**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 7
asteryaro spune:
Anasol, LA MULTI ANI cu sanatate si de la noi! Sa ai numai bucurii, alaturi de baietii tai frumosi! Si mie mi-a placut tortul, felicitari, eu nu m-as baga (inca ) la asa munca.
Gio, tot cu intarziere, LMA si pt. Clau al tau! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti in continuare, cel putin la fel de mult ca si pana acum!
Sambata este Sf. Valentin, deci. Noi n-am mai sarbatorit demult aceasta zi. Mai avem timp .
Silvi, bine ai facut cu masina de paine.
Noi, din dec. de cand am cumparat-o (a fost promotie la Carrefour), n-am mai pus gura pe paine cumparata. Este absolut fantastica, iar mirosul din casa... yammmyyyy.
In rest, toate bune.
Razvan e bine, si eu mai increzatoare. Ma mai "ratacesc" uneori, asta este.
Numara in engleza de la 1-10 singur, de vreo 2 saptamani. Eu pur si simplu nu stiu cum a invatat, ca doar de 2 ori i-am spus, deci nu l-am dadacit. Uneori (deseori), ma uimeste ce memorie are.
Maraki , sa nu te superi, dar... mie nu-mi place ca Angelos face asocieri de obiecte identice. Dar, cum spunema demult, eu vad si ce nu este uneori, deci daca gresesc, mea culpa.
Gata, sa termin masa (eu mananc in continuare la comp., am iar 68 de kile, grasa si frumoasa ). Am avut hamsii cu mamaliguta si mujdei + mustar Dijon, acum am putin orez cu pastrama de caprioara (avem un amic vanator si ne-a cadorisit cu o bucata, eu doar am inabusit-o la tigaie ieri).
Numai bine tuturor.
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
Giova spune:
Anasol bravo doamna, credeam ca e comandat. ai talent sa stii.
Cristina eu chiar m-am mirat ce bine numara razvan in romaneste, acum fac cand aud ca numara pana la 10 in engleza. al meu numai pana la 5 stie. Sunt convinsa ca razvan ii va intrece pe multi de aici, asa ca lasa dep[resiile si fii mandra de asa baiat.
Ziua indragostitiilor nici noi nu am mai serbat-o de vreo 3 ani, anul asta profitam ca avem unde sa-l lasam pe pitic. de nu....ne iubeam in 3, cum stim noi mai bine.
Pofta buna sa ai. si eu mananc tot la comp, mi-a adus clau piept de pui picant de la KFC, imi era dor, era la Mall si am profitat.
am pus si eu poze de sambata si duminica in drops:
http://www.dropshots.com/giova#
_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Astery pai nici asa nu e bine? Nu are un semn anume, imi arata insemnele de la magazine, opelul, bmw-ul, danonino, kinderul,de ce nu e bine?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bianca sa te pregatesti ca vine alizeul maine poimaine.....aici bate un vaaaant.......
Giova am vazut pozele Mi-ai facut o pofta cu ouale umpluteeee...carnaciorii...... ti.-a crescut bine burtik
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
hamsii si pstrama de caprioara? ce tot pov acolo, Cristinanoroc ca am fost cu o prietena la resto si au avut aia la desert o tarta cu prune ca nu mai imi vine sa mananac nimic sa nu stric gustu ce-mi ramase...da niste hamsiii...bravo lui R-poliglotu!
B-nu stiu Alex cred ca afacut ceva cu cercuri la gym( ca la g ritmica), dupa cum arunca in sus cu ce prindea, dar m-a enervat rau ca toti copii plecasera si numai el a fugit de la vestiar in sala goala si a inceput sa urle ca el nu vrea acasa ca el ramane acolo sa faca ex, iar eu zici ca eram fraierul de serviciu nici nu mai stiu cum am reusit sa-l impachetez pana la urma....ramasesem doar noi si nenea de la curatenie.l-am pedepsit acasa: fara desene animate. dar nu cred sa aiba vre-un efect....ce la intrebat un baietel de vreo 4-5 ani la vestiar: tu ai consola? la care Alex care habar nu are ce-i aia ii zice: nu, dar tatal meu e cel mai puternic(cine stie cea inteles el)-asta-i o replica de la un desen animat...ma rog, discutia a deviat ca mamica baietelului l-a interpelat pe fi-su ca de ce zice ca are consola ca e a lui taica-su si nu a lui(o fi inteles ca alex zicea ca taica-su e cel mai tare la consola) in sf, eu vroiam doar sa va spun ca se pare ca incepe du-istractia cu : io am aia, tu ai?...uff, speram sa łai fie pana atunci ca nu-mi place deloc chestia asta.
