**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 15
Giova spune:
Maraki imi pare sincer rau. te cred ca esti pe nicaieri....condoleante.
Silvia am stat in Antalya la Delphin Palace. Voi vreti sa plecati din Ro in Turcia? cred ca iesiti mult mai ieftin din Franta, multi am auzit ca-si cumpara bilete din Anglia, doar ca isi rezolva ei drumul, ies mult mai ieftin asa.
Bianca e frumpoasa poezia, am mai auzit-o pe undeva.
Balcoanele alea care zici ca sunt joase sunt la parter. Oricum e mai inalt parterul decat la un bloc vechi. e fain ca macar si cei care stau acolo au balcon, nu doar geamuri.
Cainele din poze e labrador. marco numai l-a terorizat, in rest nu s-a jucat cu el.
pe maine, azi nu m-am simtit asa de bine...atatea junghiuri prin burta, ca niciodata. Nu stiu de ce.
L-am ridicat si pe pitic si m-a lovit cu genunchii, din greseala.
Mi-a zis: "scuze mami, nu am vrut. am lovit tare copilul?"
Mi-a venit sa-l mananc nu alta. sper sa ma simt mai bine maine, sa nu vina zapada cum au anuntat la tv ca am foarte multa treaba in oras.
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Gata si mie mancarea... Azi am iesit cu copii afara daca tot eram singuri si ne-am plimbat, am trecut si pe la sora-mea ca am gasit niste fuste foarte frumoase de vara si i-am luat una si nepoatei mele. M-am socat sa vad cate magazine s-au inchis, s-au deschis altele in locul lor . Ce nasol e...cineva are de castigat si din asa zisa criza.
Silvia, am sa ii spun lui Nelu sa se uite pe sampanie. Cam repede te gandesti la concediu....si eu ma gandesc doar ca nu stiu ce va fi pana atunci nelu are concediu din 1 iulie in 15 iulie. Si eu am licenta de prin 20 iunie-30 iunie...cine stie ce concediu voi avea...habar nu am ce vom face la vara. La anul sigur imi pot face planuri...in iunie ca e mai ieftin peste tot. De 5 ani de cand fac facultatea nu am mai avut concedii in iunie ca eram in sesiune . Si in august nu imi place ca deja la mare se strica vremea.
Giova, alor mei le plac animalele, in special Sandrei. Are vecina un catel dar nu il lasa la noi sa vad ce face Dani cu el. Asa cand mergem acolo se joaca cu el dar sunt curioasa cand e acasa ce face. Iar Sandra...asta iubeste orice animal .
Am pus niste poze de duminica in drop.
Merg si eu la nani ca e tarziu deja
Noapte buna
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Bombo..nu sughiti draga? M-am gandit la tine azi
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRE SA CRESTI MARE SI SANATOS SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII !!!!!!!!!!!! Ana sa va traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Eu una sunt varza ca asta noapte nu am putit sa dorm pana la ora 3 am si ieist din dormitor si am venit la filme Alain doarme tare rau si nu ma mai pot odihnii de el .
Giova, in Turcia ma gandeam pentru august dar nu cred ca e o idee buna ca o sa fie prea cald si e nasol de ajuns cu avioane si transferuri ma enerveaza ideea. Cred ca o sa mergem mai bine aici undeva sau tot in Italia sa mai si vizitam ceva ca acum e mare Alain. Sotul meu are vara asat 2 concedii unul in iunie din 6 pana in 21 si unul in august 3 saptamani de aceea putem sa mergem si la mare in Ro si inca undeva...nu se stie unde. Faza e ca si in Italia eu in afar de Cattolica si Rimmini nu mai stiu locatii si sigur sunt multe frumoase.
Bianca ma orientez de pe acum ca aici cel putin vara nici nu mai gasesti si aac nu iei din timp poate fi si dublu vara, la hotelulul unde am luat noi din Italia pe et amluat cu 100 de euro camera pe noapte si la receptie era 200 si ceva. Lasa ca va gasisti si voi o destinatie de vacanta faina si la anul nu o sa mai fii incurcata de sesiune . In august trebuie sa mergi un pic mai in sud la mare is e super ok, in Grecia de ex e inca prea cald. Sa va uitati pe Champanie sa nu se strice acolo .
Merg si eu sa duc copilul la gradi si apoi sa fac ceva cumparaturi.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Alex smecheras frumos si poznas!!! Ana sa va traiasca gimnastul si sa va bucurati de el toata viata!
si de la noi.
Aici iar ninge, asa ca a fost de serviciu Clau cu dusul copilului la gradi. eu m-am bagat la si mancarica, daca tot sunt blocata in casa. Si aveam atata treaba azi....dar mi-e firca sa ies cu masina.
Sunt curioasa cat tine codul asta galben....sper de maine sa fie ok sa pot sa-mi reiau activitatea.
Silvia sunt si alte statiuni mai frumoase dar si mai scumpe in Italia. Nu mai stiu cum se numeste una...unde merg bogatanii, o intreb eu pe cumnata.
Sau in zona de Nord unde e lacul Di Garda, e imens...zici ca e mare...e si munte, ce mai superb. e si parcul de distractii Gardaland, o minune.
