**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 14
Giova spune:
IARINUTZA dulce si frumoasa!!! Ali sa va traiasca printesa si sa va bucurati de ea toata viata!!!
Un din suflet si MARIUCAI noastre dragi!
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor!
Iarina La multi ani sa cresti mare si sanatoasa!
Bianca sa te uiti pe sticla sa fie din aceea care se poate pastra, am vazut aici in magazice ca explicau etichetele la vin, sunt unele care sunt facute pentru a se consuma intr-un an, altele se pot pastra pana la trei ani is altele sunt de pus la cava for ever eu as zice sa gasiti un motiv si sa atacati sticla .
Giova super suna reteta, o sa o fac si eu saptamana asta sa vad unde gasesc ceapa verde, ultima data dinBelgia am luat o tona ca am avut la frigi 2 saptamani . Mi-a mai dat si Anda o reteta super pe peste cu orez si legume, saptamana asta de 2 ori asta o sa fac de papa. Sunt super draguti baietii tai sa vezi ce rasfatata o sa fii cu trei gentelmani .
M-am uitat sambata asa printre bucatarit la emisiunea accea "O cina aproape perfecta" a fost ilmata undeva in sudul Frantei, trec peste peisaje si casele care le aveau si ma opresc la emisiune. Mai, sunt francezii din sud asa cum se zice cei mai sacaiti si carcotasi oameni vazuti vreodata, sa vedeti ce note isi dadeau 6 si 5 pe linie si se straduiau toti de le sareau capacele unul a facut cocktail in curte sub palmieri cu lminite si un foisor amenajat, a servit cina pe o masa de sticla impodobita de mijloc cu o cununa de orhidee naturale cu nu stiu ce, pregatise jacuzzi cu spume pentru nu stiu ce joc...a luat 5 si 6 pe asta o tipa a pregatit seara de pirati si a luat de la costume la decoratii tot, si meniul...aia a avut 6,5 asa ceva nu am mai vazut. Mancarea era numai sofisticata cu fructe de mare si peste si bunatati dar de ori era prea simpla daca era buna, ori nu era ceva ok daca era mai complicata....eu am ramas in minte cu o editie din Romania unde facuse aia supa de fasole si mai nu stiu ce si nu comentase atat nimeni. Voi in Ro urmariti emisiunea, mai e?
Am fugit si eu la bucatarie sa pregatesc pranzul ca zzi vine is al meu sot la praz acasa ca e numai de dimineata.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
La noi iar a . asa ca am plecat la gradi cu tati cu masina. Doamne cum patinau masinile din fata noastra, erau si -3 grade, asa ca se aluneca la greu.
Acum vad ca a iesit soarele, sper sa pot ajunge eu dupa pitic, daca nu, tot Clau.
Bianca nici noi nu suntem fan peste, eu rar de tot mananc, dar acum am avut pofte. Ciorba de burta si carnea de miel mia lipseste si chiar ca le-am incercat pe toate.
Nasol cu teatrul de papusi, pacat ca s-a facut asa o abatere de la poveste.
Silvia spor la bucatarit. la noi e asa o emisiune "Cireasa de pe tort" parca se numeste. sunt 4 vedete si fiecare gateste la randul ei acasa si primeste note de la ceilalti. Nu ma prea uit, rar de tot cand nu gasesc niciun film pe celelalte canale.
Am pus si eu pozele cu bb2:
http://www.dropshots.com/ioanaP#
- eco 16 sapt.
- in prima e cu capul in jos, e din profil
- in cea de-a 2-a e cu cracii in sus, colorat e cordonul si inimioara in jos, putza e unde arata dr. cu sageata.
merg si eu la treaba, o zi buna sa aveti.
_
poze
Giova spune:
Daca numai eu sunt prin zona, hai sa pun un link cu poze:
http://www.dropshots.com/giova#
acum back to work, caci imediat plec dupa pitic.
_
poze
silvi_2005 spune:
Giova am aparut eu in zona pana se trezeste piticul. Am misiune sa caut o destinatie de vacanta pt august. Mai poti sa imi zici o data pls la ce hotel ati fost voi in Turcia si agentia daca ti-o mai amintesti cumva. Super pozele toate,e asa un smecher Marcolino
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Buna seara,
Am zis sa mai schimb atmosfera ca de sambata incoace sant bulversata...s.a dus prietena mea din copilarie fulgerator...s.a enervat cu niste clienti la tel ( ea tinea acte de conta si in privat ) aia nu aveau activitate deloc si trebuia inchisa firma. Pt ca unii au tupeu( sant tigani ) au amenintat-o ca o omoara, ea a inchis tel. a vrut sa pove altei prietene si sotului ei care-i treaba dar....a cazut brusc si dusa a fost. va dati seama ca am ramas toti masca si refuzam sa credem ca nu mai e.....din 4 prietene foarte bune( de la 3 ani impreuna ) am ramas 3...acum stau cu luminile aprinse in toata casa, am cosmaruri, dorm putin, la restaurant imi este urat ca sant singura pe acolo....perioada grea. Din cauza asta nu am scris dar trebuia intr-un final sa va spun si voua. Vorbisem cu ea cu 4 zile inainte de nenorocire, am sters acum arhiva ca imi face mai mult rau...
revin eu....va
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Maraki imi pare tare rau, imi imaginez ce veste trista
maraki spune:
ms silvie
haideti sa nu mai scriem aici despre asa ceva, scutecele sa fie doar ceva frumos
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
LA MULTI ANI PT FRUMOASA MEA NORA IARINA , sa cresti mare, sanatoasa si sa fi mereu mandria parintilor tai
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Maraki,,pt tine sa te binedispui putin ..si nu numai...(eu am plans cand am citit versurile)
"E ziua ta maicuta,
Te-asteapta flori pe masa
Si un dar micutte-asteapta
Cand ai sa vii acasa.
Am sa-ti sarut obrajii
La piept cand ma vei tine,
Si mainile ce nu au
Odihna pentru mine"
Asta e poezia lui Dani pt serbarea de 8 martie
Si catarul de fiul meu deloc nu a vrut azi sa spuna poezia...am incercat azi de 3 ori sa il fac sa spuna si nu vroia . Poate maine cu Nelu va vrea.
Revin...am mancare pe aragaz.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...