si noi suntem treziti dimineata in urlete: ueiiiikaaaap? ca asa zice oui-oui intr-un dvd in engl..ma rog, pe mine nu ma deranjeaza ca io-s treaza deja, dar lui taica-su ii zbiara la ureche.
sf valentin?noi planuiam sa mergem la disney ca sa-l sarb in avans pe alex(pe 14, ca pe 15 vine bunica-sa si ne strica avionu prg), iar de ziua lui nu ar mai putea parintii prietenei lui....totul e sa putem iesi din casa ca la noi de ierie alerta portocalie si suntem sfatuiti sa stam la caldurice sa nu ne cada vreo creanga in cap de la vanturi
ana si alexandre (17.02.2006)
maraki spune:
Ana si la voi bate rau vantul? Eu am geamul intredeschis sus si mi-a daramat ramele cu fotografii care sant pe pervaz.Nu te.am uitat cu retetele dar nu am ce sa cer in afara de praji aia cu portocale...al doilea fel a fost o pasta de carne care se pune pe paine, e la fel ca salamul dar mie nu-mi place ( parca ar fi carne cruda ) Nemtii au o mancare execrabila, nu este ceva care sa.mi placa Giorgos a avut o singura zi de bucatareala.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Hello.
Maraki si aici bate vantul atre de tot, asta nospte m-a trezit de cateva ori si aveam oblonul la geam inchis si tot vajaia
Cristina de ce bunatati vb tu acolo chiar nu am mancat vanat de multa vreme, aici gasesti de cumparat orice vietate comestibila unele sunt cu ceva mai scumpe dar abordabile la pret toate. In we asta cred ca o sa gatesc si eu iepure la cuptor. Felicitari lui Razvan Alain cand numara in franceza mai sare peste cate o cifra nu este inca atent si preocupat de activiati intelectuale. Ma bucur ca sunteti ok Cu masina de paine si eu am luat-o in ideea de a putea face painitze bune si sanatoase si altceva decat gasesc in comert (desi aici sunt bune toate) mari mancatori de paine nu suntem nici noi.
Giova super pozele voastre sunteti niste frumosi si tati e happy tare, cred ca el unul e tare incantat ca o sa fie tati de 2 baieti Super draguta rochie ai am remarcat-o in poze, e de la Promod? eu am una identica luata din vara dar e inca cu eticheta pe ea ca nu am gasit ocazia sa o imbrac. Mai am asa cateva haine care le-am luat zicand ca o sa le imbrac eu cu o ocazie anume care nu s-a mai ivit acum mi-am luat un pulover cu gluga si cu maneca scurta mov inchis care ma gandesc eu ca o sa il port seara la mare
Azi am facut o paine cu cartofi super pufoasa si faian a iesit, eu o sa o gust maine ca nu mananc paine decat dimineata. Am pus aici o poza http://www.dropshots.com/silvi3 dar nu pare nu stiu ce in poza, Jean mi-a confirmat ca e super buna.
Am uitat sa va zic ca noi o sa mergem la vara intr-o minivacanta in Romania la mare Jean are 2 saptamani de vacanta in iunie si o sa mergem in Ro si socrul meu ne-a invitat 7 zile la mare, chiar mi-e dor de Marea Neagra cred de 6 ani nu am mai fost acolo. Vom merge in Saturn la hotelul Saturn http://www.hotelsaturn.ro/ro/galerie_foto.php asta e, are si piscina si deci daca cumva prindem apa rece facem baie oricum.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
doamne ce prostie am facut. am scris ditamai mesajul, nu l-am trimis dar eu am dat click pe Clubul scutecelor, asa ca l-am pierdut.
Ana mi-ai facut pofta cu placinta ta cu prune. sa-ti fie de bine. cand am fost in Alba ma intrebase bunica daca vreau sa-mi faca, acum as suna-o si i-as zice sa faca si s-o puna pe curier. Asa deci, vine mamaie la voi...cat sta?
E teroare Alex cu gym-ul lui, te si vad alergand dupa el prin sala.
Maraki a crescut putin burtica, seara e si mai umflata, eram si cu stomacul plin....
Dim. nici nu se vede, putin de tot.
Silvia noroc ca am intrat in drop, nu stiam la ce rochita te referi. E de la mango, luata in ian. 2008 de la Outlet.
super ca mergeti la mare, la asa hotel as merge si eu.
