**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 13
Biancas spune:
Maraki., la multi ani si tie Valeria .100 Euro? frumos cadou de la socrii. Imi pare rau de prietena ta, Dumnezeu s-o odihneasca in pace
Silvi, sa iti fie de bine bomboanele si sampania. Tu ce i-ai cumparat? .
Giova e/ a fost la resturant si sarbatoreste...
Noi ne-am inteles cu finii ca poate ne vedem azi dupa ora 20.30 si se pare ca au uitat...nici noi nu am mai sunat,nici ei. Si ne-a chemat si sora-mea la ei si nu am mers ca doar pe la ora 18 am ajuns de la tara si am zis ca daca vin finii....
Si am ramas acasa, culcam copiii si...dormim si noi
Vroiam sa merg la sora-mea sa culc copiii acolo iar noi sa jucam remi sau carti (canasta) ca nu am mai jucat de ani de zile. Si am zic ca facem asta dupa sesiune... Acum imi pare rau ca nu m-am dus.
Noapte buna dragelor
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Voi ati auzit de firma LR? E ca si Avon, Oriflame, produsele se vin prin reprezentanti...
Vreau neaparat un parfum...l-am mirosit la cineva din Onesti si mi-a placut enorm si e foarte persistent dupa cate mi-a spus tipa:
http://www.cosmetice-farmaceutice.com/cosmetice.php?item_id=28.
Am vb cu tipa sa imi cumpere si mie unul dar ea doar peste o luna mai vine la Ms. M-am mirat sa vad ca e asa parfum ieftin..initial cand mi-a spus ca se da cu LR l-am cautat la parfumuri de lux dar nu e pe siturile alea doar la distribuitori. Vad ca au si catalog..
http://www.lrstart.ro/produse_d.php. si multe vedete au scos linii de parfum. Inclusiv Schumacher .
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
andiaroro spune:
Giova-La multi ani!
Maraki-La multi ani si tie!
N-am mai apucat sa intru ieri ca am cazut lata de la Disney-la 9 seara eu sforaiam....a fost dragut ca era mai gol ca niciodata-era lume, dar pt prima data nu te mai calcai pe pcioare. Cred ca se speriasere de ce anuntasera aia la meteonoroc ca s-au pacalit partial si nu a plouat, dar a fost un frigalau ca la 12 am intrat in resto si am mai iesit la 3-mai ales ca am avut ce face ca am ales unul cu personaje si tot veneau aia si ne pupau de zor: Mickey &co...doar Alex a fost cam terorizat ca era un fel de sobolan urias(el ii zicea lup si toti copii la fel , nu stiu din ce desen o fi), care venea numai la el ca la un mom dat se urcase in brate la cristi si plangea acolo si ii clantaneau dintii-noroc ca aia veneau cu prg si putea sa se bucure si el si sa danseze, mai ales ca orchestra canta jazz si vad ca el e mare fan in continuare...in sf, noi chiar ne-am distrat acolo, uneori si de spaimele lui, dar chelnerita a fost cam neserioasa ca l-a pus taman pe sobolanoiul ala sa-i aduca tortul si ii spusesem clar sa nu-l prind pe acolo la mom festiv-cred ca pe aia ii cam distrau spaimele lui...in rest, n-am dat in div nefiind asa mari cozi, iar Alex a cazut lat pe drumul de intorcere ca nici n-a deschis cadourile de la Alexandra.
Nu stiu cand o sa va pun poze(doar Alex nu are cu personajele) ca am incarcat asa bine aparatul ca dupa 6 poze a murit, iar de pe camera nu prea pot sa descarc ca alataieri cred ca s-a ars calc, iar pe mac-ul asta nu pot sa instal prg de descarcat dvd-urile de la camera.
aaa..valentin a venit la mine cu un colier ce-mi place foarte mult si un sal vieux rose ce se potriveste cu o geanta-bineinteles in pungute roz cu funditele aferente
Pe scurt:
-bilet la film:11 euro
-cel mai ieftin la opera: 100*120
-ce lai ieftin la spectacolul cu oui-oui:30
exista si bomboane si sampanie pt toate buzunarele, dar tr sa ai si gustul si buzunarele formate pt asa ceva...stiu sigur ca cea mai ieftina sampanie e in jur de 14 euro(sub pretul asta nu gasesti in fr), iar alea "cica" bune incep de la 40 si pot urca pana la.....-asa zic cunoscatorii.bomboane-la fel...faimosul Leonidas e ok, dar sa zicem ca e un lant mai scumpicel, dar totusi pt publicul larg.
Bianca-surprize pêste surprize
Maraki-si eu sunt la fel de pacatoasa ca tine cu cump, dar tantile alea ziceau ca nu reusit sa faca eco decat aplicand sist ala de liste si neabatandu-se de la el..ASTA nu insemna ca se privau, dar erau organizate si nu mai aveau surplusri. si nu se mai duceau dupa ulei si veneau cu altele, dar tot fara motivul deplasarii-asa fac si ei...Sikvua- ce aduce o racheta de tenis
pOate reusesc sa mai dorm ca asta-seara vine maica-mea si stam de povesti...
ana si alexandre (17.02.2006)
Biancas spune:
Buna dimineata la eu acum m-am trezit. De fapt m-a trezit Sandra cu micul dejun la pat ...paine prajita, gem, unt, salam, ou moale..toate erau pe o tava si mi le-a adus la pat. A facut pt toata familia draga de ea .
Ana o fi fost ratatoille sobolanul ala...noi ne-am uitat la desene dar mie nu mi-au placut poate pt ca numai cand ma gandesc ca sobolanii gatesc..... Deci ai un nou colier ...frumos cadou ai primit .
Noi ne pregatim de teatru de papusi de la ora 11.
Va doresc o zi minuntata
silvi_2005 spune:
Ana deci voi v-ati sarbatorit in avans la Disney super mai putin ca nu i-a fost totul chiar pe placul lui Alex, Ratatouille nu e nici preferatul nostru si de Alain ce sa mai zic ca plange pe carusele imi imaginez ce ar face sa il vada pe Sobo de 2 metri sa porti cu drag cadourile, super dragutze.
Bianca eu nu am mancat boomboane, vb de ele, Giova a primit . Eu i-am luat tot o champagnie o sa ii vina randul la baut azi si ceva produse cosmetice de le Y Rocher dar pe alea i le dadusem inainte. Sa porti sanatoasa si tu cadourile.
Gata am fugit la bucatarie sa pun un pui la rotisat, azi nu am chef de bucatarit ca a dat o raceala in mine cred ca de Alain iau ceva, imi vine sa tusesc nonstop sper sa scap cu paracetamol so aspirina.Nu am gasit cand am fost dupa ulei seminte de floarea soarelui ca vroiam sa pun pe painea care o fac azi, trebuia sa ajung la un magazin mai mare dar nu ma duc numai pt asta ca vin de acolo cu te miri ce.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
suntem bine, nu am disparaut...doar timp si chef de net nu am avut.
In primul rand vreau sa va multumesc pt. urarile de pe formu, de pe mess. si de pe telefon!!
Ziua de ieri am inceput-o foarte frumos, mai ales ca piciul a dormit mult, asa ca am profitat. Doar serile adorm inaintea lui, si noaptea nu vreau sa fiu trezita....spre disperarea sotului.
Pe urma a continuat cu capuccino adus la pat, cu trezirea piticului.
Clau l-a scos afara, asa ca eu am profitat de m-am vopsit, manichiura, pensat.
Seara la 18 am debarcat piticul la party si noi am plecat spre restaurant. Am fost la unul specific italienesc, asa ca eu am mancat bruschete si pe urma un fel de paste facute in casa(strozzapretti) cu melanzane si salsicia. Al meu a mancat spaghetti cu cozze si vongole si pe urma peste (branzino) cu legume. Nu va zic ca m-am dat la pestele lui, care a fost fenomenal.
Dupa vreo 2 ore ne-am intors la party, tocmai la timp sa papam tort, am mai socializat cu parinti de la Marco din grupa si pe urma acasa.
Acasa...mi se facuse pofta-din nou, de bruschete si peste. asa ca am plecat rapid la culcare, ca nu aveam de unde lau pestele asta la 23 noaptea.
azi dim. am cautat pe net cum se numeste asta...cica e biban de mare si fuga la Real, l-am gasit ...acum e in cuptor cu o groaza de legume si zucchini. Sper sa fie la fel de bun ca si ieri, ca numai la el mi-e gandul. eu care nu sunt fan peste.
Copilul a fost ok la party, nici nu ne-a simtit lipsa, s-a descurcat cu pipi si pizza.
Vorbeam cu mama unui coleg, care e cu 6 sapt. mai gravida decat mine, ea asteapta fetita (norocoasa) si din una in alta imi zice ca pe fetita o va chema Sara. Zici ca m-a lovit cu ceva in cap.....de cand am aflat ca sunt , am zis ca daca e fetita si totul va fii bine, se va numi Sara. Uite ca nu a fost sa fie, asa ca mor acum de ciuda cum la unii li se implinesc dorintele. I-am zis sa nu vina cu ea la gradi ca o fur.
Azi dupa ce am iesit din Real, i-am luat un peste piticului, de acvariu...adica de bol, un caras...care aduce cu pestisorul Nemo. sa vedem cat de responsabil va fii cu el, caci ne-a prea batut la cap.
citesc ce ati scris si revin...cu toate ca mor de foame. dar cum bruschetele le-am papat si pestele nu e gata...mai astept.
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
Maraki pt. ziua numelui. sa-ti cumperi ceva frumos de banii primit de la socrii. vezi ca sunt oameni de treaba?
silvia ce ati facut cu 2 sampanii? ati sarbatoril la greu? ce romantic e al tau sot...a fost ocupata, dar s-a pregatit din timp.
eu nu sunt fan sampanie, sau vin...beau cu placere un vin bun rosu, un pahar, nimic mai mult.
Bianca ce frumos ati sarbatorit si voi.
Nu am auzit de firma asta de cosmetice. initial am crezut ca e laredoute, dar cand am intrat pe site, am vazut altceva.
Ana super ca ati reusit sa mergeti la Disney, pacat ca a fost cam frig. azi a venit mamaie? cred ca Alex e in extaz.
Vineri cat am foat noi in Real, l-am lasat pe Marco la niste prieteni. au un pui de labrador, are o luna, il tin la ei pana-l duc in Alba la un amic.
Marco l-a terorizat pe catel...ala dormea, el il tragea de coada, sau ii deschidea fortat ochii.
Sunt curioasa ce va face cu bietul catel, caci imediat vin la noi.
Azi nu cred ca mai apuc, dar maine pun pozele. am facut 2 poze din filmatele de la eco, una cu profilul lui bb si una cu "puta" sa vedeti si voi.
o seara faina sa aveti.
_
poze
silvi_2005 spune:
Giova ai fost mortala cu poza cu "puta" hai ca ne dam cu parerea si noi daca este sau nu este. Paste cu scoici nu am mancat de o vesnicie, daca iti place cum iti iese pestele la cuptor sa ne dai si noua reteta chiar am de gand sa fac saptamana viitoare. Ce sunt vongole? am uitat stiu ca tot vedeam pe meniuri in Italia. Pai o champagnie am baut-o ieri si una a ramas pe seara asta daca e ceva ce beau cu placere e un pahar de champagnie rece pana nu am baut aici in Franta champania adevata in Romania nu eram fan nici eu. Eu nu zic ca e romantic al meu sot ca el la lumanari aprinse se gandeste ca ia foc casa, betisoarele aromate ii provoaca astmul alegic si plimbarile sub clar de luna abia vara la mare le obtin daca sunt cu scopul de a merge la un restaurant si atunci dar e un super simpatic si atent cu toate evenimentele si" romantic" in felul lui Super frumos program ieri, te-ai sarbatorit frumos din zorii zilei pana seara .
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Giova spune:
Silvia a iesit super bun pestele. L-a curatat Clau, i-a taiat si capul, pe urma l-am pus in folie de aluminiu alaturi de legume: zucchine, morcovi, rosii, ardei, ceapa verde (am gasit in piata si tare bine mirosea) si usturoi si putin ulei si sare. am inchis folia, l-am pus in tava si l-am dat la cuptor. pestele s-a facut rapid, dar l-am mai lasat pana s-au facut legumele.
Vongolele sunt tot niste scoici, nu prea stiu diferenta intre ele...pt. mine toate sunt la fel.
Nici al meu nu e fan lumanari, nu ii place fumul, cica sunt pt. morti...poftim conceptie. betigase si alte uleiuri aromate...no way, asa ca....
Dar vineri noaptea la 12 a venit cu piticul in brate, cu o lumanare aprinsa si mi-au cantat LMA.
au fost prietenii cu catelul...doamne ce aluneca pe gresie si parchet. marco l-a terorizat, ca de obicei...ba ii deschidea fortat ochii, ba cand dormea mai bine a trecut cu masina pe langa el si a claxonat...de a sarit bietul caine direct in picioare. of si vai....
mergem si noi sa ne pregatim de gradinita...si sper eu, de somn.
_
poze
Biancas spune:
Buna seara si de la mine...
Am fost azi la teatru de papusi: Povestea celor 3 purcelusi. O prostie mai mare nu am vazut in viata mea. Lupul are job sa pazeasca casa purcelului (purcelul al treilea i-a dat un job}. Primii doi purcei erau de fapt purcici si isi cumparau rochite. O prostie totala. Deloc nu au respoectat povestea. Plus ca au iesit si actorii de sub perdea si tineau purceii in mana si asa jucau. Si niste cearceafuri necalcate ce erau pe scena.... le schimbau sa para ca e primavara (era un cearceaf cu flori) galben, alb pt iarna.. A durat 45 minute toata prostia asta (cam putin) si sincer nu vroiam sa deranjez dar asa vroiam sa ies din sala . Si ciudat ...de data asta a fost plina sala. 8 lei de adulti si 4 lei de copil e biletul. Dani nu a prea avut rabdare...a vrut sa mearga si el in masina.
Dupa masa am fost in vizita la sora-mea.
Giova, frumos ati petrecut ziua ta. Sa pui poze cu "putza" sa i-o vedem si noi . Cu pestele...imi amintesti de revelion, asta am mancat in noaptea de revelion..peste la cuptor cu legume in folie de aluminiu si a fost mortal...cumnatul meu l-a facut ca e priceput si la pescuit si la gatit peste. Noi nu suntem amatori deloc de peste..lui Dani nu ii place, iar noi nu ne omoram. Eu foarte rar gatesc peste.
Silvi, nici eu nu sunt fan sampanie, de revelion gust asa un pic. Si eu am o sampanie frantuzeasca in camara primita cadou acum vreo 3 ani de la un verisor de-a lui Nelu. Lasa sa stea acolo ca sta bine