FIV 213

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor, e normal sa am pete maronii?Mi-a trecut CM marti si azi sunt in a cincea zi de stimulare cu menogon.este normal?
Sheritra multumim pt link.Oricum va dura pana se va aplica si la noi aceasta descoperire .Va pup!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Hai ca m-ati facut sa rad sau mai bine zis sa fac haz de necaz. Deci, ma scoserati on top, bogata. Pai eu va contrazic cum adica bogata daca eu dadui banii de atatea ori nu ii luai. Deci, teoria d-nei cade, din contra eu as zice ca alea cu mai mule incercari ajung sarace lipite....nu mai comentez nimic!
Sherinu vazui nici o data la articolul respectiv, dar dupa povestea d-nei cu reusita dupa 8 fiv-uri copilul avand 4 ani, si din ce mai mciti pe acolo bag seama ca e vorba de Polar Body Diagnosys, care intr-adevar nu se prcatica la noi (zic unii ce rost ar avea?) dar afara se practica contra unei sume extra de bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna seara, fete frumoase...
Eu sunt la inceput de drum de IA sau FIV nu stim exact. Avem o spermograma dezastruasa (56,8 mil/ ml si motilitate 3,3%). Am luat legatura cu dr Zadori, mi-a scris sa repetam spermograma sapt viitoare si sa-i trimitem rezultatele...
Am o intrebare care mi-o pun si nu gasesc nicaieri un raspuns concret: de cati baietzei perfect sanatosi este nevoie pt o reusita a IA si de cati pt un FIV???? Aveti idee? Noi am avea in medie pana in 600.000/ml...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Alsima pt fiv, daca se face cu Icsi e nevoie de 1 buc baietel frumos; dar pt IA nu stiu

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Numeric, aveti suficienti baietei si pentru IA si pentru FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Goldi, esti sigura???
Fiindca ieri citisem undeva ca ar f nevoie de 6-7 mil/ml pt IA...De aceea am pus intrebarea...ca nicaieri nu am gasit nimik concret...

multumesc pt raspunsuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Buna,
Multumesc fetelor care s-au gandit la mine, le multumesc ptr. incurajari si le.
Maine am primul eco, am emotii ptr. endomedrul meu care mereu a facut ce a vrut el.Mai mult, cu o zi inainte de a incepe estrofemul, a veni si cm, care la mine nici odata nu a venit mai devreme, insa acum a venit la 16 zile , sa fie de la AC?. Sper ca dupa cm sa se poata vedea ceva la eco legat de endomedru.
Bafta fetelor in focuri.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Mai pe mine ma dor ovarele cu mult mai rau de la stimulare fata de data trecuta iar de sani efectiv nu mai vorbesc, iar fundul nu mi-l mai simt, mai ales dupa injectia de ieri pe care mi-a facut-o mama si zici ca era contra cronometru...de la trei nopate apana la 7 dimineata am stat cu gheata si linguri reci pe fund
Ma streseaza doza asta de menogon pe care o fac acum: o zi 5 buc a doua zi 4 buc si tot asa...iar in zilele in vcare fac 5 fac doar jumate de Diphereline. Ma tot intreb daca nu raspund la tratament ce naiba stimulare o s aimi mai bage...ca aproape sunt la doza maxima.

Catalina nu vreau sa jignesc, dar cred ca fatuca aia nu a gandit sigur cand a scris afirmatia aia tampa...
Ma gandesc ca de fapt a vrut sa spuna cu totul altceva si anume ca cele care au o situatiue materiala mai buna pot sa faca mai multe tratamente si au mai multe sanse si probabil de aici ca suferinta este mai mica...aparand sansa nr 2, iar din pacate sunt unele fete care nu-si permit decat un singur tratament si ala cu un credit pe care il paltesc o viata intreaga...si probabil de aici asa zisa suferinta mai mare....adica ele stiu ca asta a fost singura sansa si au pierdut-o si speranta a murit iar suferinta este infinit de mare.... din pacate am o cunostinta in situatia asta si fata mi-a spus ceva de genul asta si am incercat sa o inteleg...ea nemaiavand alta sansa sufera ca un caine...si intotdeauna imi spunea ca eu daca nu reusesc pot sa sper ca va fi data urmatoare, dar la ea s-a termint totul

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Betty,eu cred ca e de bine daca te dor ovarele,inseamna ca raspunzi la tratament.De durerea de fund...te inteleg ca si eu fac in burta cate 6 flacoane de menopur pe zi si ma cam doare.
Si eu m-am intrebat ce se va intampla daca nu voi raspunde la tratament...ce altceva imi va da...probabil va opri tratamentul.Sunt hotarata ca pana vineri la prima monitorizare sa stau cat mai linistita,sa nu ma stresez.
Pe mine,fata de data trecuta ma doare groaznic de tot capul si nu stiu ce medicament as putea lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Catalina nu vreau sa jignesc, dar cred ca fatuca aia nu a gandit sigur cand a scris afirmatia aia tampa...
Ma gandesc ca de fapt a vrut sa spuna cu totul altceva si anume ca cele care au o situatiue materiala mai buna pot sa faca mai multe tratamente si au mai multe sanse si probabil de aici ca suferinta este mai mica...aparand sansa nr 2, iar din pacate sunt unele fete care nu-si permit decat un singur tratament si ala cu un credit pe care il paltesc o viata intreaga...si probabil de aici asa zisa suferinta mai mare....adica ele stiu ca asta a fost singura sansa si au pierdut-o si speranta a murit iar suferinta este infinit de mare.... din pacate am o cunostinta in situatia asta si fata mi-a spus ceva de genul asta si am incercat sa o inteleg...ea nemaiavand alta sansa sufera ca un caine...si intotdeauna imi spunea ca eu daca nu reusesc pot sa sper ca va fi data urmatoare, dar la ea s-a termint totul

exact. si eu cred la fel. nu stiu cine este persoana si nu ma intereseaza, dar nu cred ca s-a referit la suferinta in sine in caz de esec, ci la felul in care reusesti sa te mobilizezi dupa. infertilitatea este o boala democratica, in caz de esec durerea este aceeasi, uriasa - insa altfel o iei de la capat cand stii ca singura problema e sa astepti sa treaca cele cateva cicluri de pauza, altfel cazi secerata cand stii ca nu mai ai nici o sansa sa o iei de la capat, si asta doar din cauza banilor.

fetelor, bafta multa, asteptam vesti cu burtica. :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput