**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova jur ca si eu m.am gandit la Clau dar nu ca ar fi fost el autorul proiectului de la mall-ul respectiv, ma gandeam cat de mare responsabilitate are facand munca asta Uite ca am mai invatat ceva, deci ingerasi se numesc formele ramase in zapada
merg sa ma machiez ca plecam la cumparaturi....nu stiu ce sa mai gatesc, poate o varza calita pt noi.....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum ne-am trezit am dormit amandoi de la ora 14 nici nu stiam pe ce lume sunt cand m-am trezit.
Giova super ce v-ati distrat voi, cred si eu ca e innebunit piticul dupa zapada,, cu iesitul la 5 minute e la fel ca Alain cand vede ca ninge Pentru zapada ca se nu se ude e ceva saniuta de la chicco care e din plastic toata si intra in ea e pentru copii de la un an,da tu cautare daca vrei pe net la ea ca nu ma lasa aici sa pun site-ul ; al meu sot i-a luat lui Alain iarna trecuta in Romania dar nu a prins zapada decat vreo 3 zile. Am vazut pe site ca e pana la 2 ani, parca pana la 3 scria pe ea in Selgros ca de acolo a luat-o dar stiu ca s-au dat si piticii mai mai mari de la bloc cu ea ca le iesea afara picioarele. Numai ca, cu ce ierni sunt acum in Romania nu merita poate la anul sa il traga Marco cu saniuta pe pitic .
Maraki ti-am zis ca e interesat eu la shopping cand am multe imi fac lista pe laga care iau oricum o multime dar mi s-a intamplat sa uit lucruri esentiale si multe inca fara lista ca m-am scelozat rau de tot de cand stau acasa cu piticul si sunt "mère au foyer" mama casnica cum zic francezii,ca rad de mor cand vad ca scrie asa la tipe la tv cand le prezinta parca ma vad pe mine. Mortal e Angelo cu dermatograful sunt pasionati de tot ce e interzis, eu aveam o gentuta frumoasa cu cosmetice mi-a aduus-o Jean ( cred ca v-am si pus poze atunci cu ea) la primul Craciun dupa ce venise in Franta, toate cosmeticele sunt risipite si ea parca a trecut razboiul saraca ca nu o putea inchide cum trebuie si o forta mai prapaditi tinem pe langa casa. Oricum Angelo e mult mai cuminte si ordonat ca si Alain din ce povestesti tu. Spor la shopping.
Vai Giova ca pomenisei de cioco asa am o pofta de ceva dulce cred ca mi-a picat glicemia la cote negative trebuie sa ma gandesc sa imi fac ceva dulce Monti neMonti ca nu mai pot

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu am scapat de pitic si am iesit cu el afara. Am dus morcov, 2 felii de castravete si una de ardei, ca sa umanizam si omul de zapada facut de dimineata.
Pe urma am luat roaba si lopatica de nispis si s-a pus pe incarcat zapada si carat dintr-o parte in alta. eu am inghetat, normal.
Dupa vreo ora l-am dus in casa, schimbat si l-am plasat la niste priteni, de am facut si noi cumparaturile in liniste. am uitat lista acasa, dar am luat tot ce am scris pe ea. Nici eu nu plec fara lista. Am niste liste speciale pt. cumparaturi, si sunt prinse intre ele, la spate au magnet,asa ca sunt agatate pe centrala in bucatarie si cum vad ca lipseste ceva notez. Cand plec la cumparaturi rup lista si imi e mult mai usor asa. Chestiile de papa le cam stiu, dar sunt multe care imi trebuiesc in casa, care nu le cumpar saptamanal si atunci uit de ele.
Mi-a luat al meu 2 cutii de ciocolata, una belgiana(o caruta de bani) si ceva trufe cu cognac le-am ales. Destul de scumpute, la cat sunt de putine. I-am si zis ca acum mi-a fost pofta, e si ziua indragostitiilor, dar alta data nu mai dam banii pe ele, sincer nu mi se pare ca merita.
In schimb mi-am luat si cateva batoane de cioco Fagaras si dintr-aia cu rom, de pe vremea lui Ceasca, dar tare imi plac.
Maraki pai in orice meserie exista riscuri, mai mari-mai mici....doamne fereste sa greseasca cu vreun calcul ca s-a dus naibii cariera lui si viata noastra.
Silvia imi pare rau ca ti-am facut pofta, hai ca maine poti manca cateva praline, e o zi mai speciala.
Stiu saniuta aia de la Chicco, parca la voi in poze am vazut-o, nu e in forma de ursulet?. azi ne uitam in Real la una normala, dar era de o persoana, pe cand noua ne va trebui pt. 2 kinderi.

ma duc si eu la o baita si la somn, mi-am depasit cu mult ora de .

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR INDRAGOSTITE !!!!!
Cred ca va sarbatoriti care mai de care de aceea e liniste in zona , nici pe mine nu m-a uitat al meu sot desi e fost de garda, avea ascunsa in husa de la racheta de tenis o champanie si o mica atentie si mi-a dat-o dimineata. Nu ma asteptam, eu luat tot ceva de baut si era la frigi dar el m-a intrecut.
Asa ca azi fac si eu mici mari exceptii de la Monti o zi minunata tuturor.
Giova bucura-te de bomboane, sunt bestiale bomboanele Belgiene si aici sunt scumpe dar isi merita banii zic eu.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Am uitat ceva importat ca nu deschid mereu prima pagina :
GIOVA LA MULTI ANI SI TOT BINELE DIN LUME !!!!UN BEBE SANATOS SI MULTE BUCURII ALATURI DE BAIETII TAI DRAGI! GANDURI BUNE SI CELE MAI FRUMOASE URARI DE LA NOI !!!!!!

Mergi la inceput

Giovalina la multi ani, sa fii fericita, iubita, tot ce iti doresti in viata sa se indeplineasca, mult noroc, un bebe sanatos sa aveti si sa ramaneti mereu familia iubitoare si luptatoare ca pana acum

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Silvie, ce inseamna o cutie cu bomboane scumpa? Aseara vazusem praline cu 15 euroi si mi s.a parut scumpa Poti cumpara si cu 6 si tot bune sant. Acum fara legatura cu bomboanele: am impresia ca in Ro nu mai este simtul valorii banului si spun asta ca vazusem la stiri ca un bilet la concertul lui Sting costa 20 mil la negru Cred ca m-as imbolnavi sa vin in Ro si sa vad diferenta asta de preturi Aici ca sa te duci la concertul unui V.I.P. costa intre 35-50 euro biletul....si aici vin mai mereu cei mai cunoscuti cantareti

Valentinelor va doresc o seara frumoasa si sa fiti fericite

Eu ma sarbatoresc doar in Germania ca ma cheama si Valeria si am zis la greci ca e si ziua mea Mi-au dat socrosenii 100 euroi cadou, trebuie sa ajung la magazine sa ma innoiesc...acum chiar ca.i tin doar pt mine ca de cativa ani se cheltuiau pt casa sau masina

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Marakino La multi ani ! sa te innoiesti cu cadoul vezi ca sunt simpatici si socrii tai la unele faze. Eu te inteleg cand mai comentezi de ei ca te enerveaza cu unele faze dar sunt si ei simpatici si de ajutor cateodata. Ce inteleg eu prin bomboane scumpe,alea care la o cutiutza de 200 de grame costa peste 10-15 euro si am vazut din alea, o multime, artizanale facute de mana de geniu.....habar nu am dar era cam 8 euro 100 de grame ce mi se pare mult, mai ales ca eu una nu ma omor dupa ele. Bomboanele belgiene de la Leonidas de ex sunt super ok si sunt cam la 4-5 euro 100 de gr, ti le ambaleaza super, mi se pare ok. Aici e o mare traditie cu ele, sunt chocolatieri care fac cu emblema orasului, tot felul de culori si modele, care de care mai frumoase si mai scumpe, mai luam de cadou ca pe mine una nu ma tenteaza eu sunt fan fistic, nuci de macadamia, alune De Romania si de preturi fanteziste iti dau ce exemple am vazut eu, Club in Cluj cica a lui Botezatu' , Bamboo unde o masa de 4 persoane costa 15 mil pe seara si se servesc doar bauturi si nu au voie mai mult de 4 persoane.....15 milioane? pai sa fi castigat la loto si nu as arunca cu banii asa....scuza-ma ca in Paris la Moulin Rouge clubul ala celebru cu dans de cabaret e un bilet incepand de la 60 de euro de persoana (am vazut cand am fost acolo ) si e celebru in toata lumea....si tot nu costa cat Clubul lui Botezatu'. Acolo l-au invitat pe Jean niste colegi de-ai lui cand am fost in Ro ultima data si le-a zis ca el unul nu ar arunca banii asa asa ca au baut ca si "calicii" in picioare langa ring o cola cu 150.000 lei si au venit cu impresii de acolo. Ma mira ca o Champagnie in Romania ajunge la 2-3 milioane cand sa fim seriosi aici o iei cu 20-25 de euro si nu isi justifica pretul de cateva milioane ca nu e din cea de colectie sau mai stiu eu ce.... dar am invatat ca exista o regula simpla a ofertei si cererii, daca se gaseste unul care sa plateasca atat, f bine. Noi de cate ori mergem de aici daca ni se cere sa ducem ceva e Champagnie ca in Ro e scumpa rau, aici noi chiar stam in regiunea unde se face ca numai in regiunea asta are voie sa ii zica asa. Cam astea pe langa multe altele sunt paradoxurile care le-am observat eu dar se compeseza cu o pizza mortala care o mananc in Cluj cu 150.000 si aici sun 8-9 euro nu gasesti si cu multe altlele
Giova de unde te petreci? petrecere frumoasa!
Si in legatura cu lista de shopping ies eu cand dormeau baietii sa fac un mic retus ca mi se terminase uleiul un rest nu aveam nimic urgent, am luat tot ce trebuia legume, lapte si alte chestii si am venit fara ulei e clar ca sunt sclerozata de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetele. Sarbatoriti Sf Valentin?
Ieri am avut o seara minuntata, sotul meu a "rezolvat" si copii au fost dusi la sanius de bunicul pe la ora 18 si apoi la ei. Pe la ora 20 sotul mi-a spus sa ma imbrac sa mergem dupa copii. M-am imbarcat, ne-am urcat in masina si cand plecam din parcare in loc sa o luam in dreapta am luat-o in stanga . Am banuit eu ca e ceva "putred" la mijloc si m-am ratoit la el ca putea sa imi spuna sa ma imbrac si eu mai frumos nu in blugi . Si m-a dus la restaurant,unde avea facuta rezervare si am mancat meniul serii "love dinner". Frumos gestul lui nu? Pe langa ca mi-a cumparat si un inel si o pereche de pantofi pe care le-am ales eu .
Ieri am planuit sa mergem la Sovata la sanius cand am vazut ce vreme e dar ni s-au schimbat planurile pt ca am aflat ca isi tine ziua de nastere bunica sotului. 80 ani asa ca nu puteam lipsii. Si am fost la tara unde era si mai frumoasa zapada ca aici.
Maine la teatru de papusi intentionez sa mergem, si asa a trcut weekendul.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova La Multi Ani draga mea , multa sanatate si fericire alaturi de minunata familie pe care o ai . Sa dea DD sa aveti inca un bebe sanatos, cuminte si frumos, iar tie multa sanatate sa poti sa ai grija de ei

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput