FIV 213

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Numai cand ma gandesc la camasa de noapte decolorata si rupta ce-am primit la ultima "vizita"- o histeroscopie - mi se ridica paru'n cap. Eu venisem ca o doamna cu trusoul personal, dar mi-au taiat-o scurt ca "sefu'" adica dl Marinescu, vrea sa ne vada pe toate ca la Auchwitz, defiland cu rupturile spitalului.Basca conditiile alea penibile de consultatie ....brrr .

Ha, m-ai spart, asa e, am vazut si eu doua fete in hantele alea preistorice, aratau saracele ca la orfelinat!
Stai linistita ca la FIV te lasa cu lenjeria din dotare.
La al 2-lea FIV mi-am luat niste chiloti, ce sa va spun, o feerie, transparenti, bleu ciel, cu o funda zbanghie la spate (sa-mi poarte noroc), ceva deosebit. Dupa ET, asistentele ciorchine in jurul meu, doua ma puneau pe targa, una-mi cauta chilotii sa mi-i puna. Ii gaseste in buzunarul halatului, si zice: Na ca am dat de esrafa, eu ii zic ca-s subsemnatii, ea ii desface ca un prestidigitator, ii invarte pe toate partile, face comentariile de rigoare cu restul asistentei ca unde a ajuns si moda asta, ca nici nu stii ce naiba ai in mana, si pana la urma mi i-s pus cu pomponu in fata ! Probabil ca se gandea ca mi-ar fi stat mai bine cu janghina de camasa rupta decat cu chilotei cu fundita!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2bobocei spune:

Buna fetelor,
Vad ca merge bine injectatul. Doamne ajuta ca productia sa fie pe masura.
Eeee, de cand ati inceput sa vorbiti de halatul si camasa de noapte de la Giuli mi-ati trezit niste amintiri, mama, mama.
Si, apropos de Giuli, am fost si eu pe 3 feb. la d-na dr. Dracea. I-am spus ca vreu sa incerc un FIV pe ciclu natural si, desi m-a avertizat ca sansele sunt destul de mici, a fost de acord sa incercam unul.
Problema este ca, desi eu credeam ca mergem doar pe productia proprie, totusi si in cazul unui astfel de FIV se face o inhibare si o stimlare, mult mai usoare insa, pentru a controla mai bine ovulatia.
Sunt in dilema, avand in vedere ca mi-a spus o prietena care a incercat si ea unul ca pretul nu este de doar 350 de euro cum am fost informata, ci s-ar putea ridica la aproape 600 euro. Avand in vedere ca eu, fiind la al patrulea FIV am reducere, deci costul ar fi de 800 euro pentru un FIV cu stimulare, nu mai stiu daca se merita.
Asta e, nu de alta dar nu era de ajuns stresul FIV-ului acum mai am si stresul daca sa fac pe ciclu natural sau nu!
Hai ca m-am lungit destul!
Sa auzim vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Uratica, Fireyes multumesc pentru explicatii Am gasit la farmacia de langa mine si scrie pe el chiar Melatonina si este de 3mg. Am dat si eu o cautare la aceasta melatonina si am aflat ca are multe efecte benefice, insa si ceva contraindicatii. Mai cautam, mai citim...
Goldi poti cere sa faci toate ecografiile la Gynera si sa mergi la Giulesti doar la punctie si ET si te va costa mult mai ieftin, mai ales acum cand euro a luat-o razna.
2bobocei mai bine intrebi pe asitentele de la FIV, clar cat te costa un FIV pe natural. Iar la un FIV normal, tu fiind la al 4-lea, vei plati doar 600, nu 800 euro. Multa bafta sa iei decizia cea mai buna!
Sheri si pentru acest FIV ce fel de chilotei ai pregatiti??

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

Buna fetelor
si eu am avt o istorie la Giulesti la histeroscopie. Ma avertizeaza dna de la intrenari sa merg neaparat la garderoba sa iau camasa(desi eu venisem si cu halat si cu camasa mea) .Fac internarea, merg la garderoba..pauza.Era inchis.Alte doamne ca si mine injurau de zor .Dam sa plecam si un nene cu caciula zice .O cautati pe dna Mariana? cine e ...zic eu .dna de la garderoba .da ...eu .pai vedeti ca e prin curte ..afara ploua torential . naiba merge afara .drept urmare m-am suparat am mers la sterilizare si m-am schimbat pe hol , tinadu-mi sotul "perdea" .Pe urma m-au repartizat intr-un salon de m-a luat cu rau .doamne ce rupturi de cerceafuri ,ce aglomeratie ...cate fete atat la histero cat si la HSG.
In fine ...asa e prin spitale .Nu avem ce face .

Ce vroiam eu sa va intreb :
cum va simtiti in primele zile de diphelerine.
pe mine ma doare capul dupa fiecare injectie , si ma ia cu frig instantaneu .
Sanii ma dor foarte tare , nu mai sunt umflati dar dor rau .
Si ma dor si ovarele .
E ok oare ? La primul fiv nu a fost asa , ba chiar pot sa zic ca nu am avut dureri de ovare mai deloc .Am avut 12 ovo.
Ce parere aveti ?

Mergi la inceput

Evy, Mariana este ca Fata Morgana, toata lumea a auzit de ea dar nimeni n-a vazut-o vreodata . Ti se spune ca-i la et1, fugi ca din pusca si nu mai e, cineva tocmai a vazut-o urcand la 2, alergi si acolo nu e nimeni, altadata altcineva iti spune ca vorbea la telefonul din hol, cand ajungi la telefon mai era inca receptorul cald de la mana ei, dar mana nu-i! Ba-i in curte, ba 5 min la o tigara, ba la raportul de garda al medicilor sa dea socoteala la rupturi, ba-i sus, ba jos, ba la stanga, ba la dreapta, peste tot dai de persoane care o cauta in disperare, iar in fata garderobei pe o banca ce a cunoscut razboiul turca-roman stau si se schimba ciorchine de femei topaind de pe un picior pe altul intr-un curent ce trage din toate partile si cu consortii dupa colt cu gentile.
Ioana, exact cum spuneai si tu, mai ne gandim, mai citim...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

SALUTARE,
PE 1 FEBRUARIE AU VENIT PE LUME RAYMOND SI ROLAND, COMORILE LUI ENNI!!!!
SUNT BINE CU TOTII!!!
O REUSITA IN PLUS NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE!!!
MULT NOROC FETELOR SI VOUA SI MIE!!!
ENNNI FELICITARI SI AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui goldi

Numai cand ma gandesc la camasa de noapte decolorata si rupta ce-am primit la ultima "vizita"- o histeroscopie - mi se ridica paru'n cap. Eu venisem ca o doamna cu trusoul personal, dar mi-au taiat-o scurt ca "sefu'" adica dl Marinescu, vrea sa ne vada pe toate ca la Auchwitz, defiland cu rupturile spitalului.Basca conditiile alea penibile de consultatie ....brrr .

Ha, m-ai spart, asa e, am vazut si eu doua fete in hantele alea preistorice, aratau saracele ca la orfelinat!
Stai linistita ca la FIV te lasa cu lenjeria din dotare.
La al 2-lea FIV mi-am luat niste chiloti, ce sa va spun, o feerie, transparenti, bleu ciel, cu o funda zbanghie la spate (sa-mi poarte noroc), ceva deosebit. Dupa ET, asistentele ciorchine in jurul meu, doua ma puneau pe targa, una-mi cauta chilotii sa mi-i puna. Ii gaseste in buzunarul halatului, si zice: Na ca am dat de esrafa, eu ii zic ca-s subsemnatii, ea ii desface ca un prestidigitator, ii invarte pe toate partile, face comentariile de rigoare cu restul asistentei ca unde a ajuns si moda asta, ca nici nu stii ce naiba ai in mana, si pana la urma mi i-s pus cu pomponu in fata ! Probabil ca se gandea ca mi-ar fi stat mai bine cu janghina de camasa rupta decat cu chilotei cu fundita!

da e suuuper buna asta ,am ris cu lacrimi sa stiti ! sory ca-s bagareata da' noua la astea din ardeal ne cam place sa ne bagam prin toate oalele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Fetelor...daca nu stiati, fivistele cu bani sufera mult mai putin decat fivistele fara bani in cazul unui esec / drame.
Cam asta este teoria unei fiviste ,acum gravidutza, despre suferinta.

Nu draga mea , in cazul in care citesti, lasa-ma sa iti spun ca si una cu bani si una fara bani spre surprinderea ta, este plamadita la fel.Iar suferinta este aceeasi.

Si mi s-a facut asa o sila si o scarba .....

Catalina, mami de trei ingerasi la ceruri....puii mamii, dragii mamii...

Mergi la inceput

Catalina, despre cine-i vorba? N-am fost pe faza, iar faza e urata, mai ramane sa devenim si rasiste! Bleah, sa-i fie rusine ca gandeste asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Catalina: sper ca o sa fii amabila pana la capat, s-o cunoastem si noi mai bine pe binevoitoare
Sheri: am ras cu lacrimi. Ba chiar i-am citit sotului mesajele tale ca ma tot intreba de ce ma hlizesc singura in fata monitorului
Fetelor, eu maine dimi plec, luni am echo in ziua 8 de stimulare, sper sa produc ceva si nr 5 sa-mi poarte noroc cum i-a purtat si lui Moni

In legatura cu Giuly, eu am o tona de amintiri "placute" de acolo, incepand cu Getix, continuand cu stat 2 fete in pat la punctie/ET (Cris86 stie ce vorbesc, doar ca nu am mai vazut-o pe aici ), inclusiv verificarea d-nei de la garderoba !!!!!! daca sunt epilata bine in anumite zone!!! La faza verificarii am zis PAS, am anuntat-o ca merg DES la cosmetica, mai aveam putin si-i povesteam ce tip de ceara foloseste cosmeticiana! Dar chiar am vazut ca pe una din fata mea a verificat-o (manual-a se citi a pipait-o) daca este epilata regulamentar!
Ma doare capul si m-am intins prea mult.
Va pup pe toate si va doresc... tot ce va doriti voi!
Va pupic pe toate (primele pe lista sunt vechiturile )

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput