FIV 213

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Goldi fivul la gynera e 2400 euro dc faceti icsi mai adaugi inca 400 deci 2800, include toate ecografiile dozarile hormonale, bhcgul consultul si echografia de dupa fiv.
o seara placuta tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Stateam si ma gandeam oare in ce categorie ma incadrez. Tinand cont la cat am suferit dupa fiecare FIV s-ar zice ca in cea a celor cu bani putini. Dar totusi, am facut 3 FIV-uri, deci am bani, nuuu.
Cata logica.
Pacat ca cea care a emanat acea judecata de valoare nu a fost la fel de logica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

2Bobocei, stai la coada ca nu esti asa bogata doar cu trei FIV-uri, prima e Kitta, Tiriacul nostru, cu 8 fiv-uri, apoi Cristinici cu 7, cele mai instarite de pe aici !
Uf unii cand se vad cu sacii in caruta uita cum era inainte cand toti eram de-un leat!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristal1995 multa bafta si asteptam vesti!
2bobocei cred ca ma bag in aceeasi oala cu tine! Tot 3 FIV-uri, suferinta cu carul, bani am si n-am, dar de dragul unui copil, ma rostogolesc precum broscoiul din poveste. In ce categorie ma baga pe mine madama FIV-oasa cu burtika????

Daca e un om onest ar trebui sa recunoasca singura cea care a scos o asemenea ineptie.

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Si sa o si argumenteze....dar am indoieli ca se va intampla.
In schimb sunt sigura ca o sa apara cu iconite cu floricele, pupicele, lacrimi si alte rahaturi.

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Deci suferinta se masoara in bani??? Asta e ideea???? O mama care naste copilul mort, dar are bani in cont, sufera mai putin decat una care nu are un sfant??? De ce??? Pentru ca-si poate permite financiar sa faca un alt FIV, pe cand cea fara bani nu??? Sau hai sa nu mergem pina acolo, pentru ca drama e si cand astepti 14 zile si vezi beta HCG-ul zero, pentru ca suferinta nu se poate masura pur si simplu. As vrea tare mult sa stiu ce a gandit cand a spus una ca asta persoana respectiva????

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dragele mele!
M-am distrat si eu citind mesajele ...Sheri, Catalina, sunteti un fenomen!!
Eleny:Asa cum spun si fetele, poate ar trebui sa faci un test de sange! Nu se stie niciodata!
Ellanik: Nu sunt eu prea experimentata in ale FIV-ului, dar cred ca esti la inceputul stimularii, mai e destul timp sa creasca estradiolul! Trebuie sa ai incredere!
Cristal: Te asteptam luni cu vesti bune! Suntem cam in aceeasi perioada, poate plecam impreuna la odisee!!
Ieri am fost la echo, situatie e "foarte buna".....pe dr. 6 foliculi, iar pe stangul sunt 8 si vreo 3 micuti.....sincer m-au cam luat temerile, ma tot gandesc la hiperstimulare...off......desi dr. mi-a spus ca nu trebuie sa-mi fac probleme, situatia va fi sub control.... estradiolul facut cu 8 zile de stimulare= 1920.
Azi fac doza dubla de gonal, maine doar una, maine noapte fac pregnylul( se numeste altfel ca mi l-au dat de la clinica) si marti prezenti la marea incercare!!! Am niste emotii, ca sa nu mai vorbesc de frica !!! Doamne Ajuta!!!
Va doresc tuturor un week end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Stiti ceva fetelor, hai sa nu mai punem la suflet toate rautatile. Important este ca noi sa reusim. Cu bani sau fara, toate ne dorim enorm de mult un copilas.
Si stiti cum e vorba aia, gura lumii sloboda.
Va pup si un week-end minunat, ca vremea de afara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristal, drum bun si sa te intorci . Te vei opri si tu la FIV 5.
Catalina, bleaaahhhh pe mesajul privind suferinta FIV-oaselor. Nu pot sa cred ca poate cineva gandi asa dar cred ca e foarte suparata pe viata. Acum astept floricelele.
maria, stai linistita ca nu te hiperstimulezi. Eu am avut 27 ovocite si am facut o forma usoar de hiperstimulare. Dar ca sa stai linistita, dupa ET bea 2-3 litri/apa, mananca proteine, fa multe plimbari, monitorizeaza cantitatea de urina sa nu fie cu mult mai putina decat lichidele baute. Nu trebuie sa te ingrasi mai mult de 300 gr/zi. Daca toate astea sunt sunt respectate, nici vorba de hiperstimulare. Bafta!!!!

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

ma doare sa aud ca s-au scris asemenea lucruri pe forum .eu va citesc cu interes de ani de zile .
fiecare dintre noi , ne chinuim atat fizic cat si psihic sa reusim sa avem si noi copilasul nostru .
Eu una am inceput sa ma uit lung dupa fiecare copilas pe care il vad , si sa sper ca intr-o zi il voi avea si eu pe al meu .
Nu conteaza banii , daca avem sau daca nu avem , conteaza sa reusim , sa fim sanatoase dupa atat noi cat si copilul .
Durerea dupa un fiv nereusit, sau mai multe ,sau doamne fereste pierderea sarcinii -nu poate fi masurata ,sufletul moare pentru catva timp ,iti fuge pamantul de sub picioare ,si esti deznadajduita .te intrebi mereu de ce ...de ce ..
toate aceste sentimente se strang si ne apasa si ne distrug lent dar sigur . totusi... asteptam momentul suprem in care sa spunem Voi fi mama ! .Nimic nu se compara cu acest sentiment .
Eu una am 31 de ani , sotul 36 , si suntem din nou in focuri . cunoscutii ne compatimesc , insa nu sunt ei in situatie si nu simt asa cum simtim noi .Sotul e cel mai afectat fiind el cauza , dar eu ii mentin moralul si ii spun ca ne-am casatorit la bine si la greu . si vom reusi sa trecem si peste aceata incercare . Poate acum va fi cu noroc si dr Dracea va face o minune pentru noi .
Ma doare sa vad in jurul meu , prieteni , cunoscuti, colegi de servici care au 1, chiar 2 copii , si noi ne chinuim de atat amar de vreme . Atat timp cat voi putea ,cat voi fi sanatoasa- nu vom renunta la scopul nostru de a deveni parinti .
Sufar de cate ori vad ca sunt femei care ii lasa in maternitati , sau altele care ii arunca la gunoi .
Importante sunt : sentimentele noastre si sanatatea .Banii sunt ceva relativ ,astazi ii ai ,maine s-ar putea sa nu ii mai ai . Ramane insa familia !

Sa ne ajute Dumnezeu la toate !

Mergi la inceput