**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 17
silvi_2005 spune:
Maraki am uitat sa iti raspund aici ploua de cand a inceput toamna e asa rar a nins si doar atunci cand am povestit se facusera troiene. E aiurea atre vremea, asa m-am saturat de ea...
Giova ziceam ca poate vei fi dezamagita sub aspectul aglomeraie si a poluarii, Clujul nu are parcuri frumoase, e cam inghesuit si are un trafic infernal. Mie Timisoaar mi se parea mai aerisita, cu mai multe flori poate asa e cand esti turist si apoi percepi realitatea altfel.
Cristina , handicap de gr 1 ? este Razvan de incadrat in asa ceva, ma sperie un pic ideea. Stiu ca trebuie avut mare grija cu astea ca astea raman pe viata si mai tarziu de izbesti de ele in toate chestionarele, de la asigurari la angajari, la scoli, peste tot. Acum tu stii mai bine, habar nu am cum sunt incadrarile si ce implica asta acum in Romania pupici frumosului tau care este un simpatic si un dragut, vaorbaret si o sa vezi tu ca si mare iubaret va fi
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
canda_h spune:
hello si de la noi
Vin si eu cu o veste buna ... o sa avem bebe2. Sambata am fost la doctor si totul e ok pana. Eu in schimb nu mai pot de rau, de abia astept sa scap e perioada asta.
va pup pe toate!
Angi de motanel (5.02.2006)
Giova spune:
Angi credeam ca nu mai intri sa dai marea veste. Iti spun inca odata si aici felicitari si un bb sanatos, de preferat fetita.
Sper sa scapi cat mai repede de greturi, hai ca nu mai ai mult.
Musai sa trec si eu pe lista, caci ne inmultim.
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze
maraki spune:
Eheeei Canda felicitari si sarcina usoara cu bebe sanatos
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Silvia s-ar putea sa ai dreptate in privinta zonei verde. Aici sunt multe parcuri frumoase, cu verdeata. din ce am vazut eu, Clujul pare mai inghesuit, o multime de blocuri....asta din trecere cu masina.
Azi ii ziceam lui Clau ca bb ma loveste asa gingas, ca o fetita, si ca sigur nu e baietel, ca de la 13 sapt. tot asa loveste. ei bine, dupa amiaza si-a aratat barbatia, doamne ce lovituri am primit. barbatul din mine isi face simtita prezenta tot mai puternic.
Astept sa-i termine Clau baita piticului si pe urma ma bag cu el la somn. sper sa nu il mai prinda ora 12 noaptea, caci dim. iar e circ.
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze
anasol spune:
felicitari canda, sa ai o sarcina usoara!
gata fetele am facut si urarea , dak vreti sa vedeti cum mi-a iesit finalul intrati in drop.....
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Noi bine, azi m-am rasfatat la shooping si la stoma la un control de rutina unde mi-a descoperit o mica carie. 100 lei m-a costat distractia (atat costa plomba la o masea). No asta e..
Copiii bine, Dani e cam zgariat pe fata in zona nasului...cica s-a batut cu un coleg . Vai copilul asta...tot mai mult seamana cu maica-sa cand era mica,..bataus din cale afara .
Alexandre, La Multi Ani .
Silvi, Giova, las ca nu moare nimeni de foame doar ca uite din cauza prostiei de crize se intampla lucruri rele..disponbilizari, lipsa de lichidati..etc. Trecem noi si peste astea.
Anasol, felicitari pt tort, e . La Multi Ani mamei tale. Felicitari pt kg, da-mi si mie linkul poate ma incumet vreodata . Esti o ambitioasa, felicitari .
Canda, felicitari si un bebe sanatos
Astery l-am facut catar ca e incapatanat si daca nu vrea nu face nimic. Azi a spus poezia o data dupa mine si o data dupa Nelu. Atat..in rest nu a vrut si gata. De ce il treci pe Razvan cu handicap? Tu iei ceva bani acum ca insotitor?
Giova...daca iese baiat mai faci inca unul...poate iese fata..ce mare lucru..aveti 3 camere...aveti loc .
Silvi...ai putea sa te apuci si tu de treaba ca uite o sa ramai singura cu 1 copil .
Nu mai stiu ce am citit...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
A Maraki...draga eu nu invat de 10..acolo de la 5 in sus...pana pe la 9 , 10 depinde de examene .
Sesiunea asta am terminat-o, e ultima, am din pacate o restanta pe care am sa o dau in martie daca se face sesiune speciala sau daca nu in luna mai. Si trebuie sa imi fac lucrarea de licenta si sa ma pregatesc pt licenta ca noi dam examen din 4 materii + sustinerea lucrarii..suntem pe vechiul stil.
In rest sunt multumita de mine, de sesiunea asta...am avut 2 note de 9 , un 10 (pt un proiect unde m-a ajutat Irina ), 4 note de 7 si un 4 . Nu am umblat niciodata dupa note..vroiam sa vad ceva mai sus de nota 5
Ore la facultate nu mai am dar o sa platesc taxa ca asa e procedura...1000 lei platesc semestrul 2 pt nimic. 2000 lei e facultatea pe an .
Apropo..ma bate gandul sa adunceva bani pt Sandra ca in 7-8 ani voi avea nevoie sa ii platesc facultatea. Cine stie ce vrea sa faca...eu sper ca Academia de Politie ca spunea ca i-ar placea dar acolo se intra foarte greu. Mai vedem ce va vrea sa fie...azi spunea ca vrea sa fie medic, actrita si sa lucreze la SRI . Si i-ar placea sa aiba si un restantaurat sa fie "manager" (imi doream si eu asta candva....)
Tot azi spunea ca ea isi face repede temele si de la ora 18 ma lasa la ea in camera sa ma apuc sa invat pt licenta ca e foarte greu
Mi-e ciuda de examenul ala de mor dar ce sa fac . Am sa invat si am sa il iau..nu? .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Hello, haideti la cafea .
Bianca s-ar putea sa raman singura din trupa cu un bb mai devreme sau mai tarziu dar eu nu mai vreau alt bb,am mai zis-o. Poate suna ciudat dar sincer mie cum sunt singura cu Alain imi face el cat 3 la un loc plus ca uite aici a durat trei ani pana sa pot sa il dau la ceva scoala sau ceva sincer perspectiva de a sta inca trei ani acasa nu ma incanta , eu abia astept sa se faca septembrie, sa mearga la scoala aia sa mai fac si eu ceav cursuri ceva sa imi gasesc si eu ceva job si macar 4 ore pe zi ca nu o sa stau acasa pana la pensie...sper. Lasa ca o sa fie Alain burlac vanat singur la parinti glumesc, ar cred ca singur la parinti va fi, nu ma vad razgandindu-ma. Nu ati atacat champania ? Asa de sfarsit de sesiune sa stii ca si eu ma bag la cua ceea ca mi se pare super, mai buna ca Monti.
Giova ce am zis eu de CLuj erau trairile mele personale ca amlocuit in centru coboram in blocaje de masini cu caruciorulsa strabat orasul pana la un parc . Poate voi o sa statiintr-o zona rezidentiala draguta sau la o casutza si iti croiesti doar drum pana la gradi si gata, nu e asa grav.
Anasol merci mult de link, te mai intreb eu pe tine detalii. Super tortul, super cadou cred ca a fost foarte impresionata mama ta .
Am plecat si noi la gradi imediat.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
toanca spune:
felicitari Canda, sa ai o sarcina usoara si fara greturi.....
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2