Fain ca aveti parte de 2 vacante ...mie mi-e groaza dupa ce mi-a prezentat ieri situatia firmei...se termina proiectele si inca nu se intrezaresc altele...of, naiba sa o ia de criza. Cica si bancile incep cu disponibilizari, asa ca voi stati chiar bine.
Nasol e ca s-au cam dus si rezervele, ce mai avem prea putin ajunge....sper sa fie totusi ok sa o scoatem la capat.
Marco de cateva seri nu mai are cosmaruri. Dupa ce adoarme, il muta Clau la el in pat si nu mai avem probleme cu el. Nu ca ma trezeam eu noaptea la el, caci din noiembrie dorm bustean. dar mi-era mila de bietul Clau ca de atunci el e de serviciu.
si o zi faina sa aveti.
_
poze
anasol spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRE!
iaca mai dam si noi un semn de viatza, cesa va povestesc baietii sunt bine, io putin cam stresata ca mi-a intarziat cm-ul, dne ajuta sa-mi vina odata.........pana una alta maine e ziua mamei mele si uitati ce surpriza i-am facut in drop sunt poze, mai am de scris urarea , dar inca nu am nik in cap.........tre sa compun ceva haios....
va pup......
silvi_2005 spune:
Anasol e mortal tortul felciitarile mele zi-ne cum stai cu dieta si kg? Lasa ca vine Cm poate esti racita .
Giova lasa ca noi suntem chiar foarte instabili aici cu toate dar nu mai vreau sa imi bat capul cu asta Avem fiecare cate o meserie si ceva de lucru s-o gasi mereu cu toata criza sa ne facem de-o bucata de paine, daca nu ti-am zis planul B este la tara o casa si o livada imensa langa ea unde nu sta nimeni, ne ducem acolo si ne apucam de agricultura si nu murim, pace in lume sa fie ca asta e cel mai important. Cum am resusit pana acum samobilam si sa uitilam complet 2 apartamente o ma dregemsi pe aia daca o fi cazul, sanatosi sa fim. Resursele noastre nu sunt deloc afectate de criza ca nu exista chiar radea Jean ca vb colegii lor oare in ce sa mai investeasca ca nu e sigur nimic si le ziea ca el nu are inca problema asta, el asteapta salarul in fiecare luna. Stiu ca e nasol cu firma imi amintesc cum eram si eu in Romania cand aveam asta pe cap si nu aveam atunci asa obligatii de familie dar lasa ca se scot toate la capat, Claudiu isi va gasi mereu ceva de facut si tu la fel daca e cazul iti gasesti un job sanatosi sa fiti. Cu vacantele ce sa zic nu suntem noi de statiuni de bogatani clar si decat sa merg sa fac foamea pe acolo mai bine mergem pe buzunarul nostru de aceea nici nu am luat in calcul sudul Frantei cu Nice sau Cannes ca sunt hotelurile cu 200 de euro pe noapte un hotel ca lumea si nu as da atatia bani.....nici nu ii am pentru o vacanta de 10 zile cu mancare si ce mai implica. Nici nu vrem sa aruncam cu banii pe asta ca mai avem si noi de finisat pe aici deocamdata.Jean trebuie sa iasa si sa deconecteze ca in ce stress e el mereu il inteleg ca vrea vacanta si soare aici ploua o multime de vreme. O sa ma uit si prin Nodul Italiei si prin alte locatii, poate o sa gasim ceva frumos si acceptabil ca pret.
Merg sa mai fac si eu cate ceva, mancare am nu mai fac mai adun de pe aici...azi asa nu am chef de nimic, ploa iar cred ca o sa zac toata ziua.
Giova spune:
Anasol m-ai lasat . pai de unde ai scos talentul asta? super ce sa mai zic...pune de-o afacere...torturi se fac si pe criza.
Silvia ai dreptate...pe noi ne omoara leasingul la masina domnului. si acum regreta ca s-a aventurat asa....asta e. vrea cu banii de pe urmatorul proiect sa o achite in totalitate, macar atunci suntem linistiti. si speram sa se concretizeze ceva cu Clujul.
Bai ce bine era cand aveam si noi actiuni si un cont bunicel in banca. au trecut vremurile alea, bani pusi deoparte avem dar putini, mai sunt ceva in asig. de viata a lui Clau, dar main avem si un rest de plata la apartament. sanatosi sa fim, caci de foame nu murim 9fac si versuri).
Pe coasta de Azur eu am gasit si ap. de inchiriat, sau vile destul de ieftine. Nu m-am uitat la hoteluri de 200 euro, dar am gasit si preturi faine. acolo vreau sa ajung, dar cine stie cand .....
eu am facut un ostropel de pui, acum il astept pe Clau sa vina la masa.
Aici tot ninge, ninge....cica se iasa greu din garaj...eu cu masina mea nu voi reusi, dar sper sa mearga tot el dupa marco.
_
poze
anasol spune:
giova-ei talent, da de unde, e mai mult munca,ce afacere, e un hobby acum, cine stie cat ma tine.....
silvi- f bine stau cu dieta, am terminat-o, am 56 de kg, ma bate vantul.........am slabit 16 kg in 4 luni....