Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
babytza spune:
Moni eu zic sa te duci la cabinet la Tutunaru direct daca nu gasesti pe nimeni la telefon. Situatia ta este deosebita si sunt convinsa ca dr nu te va refuza. Si eu ma numar printre cele care i-ar pupa si talpile Datorita lui am azi un baietel superb si sanatos !!!!
Nu te supara prea tare cu analizele, asa cum au spus si fetele, mai fa si in alta parte. Nu strica. Dar fi optimista in continuare, ca in septembrie iti vei tine puiutul in brate !!!!!!!!!!!!!!
Noi am avut o zi de stat afara. Dimineata am fost la dr sa il vada pe puiut. Nu are rosu in gat, e ok. La plamani totul e bine si mai luam 2 zile Panadol si Stodal.
Apoi am vorbit de legume. A zis NU pentru moment. Sa papam doar fructe si mai vorbim la 5 luni. De maine pot sa ii fac branzica si sa ii dau. Deci continuam cu piure de fructe si cu cereale. Cantitativ , a spus ca este ok sa pape pana la 200g pe zi, nu mai mult. Noi am ajuns la 170 g azi
La pranz am iesit iar afara si am stat pana la 3 cand am intrat in casa sa papam. Dar era prea frumos afara ca sa nu mai iesim si am mai bagat putin soare pana la 5. A dormit non stop , se pare ca ii era dor de aer curat....
Cred ca o sa fug si eu in pat, ca m-a obosit si pe mine aerul asta, nu doar pe pici Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Ramonzca Am vazut ca ai leagan ca al nostru.Vroiam sa te intreb ceva, Erik nu da cu picioarele rau in masutza aia???Karinutza avea vanatai si nu stiam de unde.Soatza si cu mine, ne-am gandit sa le dam un feedback negativ, ca nu prea e ok cu piciorusele bebeilor.
Nikole mami de Karina
300 spune:
Claudinna vad ca nici asupra mea n-are efect cafeaua asta; ce-i drept e nitel mai slaba ca am amestecat cu decafeinizata. Mandra s-a trezit deja pt prima masa nocturna; preconizez ca vor fi mai multe pt ca ziua a mancat cam prost.
Khristin ai mare dreptate cu aparatorile. Eu insa gandeam cumva ca protejeaza privitorii, probabil pt ca sunt eu mai impudica - cel putin la capitolul alaptat. Si fac si topless - sunt europeanca deh :)
A propos de asta stiam ca sunt intrucatva mai rigizi, mai puritani sa zicem - am un lapsus - dar chiar intr-atata?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
nikolici spune:
Astazi a fost o zi deosebita, m-am simtit foarte bine cu fetele din gasca de Tineretului...eu una de multe ori nemaiiesind ca inainte, simt ca m-am cam salbaticit, de multe ori imi e greu sa-mi gasesc cuvintele..ufff si Karinutza mea nu mai invatza odata si odata romaneasca asta, iar eu o alta limba(vezi babaliceasca) nu mai am rabdare sa o invatz la perfectie.
Maine incerc sa pun si niste poze ceva.
Julymorning Dai aprobare de pus poze cu una bucata mamica demonstrand cum se pune wrapul...in mai multe ipostaze?Poate intereseaza pe careva.
Claudinna Pana sa citesc ca e scump wrapul ....am dat sa-l vad si am zis wow 600000 mii ...gata il iau...se pare ca e "vrajitorie vizuala"
Gaia.nevia Multumesc pt poza...m-am mai gandit la wrap, parca as lua...dar imi e teama ca ma strang cu el de gat...cam complicat pt. un bebe plangacios rau.
Nikole mami de Karina
300 spune:
Claudinna daca vrei sling sau wrap vezi 2 situri de unde poti comanda: sling.ro si nandu.ro. Costa in jur de un bulion.
Mai tine cont de faptul ca un wrap e o bucata de material lunga de 5m si lata de 60cm. Dimensiunile sunt aproximative. Zilele astea s-au vehiculat cateva situri care explica procedeul de fabricatie si modul de folosire. Ce e super e ca un wrap merge folosit pana la 16 kg sau chiar mai mult.
Daca iti cumperi sa tii cont ca slingurile de orice fel distribuie greutatea pe un umar, dar sunt mai usor de fixat. Wrapurile in schimb mi se par mai bune pentru un spate obosit. de Anda Teodora din 10.10.2008
300 spune:
Nicole o sa vezi ca odata ce incerci sa pui tu wrap-ul e mult mai simplu de fapt. In plus, copiii se calmeaza in wrap. Daca ti-e teama ca plange, sa o pupi si sa te joci cu ea cand o pui inauntru. Pe mamatoto.org sunt clipuri care explica f. clar cum se leaga de Anda Teodora din 10.10.2008
anamona spune:
Nikoloci, daca Karinutza nu are rabdare pana fixezi tu wrap-ul, incearca cu un sling. Are exact acelasi efect pt copil, se fixeaza imediat, singura problema fiind cu spatele. Dar pana la un an, zic eu greutatea e suportabila, mai ales la fete.
Nici a mea nu avea rabdare la wrap, in schimb la sling e in culmea fericirii.
Nursing covers- am tot sucit esarfe la alaptare ...au un mare dezavantaj: daca vrei sa te uiti la copil trebuie sa le tii intr-un anumit fel incomod, nursing covers-urile stau ele legate de gat...mult mai simplu.
si da, am mai zis si mai devreme, vreau sa imi cumpar asa ceva din cauza ca sunt eu pudica rau
anamona spune:
apropo de astia care se uita ca la urs daca alaptezi in public, mie mi se pare ca se uita ca la urs chiar si cand dooar vorbesti despre faptul ca iti alaptatezi copilul. Unii mai draguti, imi arunca vreo 2 cuvinte printre dinti, clar stanjeniti, schimba rapid subiectul...
300 spune:
Anamona din pacate nu am vazut nicaieri la noi asemenea articole. Sper sa faci rost de ele pana se face cald si poate nu va mai fi nevoie sa le porti pana la urma .
de Anda Teodora din 10.10.2008
nikolici spune:
Anamona Nici eu nu sunt foarte ok cu alpatatul in public(si eu sunt cam pudica)..dar am facut-o, ca am prins curaj cu Ramo(300) m-a dezinhibat.De unde ai luat slingul???Eu as vrea sa iau doar ca sa stea Karinutza krakanata.
Nikole mami de Karina