**LMA spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (312)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Canda felicitari si sarcina usoara si bebe sanatos !

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata si de la mine.
Silvia eu sunt antialcool...din partea mea sa nu existe. Mai beau poate de 5-10 ori pe an la ocazii foarte speciale vin rosu dulce cu cola. Atat.. Sampania...am vrut sa ii spun lui Nelu sa urcein camara sus sa se uite pe ea si am uitat. Daca nu uit ii spun azi. Dupa licenta.......am zis ca o sa deschid o sticla de "Lacrima lui Ovidiu" (e un vin foarte dulce si tare) si am sa beau un pahar ca am vinul din 2003 in suport pe bar. Dar mai este pana atunci.
Cu bb2....tu stii ...poate te razgandesti peste cativa ani si ii faci o surioara lui Alain.
Ma intorc la lucru..
O zi buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

La noi tot ninge, tot zapada, dar m-am incumetat si am iesit cu masina. asta dupa ce mi-a scos-o sotul din garaj.

Aseara m-am bagat la somn, marco a adormit dupa o ora. Noaptea m-a luat cu friguri....m-am trezit cu o durere de cap...sper sa pacalesc si de data asta gripa.

Mi-a ras Clau tot de pe comp, era plin de virusi, mergea ca naiba. azi noapte a stat pana la 3 sa-mi instaleze Windows-ul, explorer-ul nu l-a mai pus, doar mozilla, cica primul ia cei mai multi virusi, asta i-a zis tipul care are grija de compurile de la firma lui.
Asa ca musai sa ma obisnuiesc cu asta.

Silvia asa am zis si eu, ca doar un copil. Si acum bomban, ca de stiam ca tot baiat iese, nu mai faceam, imi ajungea marco.
Bianca pai e nasol ce se intampla cu disponibilizarile astea...o groaza de lume fara o slujba, sau daca gasesti sunt prost platite, etc.
Pune la ciorap bani pt. facultate daca poti, oricum...cine stie ce va fii peste cativa ani.

Asa n-am niciun chef de sedinta cu parintii de la gradi, dar e musai.

Pot sa-l inscriu pe marco la 2 gradinite, cea mai buna, la care am tot sperat, sau una de langa noi. si acum nu stiu la care....si pers. respective asteapta, ca sa actioneze in consecinta. sa mor de stiu ce sa fac.
va, ma pun sa mai imi instalez niste programe, care mi-au fost sterse.

_
Gio17+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, dar de ce vrei sa-l muti pe Marco de la gradi?
Nu esti multumita?
Ca, banuiesc, ca lui Marco nu-i va fi usor cu schimbarea.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Giova eu una sunt sigura ca si daca as mai fi facut un bb si mi-as fi dorit fetita faceam tot un baiat si inca mai prapadit decat Alain ca asa se intampla.
Noi am dormit in echipa completa la pranz . Alain e in extaz acum ca am scos la inaintare o punga enorma de combinatii de cioco, era in camara am uitat de ea, i-o adusese soacra mea din State si e pungulitze mici de M&M, Snickers, BabyRuth si toata prostiutele, el vrea numai M&M si imi mai tot cere ca cica a mancat peste sa ii mai dau a zis ca a venit Mosi am murit de ras, sa vedeti ce circ am cand isi termina M&M's -ul

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

de la ora 16.30 pana la ora 19.00 am stat la sedinta. cand am iesit, era si polei pe strada, asa ca am condus incet pana acasa. Mi-a fost cam frica, dar am ajuns cu bine.
Am cam comentat pe la sedinta, of ca nu mi-am putut tine gura. am vazut ca nu i-a prea convenit directoarei. eu dadeam tonul si pe urma se mai trezeau si altii. Principalele probl. au fost mancarea, caci am gasit intr-o sapt. afisat margarina in loc de unt, dar cica nu a avut firma care le aduce, am inteles...cica au obiectat mai multi parinti, si ca era Rama joghurt, nu margarina. si probl. 2 e cu afisarea a ceea ce fac la gradi, peozii cam grele pt. varsta lor...
Mi s-a confirmat faptul ca am un copil emotiv, am observat si eu...la cat e de sociabil si bagaret, e si emotiv.
Cam asta a fost in mare...a....incepem inotul din martie, sper sa-i placa. cei din sept/oct. inaota singuri deja. sper ca pana la vara sa stie sa inoate si el la fel, plus tinutul ochilot deschisi sub apa, numaratul degetelor sub apa si alte chestii. Doamne ajuta!