Eu as vrea sa-l trimit pe Clau si pe marco pe la sf. lui aug. in Turcia. Nu prea vrea sa mearga fara mine, dar cum eu nu pot...macar ei sa se relaxeze. I-am promis ca voi sta in Alba, la cumnata, macar asa profit si eu de piscina si am ajutoare la bb2.
gata, am scurtat mesajul asta, dar nu mai aveam chef sa ma lungesc.
merg sa fac gratarul pt. sot si pe urma la tv.
, o seara placuta sa aveti.
_
Gio16+ si Marco(06.01.2006)
poze
cosmi1975 spune:
seara buna gagici
gata comanda pt tort...cu scoby doo...dar ajungand acasa papan a zis ca vrea cu spidermandar bianca a rezolvat pbspunandu i ca spiderman nu i prea ok ca i cam rauiar el a zis ....e mai bine cu scoby doo
am luat si cadoul...o masina de formula 1 imensa si rosiedar am ascuns ode papan
GIOVA esti o gravida frumoasa
ASTERY pai puiul tau e cel mai taresa numere el in engleza
MARAKI nasoala vreme
SILVI e buna painea....dar ingrasaaaaaaa
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Eu azi iarasi am circulat. Venit acasa, mancat rapid si plecat in centru sa fac poza pt permisul de concedere. Implineam luna viitoare 10 ani asa ca am prins momentul si am mers la poze. Apoi ne-am pimbat prin magazine de covoare si mobila. Vroiam sa ii cumpar lui Dani mocheta cu ferma (dinaia cu strazi) sau cu sine sa se poate juca cu masina. Atata am stat pe ganduri si studiat la un magazin ca am plecat in alta parte si bine am facut ca la alt magazin am gasit mocheta cu Cars . Asa ca am cumparat-o si pe maine o putem lua dupa ce o tivesc. La sf saptamanii sper sa i-o puna Nelu in camera lui Dani. ii va fi greu ca trebuie sa ridice totul..dulapul e greu de numa . E rosie mocheta normal si mie una imi place . Cu patul nu stiu cum facem ca avem diferente de opinii...eu vreau patul cu 300 lei 2-3 ani de acum incolo, Nelu vrea patul mobila cu birou cu 1400 lei . Si eu il vreau dar e prea repede plus ca Dani se urca pe niste scari sa ajunga in pat ca jos e birou si dulap. Si doamne fereste sa cada de acolo . Pana ne hotaram dorme in patut ca e de 1.40 inaltime asa ca loc are.
Apoi am intrat in Kaufland sa mai luam una alta (Giova m-am uitat de paie si am intrebat ca nu le-am vazut pe raft si cica le-au retras ca aveau ceva in compozitie care nu corespundea...bla bla..asa ca nu mai cauta).
Am ajuns acasa si Dani mi-a povestit ca azi la gradinita a invatat despre animale domestice si s-a apucat sa mi le insiruie, s-au jucat de-a lupul si de-a nu stiu ce, a mancat "supa dinaia de ciorba galbena" si felul doi...a spus ca era carne si orez. trebuie sa verific maine macar la felul doi ca la ciorbe..toate sunt ciorbe supe . Nu a dormit deloc la gradinita, e prima oara cand nu doarme. A spus ca i-a fost frig si nu se putea acoperii...ma rog..naiba stie. A dormit de la 17-18 la soacra-mea.
Maraki..am auzit ca se strica vremea si aici..naspha...si chiar vroiam sa trag o fuga la Sebes dar daca e urat nu merg.
Giova, ti-a crescut burtica . Eu nu cred ca trebuie sa rezervi loc la restaurant la cat de goale sunt restaurantele in ziua de azi . Sigur vei gasii lor.
Astery, lasa mai kg..sanatoasa sa fii. Vine primavara, vara si dai tu jos. Bravo lui Razvan...auzi la el numara in engleza...Super .
Silvi...cred si eu ca miroase bine painea aia, dar cand ma gandesc ca trebuie sa tai paine si fac farmituri..nu mai imi trebuie. Vizavi de mine este un magazin de desfacere al unei brutarii...aduce paine de 2-3 ori pe zi, tot timpul proaspata..nu ma deranjeaza. M-ar enerva sa tai iarasi paine..serios .
Cosmi, va pregatiti de marele eveniment si voi. Unde ii ti ziua? Acasa sau iesiti?
Ana pedepsesti copilul de la desene .
Sf Valentin? Am primit cadou sunt multumita . Eu nu i-am cumparat nimic ca nu stiu ce sa ii cumpar ca deobicei . Il iau cu mine si ii cumpar niste blugi ca alte idei nu am...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...