FIV 213

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Sheri f interesant filmuletzul. Din pacate din cate am vazut in Romania nu se practica, cu toate ca ar fi cea mai buna solutie mai ales pentru cuplurile care au avut mai multe esecuri.

Lauraa78 multa bafta la monitorizare. Asa ziceam si eu ca durerea de ovare este o urmare a raspunsului ovarelor la tratament, dar la celalalt FIV am observat ca m-am inselat, avand un numar total de 7 foliculi dintre care doar 3 ovocite erau mature. Eu maine am eco, asa ca inca sper

LucaLuca

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Pai poate intra persoana cu pricina sa ne explice.
Eu nu mai am putere sa fiu nici diplomata ,nici intelegatoare si nici sa gasesc scuze. Indiferent de situatie mi se pare o afirmatie de prost gust mai ales ca vine din partea uneia dintre noi. Asa ca de ce m-ar mai surprinde comentariile altora ,straini de situatie.

Betty , Luca sunteti niste dragute .
Eu mi-am cam pierdut dragalasenia si nici nu intentionez sa o regasesc curand. Cel putin nu in astfel de situatii.

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Pentru cele interesate am mai gasit un subiect interesant: http://www.ivf-infertility.com/ivf/standard/complications/index.php
sunt 22 de pagini in care sunt explicatii destre Fiv, riscuri, hiperstimulare ovariana, torsiunea ovarelor in tratamentul FIV..etc

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Pai poate intra persoana cu pricina sa ne explice.
Eu nu mai am putere sa fiu nici diplomata ,nici intelegatoare si nici sa gasesc scuze. Indiferent de situatie mi se pare o afirmatie de prost gust mai ales ca vine din partea uneia dintre noi. Asa ca de ce m-ar mai surprinde comentariile altora ,straini de situatie.

Betty , Luca sunteti niste dragute .
Eu mi-am cam pierdut dragalasenia si nici nu intentionez sa o regasesc curand. Cel putin nu in astfel de situatii.

Catalina dragutza, nu merita sa te consumi pentru toate afirmatiile spuse pe forum. Fiecare fata are parerea ei si pot sa iti spun ca de cand scriu pe forumul asta am vazut multe afirmatii de genul asta.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Catalina si eu sunt de parere sa nu te mai consumi.Avem destule pe cap ca sa ne mai gandim si la obrazniciile unora fara cap.
Bety mi-ar fi placut sa citesc si eu articolul ,dar ce sa fac daca nu stiu engleza,In scoala am facut germana si rusa.

Mergi la inceput

betty , iana mari - nu ma consum...nici nu mai am de unde...sunt doar dezamagita.

In fine...sa lasam prostiile. Aseara dupa ce am vazut mesajul Sheritrei am intrat pe site-ul cliniicii CARE Fertility in Nottingham si am solicitat brosura clinicii. Daca va intereseaza , o gasiti aici

http://www.carefertility.com/contact/assets/eBrochure_Nottingham.pdf

Au si un program pentru low cost IVF for egg share donors (doar tratamentul si analizele de sange) .

http://www.carefertilityweb.co.uk/contact/assets/eBrochure_LowCostIVF.pdf

Am vazut ca au si variante de cazare.
Just in case...

Mergi la inceput

iana cauta pe google ivf-infertility , o sa gasesti link-ul indicat de betty(primul pe pagina) , da traducere pagina si citeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Catalina mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Ioanatugs dupa a 3a incercare la Giuly reducerea ramanea aceeasi 600 euroi , deci platesti 800, indiferent cate mai faci dupa. Asa daca se mergea progresiv ar fi tb de acum sa-mi faca pe banii lor.
2 Bobocei daca faci FIv pe natural la Giuly costa 350 euro, eu am facut anul trecut si atat costa. Problema e ca nu poti avea prea multi embrioni. Eu am avut din 2 ovocite ,1 embrion bun A8 in Z3. Dracea zice ca sunt sansele mai mici datorita nr de embrioni rezultati . Suna la fete la FIV la Giuly si intreaba daca pretul a ramas acelasi, pune in balanta si ia o hotarare.
Iana-mari eu ma injectez in continuare. Am observat ca mi-am cam pierdut indemanarea dar perseverez.
Tanti de la garderoba m-a intrebat si pe mine la histero daca sunt rasa frumos si cand am intebat-o ce inseamna frumos, mi-a luat hainele si a sters-o. Ar tb sa posteze la interneri o poza cu ce inseamna rasa frumos ca sa ne conformam standardelor.
Andicu merci de incurajari.
Moniland .
Ralucapaun si pe toate gravidutele si mamicile FIV-oase
Ellanik, Betty va tin pumnii sa obtineti productii bune.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Cristal asteptam vesti bune despre tine si sa fie intr-un ceas bun.
Sheri ce mai faci cu cistita, dar cu injectatul?
cristinici

Mergi la inceput