**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 16
silvi_2005 spune:
Anasol super felicitari ! Ai tinut dieta aia care ziceai tu de 90 de zile cu pizza si tort eu sunt la Monti dar nu prea slabesc si nu nu am nervi de atatea interdictii super ce slaba esti . sa mai faci poze sa ne pui cu torturile ca sunt mortale. Ai gasit inspiratia de scris?
Giova asa e sa va vedeti fara rate ca o sa fie mai bine, sunt scumpe masinile noi si se aduna mereu ratele la una la alta ....Noi de aceea am evitat sa ne facem deocamdata rate la ceva mai ales ca al meu sot e tot pe contracte de cate 6 luni nu as sta deloc linistita cu rate . Am vazut case si ap pe costa de Azur dar nu sub 1000 de euro pe saptamana in iulie, august. Casa asa am fi luat daca mai veneau careva in vacanta dar asa numai noi trei...ce sa facem cu ea. Eu visez pana la pensie sa reusim sa luam o casuta de vacata undeva.... daca imi gasesc si eu ceva job poate am reusi dar si astea sunt la capitolul vise.
Marakina hai mai baga si tu un mesaj nu mai sta necajita
Eu cred ca ma duc si trag un pui de somn cu Alain ca sunt moarta de somn.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
am mancat si noi, tare mi-a laudat sotul mancarica...cica seamana cu puiul de la ceaun.
acum m-as baga la somn, la ce lene am, dar mai am de calcat.
Ana 56 kg. ai grija sa te menti acum. ce inaltime ai?
Dupa nastere si alaptat iti cer reteta, ca eu paste as manca zilnic, asa ca n-am probleme.
Silvia ne-a ferit domnul de rate pana acum. doar ca leasingul la masina e mult/luna, ca l-a facut pe 4 ani, sa scape cat mai repede. mai bine am fi luat un credit pt. pamant decat masina...acum aveam si casa inceputa, dar ....
somn usor sa ai!
maraki hai mai scrie, chiar daca esti necajita. de ce suntem aici? nu sa ne sustinem, incurajam? macar asa virtual.....
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze
toanca spune:
Salutare fetele.
Maraki....imi pare rau...condoleante
Ana, cum ai reusit sa slabesti asa de mult?
VREAU SI EU RETETA PLS..........
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
asteryaro spune:
ALEXANDRE , LA MULTI ANI! Sa cresti mare puiule, sa fii sanato si cu mult noroc in viata! Ana , sa va bucurati de baiat si sa va traiasca!
Maraki, condoleante. Ce necaz pe tine... imi pare rau.
Bianca, mie una mi-ai facut rau cu poezia aia, desi este atat de frumoasa... dar eu tot sper sa ma pot bucura si eu de-un pupic si de-o imbratisare de la puiul meu. De-alea necerute, adica. Sa nu-l mai faci catar pe Dani , ca nu-i frumos.
Anasol, wow, felicitarile mele doamna, chiar ca ai avut ambitie, BRAVO fata si mamica frumoasa!!!
Gio, cuvintele Coasta de Azur si CRIZA nu se potrivesc in acelasi text . Sa-ti treaca repede durerile de burtic.
Noi suntem bine, eu adun hartii pentru a deveni insotitorul lui Razvan (handicap gr. 1 ), mai am doua examene (unul facultativ). Razvan e binisor si el, lectii (terapie) de luni pana vineri. Al meu sot are o promisiune de job, Doamne ajuta sa vina si la noi soarele, ca-i jale mare altfel.
Cam atata imi amintesc...
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
www.dropshots.com/asteryaro2
maraki spune:
Hello fetelor,
Multumesc ca santeti alaturi de mine
Anasol esti super tare, ai talent la modelat Pana la urma ce ai scris pe tort? Sa iti traiasca mamica, la multi ani si sanatate Felicitari pt kg
Toanca de ce vrei sa slabesti? Eu nu te stiu grasa deloc
Astery, voi parca aveati firma cu bauturi, nu mai merge? Poate ma insel dar asa am tras concluzia cand a fost Viorel la un targ de vinuri
Giova cum faci ostropelul? Eu stiu ca puiul la ceaun este prajit, cum seamana ostropelul cu cel de la ceaun ca eu il fac cu sos de rosii...Intr-adevar putulik aveti bb2
Silvie cum e timpul la voi? Aici ninge fara oprire de ieri, sant troiene deja, astia tot in greva sant.....abea am venit cu masina
Bianca tu ai terminat examenele? Prietena mea termina anul asta A.S.E.-ul si culmea ca la toate examenele a luat 10 !!! pai e tare de tot din moment ce merge si la sv! ma mir ca la ultimul ( alaltaieri ) a luat tot 10 ca nu invatase si cu o seara inainte a fost de fatza cand s.a intamplat nenorocirea.
Inca nu am ajuns pe la magazine, am stat in casa, la sv. imi este uratmai ales pana aprind toate luminile Ma mai sperii prin casa cand face Dixi zgomot
La multi ani Iarinutza si Alexandre Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa aveti multe bucurii in viata
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
Maraki....mai merge sa dau jos cateva kg; macar vreo 4
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
anasol spune:
silvie, da aceea am tyinut-o de 90 de zile disociata........mie mi se pare f usoara, am mancat f multa mancare si de toate numai ca am asteptat ziua pt fiecare.....
toanca iti trimit pm cu linkul.........
giova- 1,60 am, sunt pitica........
maraki spune:
Silvie, ne miram de preturile din supermarketuri aici unde traim....in Ro se vand cirese la BUCATA O caserola cu 4 ciresici, costa 80 mii lei Tot mai bine era pe vremuri cand existau mercurial-uri in piete Parca asa se numeau, era un panou mare in fiecare piata, cu preturile per kg la fiecare produs.Taranii nu aveau voie sa le dea mai scump
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Anasol sa mi-l trimiti si lie pls ca eu am salvat numai ceva din ce ai descris tu, merci
Giova lasa ca poate vine proectul mare care plateste toata masina si scapati de rate, cu casa ce sa zic daca nu sunteti inca decisi unde sa va stabiliti e greu sa incepi asa. Bine ca in Romania e inca fluctuenta piatza si gasesti cumparatori dara ici am vazut ca asteapta si 2-3 ani sa vanda o casa . Nu stiu de ce dar am impresia ca ai fi dezamagita de Cluj .
Maraki dar de ce esti asa speriata, necajita te inteleg dar speriata? Nu are rost ca tu esti la mii de km de unde s-a petrecut toata povestea incearca sa iti pui muzica linistitoare si sa vezi numai chestii faine acum in perioada asta, te va ajuta cat de cat. Sunt niste preturi aberante la mancare, ciresele ca ciresele ca sun scumpe si aici si vara sub 6-7 euro nu le-am vazut. Dar vb aia cine te pune sa mananci cirese iarna, eu ma mir la carne si la alte chestii ce scumpe sunt raportate la salar. Nu stiam faza cu tabelul de preturi nu am prins-o dar foarte buna era pe mine ce ma enerva la piata in Romania si nici nu mai luam decat chiar de la tarani e ca punea 2-3 rosii sau aportocale in fata si iti dadeau tie la kg toate ciurucurile, acasa le vedeai aici chiar am observat ce atenti sunt sa nu iti puna o rosie stricaa sau ceva, ce este mai rau e pus separat cu un pret derizoriu daca vrea cineva sa cumpere bine daca nu acasa cu ele.
Eu nu am putut sa dorm ca vecinii de sus sunt iar in faza zgomotoasa au o muzica si striga, nu stiu poate sunt eu exagerata dar mie una mi se par super deplasate fazele astea si ziua, adesea sare coarda in casa sau nu stiu ce face ca sare cate o jumate de ora , eu una chiar as sari dar mi-e rusine de vecinii de sub noi asa ca fac alte exercitii.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
de afara.
la noi tot ninge, ba cu fulgi mari, ba mai mici. asa ca am plecat cu clau, am luat copilul si ne-a lasat in parc. s-a distrat piticul, eu am inghetat si pe urma, incet-incet spre casa. S-a tot plans de dureri de picioare, dar l-am prostit si am facut tot drumul pe jos. cum vedea un taxi imi zicea ca sa-l opresc sa ne duca acasa, sau sa-l sun pe tati sa vina dupa noi. Putoare a devenit copilul meu.
Maine e sedinta cu parintii la marco la gradi, sper sa ajung sa ma uit peste programa de gr. mica, ca sa am ce comenta acolo.
Cristina asa e, nu se potrivesc astea 2 cuvinte, dar macar la primul putem visa ... . Prin cel de-al 2-lea trec o groaza de romani.
Sa dea DD sa obtina Viorel jobul, iar tu sa termini dosarul. Numai daca te treci insotitor si-l declari cu handicap mai poti ramane acasa?
maraki pai numai tu si cu mine vedem "putik". Ana de Franta saraca incearca sa ma consoleze, ca poate nu e, ca la Alex se vedea bine, etc. Eu inca mai sper pana la urmatorul eco, sau sa sper pana nasc?
si voi tot in zapada sunteti? in loc sa vina primavara, a venit iarna.
Silvia nu cred ca voi fi dezamagita de Cluj, e frumos, mare, chiar mai aranjat decat Timisoara, suntem aproape de casa si daca merg si afacerile suntem cei mai fericiti. Dar pana atunci ....
Maraki am vazut si eu aseara la stiri, cirese la bucata. pai cine cumpara la preturile astea??? mai bine astept luna mai si mananc pe saturate. macar alea vor avea gust, nu ca astea de acum.
Anasol pai si eu aspiram spre 58 kg si de aceea te-am intrebat ce inaltime ai.
Toanca eu zic sa te apuci de bb2, uite fac astia disponibilizari in banci, macar asa esti asigurata 2 ani. lasa tu slabitul, ca nu prea ai ce da jos.
Ieri m-a pus marco sa fac tort, vorba vine, ca am facut un chec, a pus o lumanare si mi-a cantat LMA. de sambata...zilnic e ziua mea, il tot intreb de cadou si-mi zice ca e surpriza. Smecher, s-a scos elegant.
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze