FIV 213

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Evy si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine.Coincid si varstele noastre si ale sotilor si problemele din pacate.Si noi ne dorim un copil mai mult decat orice pe lumea asta.Avem norocul de a avea de munca si pentru asta ii multumim lui Dumnezeu si implicit reusim sa facem rost de bani pt FIV fara a apela la o nenorocita de banca.Insa nefericirea care ne apasa atunci cand vedem pe strada un copil este uriasa.Ne-am pus toate sperantele noastre in acest FIV si sotul meu (desi are banii de FIV in buzunar) sufera alaturi de mine atunci cand doare o injectie sau cand am dureri de cap sau cand sunt trista/apatica.Suferinta , daca s-ar masura in bani...Din nefericire persoane cu gandiri imposibile emit astfel de judecati.Si pe deasupra si gravide.Cum poate o persoana care stie prin ce se trece in acest lung drum al FIV-ului sa manance atata.....?????Eu, care sunt mai rea, adica imi exprim nemultumirile urland si dand din maini , am ramas fara cuvinte cand ama citit asta.
Eu nu pot decat sa ii urez multa sanatate (mai ales mintala deoarece presupun ca are "something missing" in aceasta zona) si sa dea Dumnezeu sa ii dea un copilas sanatos si voios, fara griji si cu noroc.Este ceea ce ii pot ura unei astfel de persoane care -cred ca de la sarcina- are hormonii la cap si la gura.
Ah!Ce tare m-am infuriat!Si nu face bine!
Asaaaa! Sa revenim la fatucile noastre de bilioane!Sheritra esti prea tare , ma amuz copios cu povestile voastre.
Maria iti tin pumnii pentru marti.Sa vezi tu ce bine o sa fie si ce bataie o sa iei cand nu o sa ma treci pe aici ca o sa fii cu burta la odisee!!!
Many_bani te pup si nu mai fii tristutza sau pesimista.
Cristinici iti urez succes si iti tin pumnii stransi tare de tot.
Betty cum stai cu ouale?
Uratica, dormi?Unde esti?
Va pup dulce pe toate si sa vedeti ce bine ne va fi la odisee cand vom fi toate cu burtile acolo!

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraa78 spune:

Buna!
Maria,felicitari pt ousoareSi eu am fost ieri la Ginera,dar nu mi-am dat seama cine esti pt ca erau multe fete pe acolo.Mi-ar fi placut sa ne cunoastem.Iti tin pumnii sa ai embrioni cat mai buni si sa fie bb in final
Sheritra,esti dulce ca de obicei.Cred ca in realitate esti si mai haioasa pt ca in scris nu te poti manifesta ca prin viu grai.Spor la injectat!!
Catalina,nu merita sa asculti aberatiile unora.Tu stii cel mai bine cat de mult ai suferit asa ca nu pune la suflet.Daca banii ar cumpara fericirea sau copiii unele dintre fete nu ar fii pe aici
Cristal,bafta si tie!!!!!Meriti sa reusesti!!

Eu am inceput aseara stimularea cu 6 fiole de menopur pe zi.Sper ca de data asta sa raspund mai bine la tratament.Vreau sa fiu si eu o gaina de rasa,sa fac oua multe si buneMi-am luat curcat sa mananc cat mai sanatos,am renuntat la cafeluta si la dulciuri...doar sa fie totul bine
O zi buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Moni, Laura, Ellanik:

Doamne Ajuta!!!
Va pup pe toate fara exceptie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cristal1995
multa bafta si te asteptam cu vesti bune !
maria08
eu zic ca stai foarte bine, nu cred ca trebuie sa iti faci probleme , Doamne Ajuta pentru ziua de marti , iti tin pumnii.
lauraa78
spor la injectat si o productie de zile mari !!
tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

2bobocei ai mare dreptate, important e sa reusim...rautatile nu-si au loc aici. Doar ca doare un pic, pentru ca simteam ca suntem o mana de fete sufletiste, unite cumva de aceeasi suferinta si gata sa se ajute una pe alta cumva. Dar se pare ca unii cand se vad cu sacii in caruta uita de unde au plecat...pacat...
Maria08 felicitari pentru foliculasi si multa bafta la punctie, sa ai ovocite frumoase!
Lauraa78 spor la injectat!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Fetelor ma doare sufletul cand vad ca se poate gandi si asa dar sa nu luom in sema rautetile si noi sa mergem ininte important este sa reusim.
Pentru cine a putut spune asa ceva sa stie ac durerea, esecurile ,suferinta si veise spuleberata nu se pot cantari in
bani!!!!

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Cristal mult noroc si sa te opresti aici
Ioanatugs mi-e dor de tine
Sheritra esti dementiala ,tulceanca mea frumoasa.Spor la injectat.
Cristinici ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Ma bucur ca am desteptat amintiri placute tuturor celor care au facut cunostinta cu Giuli. Iar d-na Mariana ... adevar graiesti Sheri, e o fata morgana, am fugarit-o de 2 ori pana acum pe culoarele spitalului si prima oara (incepatoare, deh) am stat pana m-a sunat doctora de m-a luat la zor, credea ca am fugit din spital.Cred ca a sunat-o, ca a venit zorita si surprinsa ca are cineva nevoie de serviciile ei, a deschis garderoba - si era sa pic jos cand am vazut camera aia sinistra si intunecata unde amabila, mi-a indicat pe ce morman de alte haine, sa mi le arunc pe ale mele . A doua oara, m-am smecherit, m-am dezbracat pe hol, un sot tinea de 6, iar vreo trei femei jenate se despuiau in viteza ... Ce vremuri ...!!!!
Acu', m-am cam burghezit, m-am dat cu Medlife-ul, sau alte clinici particulare si de-aia intrebam de costuri.
Partea frumoasa este sa putem face haz de necaz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fara suparare fetelor, nu vreau sa fiu eu mai cu motz dar din motivele enumerate mai sus de voi , eu nu vreau sa ma tratez la stat unde oricum bagi in buzunare la greu si tot mizerie si nepasare este.Prefer la particular unde sunt conditii .Parerea mea.Am zis ca daca imi ajuta Dumnezeu si Maica Domnului sa raman gravida cu tot sacrificiul financiar nasc la o maternitate privata ca sa nu am surprize.Parerea mea.Nu este snobism , Doamne fereste!Dar ma simt eu mai in siguranta.

Doamne,da-mi un pui sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Ia uitati aici:

http://news.bbc.co.uk/1/hi/health/7851069.stm

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput