
monica-elizabet spune:
Buna fetelor
vicky, sanatate multa si tie si lui Dani 
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
karligutza spune:
buna dimineata!
vicky multa sanatate! dar ceva nu e in regula, eu azi m-am trezit ca noua, iar la tine raceala abia incepe sa-si faca de cap? pentru tuse eu am luat un sirop "MIRACULOS" cam scumpicel, dar te face bine garantat! 100%! si repede! se cheama
grindtus
PoliActive
acesta e pt.adulti vad si costa vreo 40 lei mai precis 37 lei (v.www.pcfarm.ro/produs/487/Grindtus-Poliactiv-Sirop-pentru-adulti" target="_blank">aici si exista si pentru copii, varianta www.farmaciadeacasa.ro/aboca-grindtus-sirop-copii-210-ml-p-129.html" target="_blank">aceasta la fel de scumpicel! dar pe incercate va spun ca e ffffff.bun!)
Monica, sanatate multa si voua. Am inteles perfect situatia cu Ruxi, asa incat nu venim daca imi pare ca mai sunt urme de raceala la noi! promit! 
Mirela cum te mai simti? dupa apa din calorifer?
Alinutza tu ai primit vreun raspuns oficial cu privire la indemnizatia noua? ti-a venit scrisorica ca iei 85% si cat? asa cum ne-au trimis scrisorica pentru cei 600 ron? ai noutati si cu privire la intrarea in plata?
Dory nu te-am mai vazut de mult, nu te-am mai citit de mult! ce faceti? pe unde umblati?
pupam si noi toate fetele!
karligutza
sunt mamica Adelutei