Toanca pai as vrea sa-l mut in primul rand de programa, pe urma de restul...deja ajung la 1200 lei/luna cu inotul. si la ce bine le merge proiectantilor in perioada de criza...devine un lux aceasta gradi.
Silvia nu cred ca ar fi mai prapadit. se spune ca al 2-lea e exact opusul. Poate bb2 al nostru va fi mai linistit decat Marco, dar cred ca va fi prapadit ca bebelus, nu asa cumintel ca si marco.
Bine ca v-ati relaxat. si marco e fan M&M, ne batem pe ele, caci si mie imi plac, cele cu cioco inauntru nu cu alune.

va, pe maine. merg sa pap si eu ceva.

_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Buna seara si de la mine, acum am terminat cu treburile zilnice.
Giova, Dani e mult mai rautz decat era Sandra. Si incapatanat si ...total invers . Despre gradinita...eu te sfatuiesc sa il dai cat mai aproape de casa, ca nu te vad bine sa mergi cu masina cu 2 copii dupa tine. Asa cu caruciorul mai merge sa mergi sa il scoti pe Marco daca e aproape. La mine cresa era la 200 m si gradinita e la 350 m.
Silvia, sampania se numeste Andre Lambre, (Nelu zice ca e lambriile Andreiului ) - Cuvee Lagmat, Premier Cru si nu are data de expirare pe ea. Tin minte ca atunci cand am primit-o ne-a spus ca a fost scumpa ..de parca m-ar fi interesat pe mine cat a costat.
Stiu pungile alea cu omboane asortate din state...si noua ne-a adus o prietena de 2 ori. Ce bune sunt ..noi aveam cu mars, twix si alte chestii. M&M imi place si mie. Si mai imi place Rum Cocos(bomboane rotunde cu lichior inauntru).

In seara asta l-am trimis pe Nelu la Real ca erau la oferta clatite gata facute (le-am vazut ieri si nu am cumparat) ca aveam pofta sa fac clatine umplute cu ciuperci, sunca si cascaval. Am zis ca pt 5 lei cat e 2+1 gratis nu merita sa ma cocaresc. Sunt 5 clatite marisoare si putin grosute intr-o punga. Am facut 2 pungi in seara deci 10 clatite.
Tot data trecuta am vazut o carte nteresanta zic eu ...pt Sandra se numeste "despre sex fara prejudecati-totul pt adolescenti" . Nu stiu cum sa aleg momentul sa ii spun despre sex si am zis ca iau cartea asta...am sa i-o dau sa o citeasca sau o citim impreuna si apoi povestim. Deocamdata nu....poate peste cateva luni sa vad cum prind momentul. Sa stiti ca e cam ciudata senzatia ..o sa vedeti si voi cand va fi vremea. E foarte faina cartea...e un fel de vechea Adolescenta doar ca arata mai multe poze si un limbaj mai usor accesibil. Ce e "ciudat" e ca explica si arata ce e aia erectie ...cred ca aia ar trebui Nelu sa ii explice mai bine ca mine .
No am cam deviat de la subiect...cam asta am facut azi...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi 1, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Poze cu noi 2, www.dropshots.com/biancas2" target="_blank">Poze cu noi 3
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ce ziceti gagici? Hm...interesant dansul asta. Sandra e fascinata de el de cand am fost in Turcia,..si tot exerseara dansul din buric

Mergi la inceput

Eu cum nu am somn cred ca ma pun iar pe ceva vizionat de film poate reusesc sa vad pe ceva site primul episod din seria 5 din Lost ca astia tot promit ca il dau la tv da nu au inceput inca sa vad ca mi-a dat fratele meu ceva site.
Giova eu stiu cazuri de care iti zic cu al doilea fratior de copil prapadit si mai prapadit lasa ca Marco macar bb a fost cumintel eu cu Alain am avut mereu ceva colici horror apoi trezit noaptea de la dinti, apoi baut apa noapte,pana la 2 ani nu am avut o nopate in care sa nu ma trezeasca de 2-3 ori, poate mai multi copii sunt asa si sut eu mai sensibila nu stiu dar mie mi s-a parut greu. Si mie imi merge netul rau are si cred ca trebuie reinstalat tot, al meu sot a pus acum ceva antivirus AVAST se numeste e ok ca pusese AVG si era groaznic in ce hal incetinea traficul. Mozilla e ok, e cu ea navigez dar mai inceta si ea ac filtreaza mai bine,e u am lasat si Explorer si pe unele site-uri intru cu el. La carucior pe cand o sa ai 2 copii vezi ca este ceva punte ca o placa pe roti care se ataseaza in spatele caruciorului si acolo se urca copilasul mai mare cand nu mai vrea sa mearga pe jos pe aici e foarte practicat, o sa caut pe net ceva modele sa iti arat.
Bianca nu imi zice nimic firma aceea de champanie,nu mi-a sari in ochi dar nu sunt eu mare cunoscatoare, noi am luat firme diferite sa le gustam dar de asta nu am auzit. Aici in zona sunt zeci de domenii si f multi produc champaii si le numesc dupa ei, deci exista zeci de denumiri. Sunt bune pungile cu asortimente de ciocolatele dar sunt prea mari , Alain a mancat in seara sat vreo 7 minipungulite cu M&M's si un snickers mic nici nu mai vrut mancare decat suc. Macar si-a terminat bobo si am scapat de grija asta ca snickers si restul nu ii plac. Cred si eu ca e greu sa vb despre sex cu copii dar e important sa o faci, cu mine una nu au vb ai mei never despre asa ceva, pe mama apucat-o tarziu dupa 20 de ani cum lucra la planing imi impuia capul cu metodele de contraceptie . Super dansul ala pe mine una m-a fascinat mereu dar nu l-am practicat niciodata am vazut ca o multime de dansatoare nu sunt chiar slabute dar au un charm aparte, tine de atitudine totul pana la urma . Mie imi place acand era la tv serialul ala CLONA e singurul care l-am urmarit si in reluare
si numai pentru dansurile din elaveau si o muzica super si aratau f mult despre cultura Marocana. M-a facut sa imi doresc sa vad Marocul dar nu am cu cine ca al meu sot nu vrea ca el cu copil mic nu merge decat in Europa si in anumite tari si acolo el si de Maldive zice ca nu s-ar duce ca nu au ai spitale acolo si daca patesti ceva ai cam incucat-o deformatie profesionala grava.
Merg cadeja ma labartez in exprimare mi s-a incarcat si jumate de film sper sa il pot vedea, noapte buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

multumim pentru urarile ce au ajuns la noi pe diferite cai....le-am tansmis sarbatoritului si sper sa fii fost receptionate ca el sufla cu sarg in lumanati, pov despre aniv, dar cadourile tot m^s craciun le aduce.l-am dus la masinute si mc do de ziua lui si i-am facut iute un tort seara(o ora cu copt cu tot) ca sa nu se culce copilul fara sa-si sufle in lumanari...deja un cadou a fost atanjay; sinele de la trenuletul adus de ma-sa mare nu mai functioneaza. sa vedem ce va mai fi ca mai avem niete ture de musafiri vrep 2 we de aci incolo

cu bebe 2 zic io ca nu e regula...maica-mea(carea aparut dum seara si care-i f mandra ca s-a dus singura la niste mici cump pe langa casa) spunea mereu ca fratele meu(no 2) a fost muuult mai cuminte decat mine-se referea la per de bebelusie

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput