**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
celor doi baietei nascuti azi: RAZVAN si ANDREI!!!
Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata, puilor.
Mamici sa va traiasca smecherasii, poate ne mai ziceti si ce nazdravani fac.
_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze
Giova spune:
la noi e !!!!
Nebunie in oras, masini care derapeaza.....asta ne-a zis un prieten care statea in acelasi loc de 30 min. Asa ca am sunat la gradi si i-am zis educatoarei ca-l tin acasa.
astept sa se trezeasca, sa pape si afara cu noi. profitam cat putem de zapada asta.
Azi trebuia sa-mi fac cumparaturile, sa-mi iau vopsea, dar nu am cand sa ma duc cu piticul acasa. voi vedea cum o rezolv....
Bee esti o curajoasa. felicitari mami! Sarcina usoara si un bb sanatos. ma bucur ca au iesit ok analizele, si eu le-am facut pe toate, am platit o parte doar si TT. dar toate sun ok, in afara de anemie, iau fier de o luna. Trebuie sa repet hemoleucograma si urina.
Maraki si voi aveti zapada? super! la noi e prima pe anul asta, inca fulguieste afara.
ProbABIL ca, congolezii astia au GPS, cum zicea Silvia. In Italia se obtin foarte greu licentele de taxi si se dau o groaza de examene, inclusiv cu strazile orasului si alegerea traseului mai scurt. la noi....oricine poate fi sofer de taxi...de unde si atatea accidente.
Silvia foarte bine a papat Alain, 4 cremvusti.
Vad ca pui masina sa munceasca la greu.
merg sa-i pregatesc micul dejun printului, ar fi cazul sa se trezeasca.
o zi frumoasa sa aveti.
_
poze
maraki spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi Mamicilor sa va traiasca baieteii Razvan si Andrei sa fie sanatosi si cu mult noroc in toate
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Buna ziua si de la noi,
Aveti dreptate Silvie si Giova, nu m-am gandit la GPS-uri Oricum este total aiurea sa aduci de afara straini si sa-i faci soferi de taxi.Eu am invatat Bucurestiul cand lucram in Ro, trebuia sa ma duc la multe firme sa iau datoriile si ma baga cipriotul pe mine la inaintare ca eram sociabilaDe multe ori sunau dupa mine sa vin la firma ca ramaneam la cafea cu fetele si stiau sefii cam pe unde uit sa mai plec
Silvie, e nasol de tot cu dvd-urile la nemtiStau si cate o ora sa caut dvd-uri in greaca sau romana dar foaaarte rar gasesc Max Payne nu stiu cat de nou este dar e super, cred ca si tie o sa iti placa.Cum au iesit cornuletele?
Giova ce ai primit de ziua ta?Nu l-ai dus la gradi pe Marco ?
aici este zapada multa, astia care sant cu masinile pt deszapezire au facut greva si este primul an in care ramane zapada atat de mult pe strazi Pacat ca nu am cumparat sanie pt Angelo
am facut rahatul praf....am zis sa facem economie si sa nu mai cumparam asa des de la supermarket si acum s.au adunat atatea de luat....cred ca nu se mai termina lista.....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Ioana-La multi ani!
Stefan-La multi ani!
Razvan-La multi ani!
Andrei-La multi ani!
Bee-Felicitari si curaj!
Silvia-cam ac preocupari le-am avut si eu ieri, pe motiv de petrecere la birou(n-am inteles care era motivul)numai ca eu am prestat o alba ca zapada, ca de cand a avut dl mare succes cu ea la petrecerea de cand s-a nascut alex numai pe aia o vrea...si eu, recunosc, singurele praji pe care nu ma omor sa le fac sunt alea cu foi...prefer sa fac un tor cu etaj unei praji cu foi-nu stiu de ce....
Giova- si la noi e lapovita...taman cand reusisem si eu sa fac rez la resto al disney-ca nu le-au mers calc toata sapta vin intemperiile sa ne styrice planurile-sper sa se cuminteasca vremea maine.Mai bine ca l-ai tinut acasa pe Marko.
Maraki-am priceput cu retetele...mie imi plac fripturile nemtilor si sosurile. tot ce cu knodel, painile si tartele. am si un site preferat,de unde ma inspiram mai demult cand eram mai activa "culinar"(daca o mai exista ca nu l-am mai vizitat de vreo 2 ani , cred)
Cristina-cate emotii poate provoca o mangaiere...a fost prima dintr-un lung sir
Toanca-cu determinare si curaj o sa-l convingi si pe Victor...eventual, fa-l pe Matei aliat.
Pe principiul: tara arde...-stiti continuarea, am fost ieri la tuns si am dat peste o tanti simpatica cea inceput cu un super masaj...si-a facut-o cu mana ei...de vreo 2 ori mai avem putin si sforaiam, am cascat fara numar...a fost cumplitm-a tuns dragut, dar ce-am patimit acolo
ana si alexandre (17.02.2006)
andiaroro spune:
Maraki-am citit pe un forum cum faceau ec la cump niste frantuzoaice. Se duceau de max 2 ori pe luna. La inceput de luna faceau o lista maare cu toat ce e de baza: ulei, faina, lapte, paste, zahar, carne de pus la congelator, etc(stiau clar cat cosnuma)+ div perisabile pt 2 saptamani: fructe, legume, etc...La a doua tura de cump din luna luau doar fructe, legume, carne branza- prospete...si asat era tot... cand faceau lista aia mare de cump isi facea si una cu meniul aprox ca sa nu se trezeasca ca vor sa faca musai ceva si le lipseste...ma rog, tr sa fii super orga ca sa-ti iasa asta, dar poate te inspira
ana si alexandre (17.02.2006)
toanca spune:
Incerc si insist sa-l conving pe Victor.
Giova, siropurile alea italienesti sunt homeopate; dr. ne-a zis de ele si a zis ca le recomanda, numai ca nu se gasesc decat in Italia (si-s un pic cam scumpe)
Bee, felicitari pentru bb3. O..........ce familie numeroasa o sa fiti; Bravo
La multi ani sarbatoritilor de astazi: Razvan si Andrei
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
silvi_2005 spune:
Maraki pai eu am vazut si in Cluj o multime de soferi de taxi cu GPS de aceea m-am gandit ca sigur le-a dat la toti in Bucuresti. Pun pariu ca i-au angajat ca mana de lucru mai ieftina ne-am gasit si noi sa profitam de saracia altora. Cu economiile la mancare nu stiu zau ca nici eu nu reusesc never ca tine am zis ca merg numai o data pe saptamana la super market dar am de luat o groaza atunci de la sosuri de rosi, paste, ulei, lapte, carne,jamboane si alte sunci,sucuri,peste,legume congelate, faina, detergenti, dulciuri.....ce mai ca se aduna un cos care nu de putine ori ajunge la 100 de euro cu toata "economia "mea plus ca in cursul saptamanii mai luam paine, legume proaspete ca noi suntem mari mancatori....mi-e ciuda de cati bani se duc pe mancare ca suntem si grasi si stricam si o groaza de bani. Eu am vazut pe aici cum zicea Ana frantuzoaice care isi faceau buget pe zi unele de 7 euro pe zi la 3 persoane eu una habar nu am cum se descurcau cu atat, poate sunt altii care nu acorda asa importata mancarii, mananca acolo o supa si seara o salata cu ceva si gata . Cornuletele au iesit super, le-am facut mari ca si croisantele am si gustat aseara din unul ca nu aveam ce face am zis ca nu il trimit cu ceva ce nu am incercat ca cine stie ce gust are.
Ana de France sa iti fie de bine freza si tratatia suplimentara deci si tu te-ai bucatarit ieri, bravo. Eu una sincer iti zic ca fug ca dracu de tamaie de bucatarit pentru straini mai ales la cat de carcotasi sunt francezii si la ce patiserii au, de cate ori trebuie Jean sa duca ceva il puneam sa cumpere ca si ceilalti si gata sa scap de barfe acum a insitat el sa duca ceva facut de casa sa fi vazut ce m-am stresat sa fie coapte dar nu arse jos, moi, am bagat ceva tava cu apa sub tava de copt ca citisem pe net si a tinut figura ca s-au copt si au ramas moi.
Giova sa va bucurati de zapada cred ca e innebunit Marco.
Alain ia ceva trat homeopat pt tuse si acum vad ca tuseste mai tare poate e faza aceea cu agravatul habar nu am ca nu mai temina o data, eu sunt stresata cum e Jean cu astm alergic sa nu fie predispus genetic si asta mic la ceva. Azi au facut la gradi fiecare cate o inimioara pe hartie(aia sigur educatoarele au facut-o) si au umplut-o cu autocolante, al meu nu a vrut sa mi-o dea pana acasa. Azi e de garda tati asa ca ne petrecem ziua doar noi doi. Merg sa il pun la culcare ca mi-e un somn si mie de la vreme....
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE ASTAZI !!!!!!!!!!!
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Ana nu pot sa aplic metoda asta Eu ma orientez la fatza locului, adica stiu ca trec pe la fiecare raion si pun in carut ce am nevoie. Lista o fac pt Giorgos cand se duce fara mine insa de data asta trebuie sa cumpar de la bulion,ulei, pana la.....rimel si dermatografMi-a luat Angelo creionul, era mic si nu mai merge ascutit
Silvie asa e si la noi, parca ma vad pe mine la cumparaturiAm reusit sa vad filmul, lucrurile au luat o intorsatura de-a dreptul diabolica.....ce final!!!
merg sa intind niste rufe, sa sterg praful...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Eu sunt franta..... scrie pe mine, si am dormit cu marco vreo 2 ore.
Am fost afara, la zapada...a venit si tati , ne-am bulgarit in fata blocului, a scos si baietii din birou...ei pe balcon(fiind la parter) si noi afara...mama-mama ce distractie.
Au facut om de zapada, eu eram deja inghetata. Mi-a venit ideea sa mergem pe jos la un mag. de cartier sa iau paine si cremvusti.
De acolo am aterizat in parcul de langa noi....acolo s-a dat piticul pe toboganul plin cu zapada, s-a pus pe spate si a facut ingerasi cu mainile si picioarele...foarte fain ies, va recomand.
Muream de foame, rau mi s-a facut, asa ca am desfacut painea si jumatate am scapat-o in zapada. ce-or fi zis bunicile din parc...dar se vedea ca sunt, daca mi s-a facut foame si copilul nu vroia acasa.
Cand mai aveam 10 m pana la bloc nu a mai putut, l-am tarat efectiv dupa mine, era super obosit...ud si murdar, a picat in holul scarii. acasa l-am dezbracat si era asa de cald...nu inghetat ca si mine. Nu a vrut sa manance, i-am dat o doza de Osscillo, ca-l apucase si pe el de ieri muci si stranutul.
am papat si ne-am culcat....la ora 16 era sus si vroia la zapada....eu inca sunt zoombie de oboseala. ce ti-e si cu burta asta!!
Diseara fugim pana in Real sa ne aprovizionam, sa-mi iau vopsea, o cutie mare de cioco, ca m-a luat pofta azi si nu am decat Kinder-care nu-mi place.
Maraki nici noi nu avem sanie, avem la Alba nu aici. azi vroia pititcul, ca a vazut copiii in parc.....dar la cat e de apoasa zapada...nu as fii putut sa-l trag mult cu ea.
Ana sa-ti fie de bine tunsoarea, si mie imi vine sa adorm la masajul alora de la coafor. sper sa reusiti cu Disney weekendul asta.
Toanca intrebam asa, e bine de stiut in viitor. acum nu am probl. dintr-astea cu Marco, sper sa nu fie nici la bb2.
Scumpe-scumpe, dar ce nu facem pt. copiii nostri.
I-a trimis sora-mea unui prieten ceva vaccin pt. imunizare, nu era homeopat, dar cica e super bun, 13 euro a fost.
Silvia s-a bucurta de zapada,sa vad cum o scot la capat cu el, ca ma intreaba tot la 5 min. daca mergem afara.
Ieri au sunat tel. la noi ca la gara. Toate neamurile ne-au sunat ingrijorate ca au auzit la stiri de Mall-ul care s-a prabusit din Oradea, stiind ca al meu sot a proiectat unul acolo. Doamne fereste de asa grozavii.
_
poze