Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Hm, a adormit bebe si n-am apucat sa ii fac baie. Mai stau in stand by sa vedem ce se decide. Eu beau o cafea ca de ce poate face o mama nebuna vineri seara. Asta dupa ce in parc am ras o ciocolata si un litru de cola.

Azi am casa plina :)

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Ati plecat toate???

Sper ca nu mai aveti migrene, ca bebeii nu mai au conjunctivita, ca nu mai tusesc.

Bebelina nu s-a mai trezit. Doarme asa de frumos incat o las asa...

Azi a nascut prietena unei prietene un baietel super. La 4 s-a internat, la 6 a nascut. De vineri se tot ducea la municipal si o trimiteau acasa. Se pare ca le-am dat niste info utile despre travaliu fals si troubleshooting. Ar trebui sa multumeasca tuturor celor care scriu aici, fara voi multe lucruri n-as fi stiut! Va multumesc eu :)
A, inca ceva... Se pare ca medicul care a supravegheat sarcina nu a fost lasat sa asiste nasterea ca vezi doamne trebuie sa nasca cu medicul de garda. E prima data cand aud asta de municipal; sunteti la curent cu asa ceva?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

chiar ca o zi de primavara!
plin orashul de copii..o incantare! v-am mai zis si ieri, dar azi parca erau mult mai multi!

Moni, sunt alaturi de tine si vreau sa-ti spun decat sa ai incredere in Dumnezeu si sa nu te lasi, sa cauti un medic care sa se priceapa! acum ca ai descoperit cauza, e imposibil sa nu existe remediu

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Ramo, cafea la ora asta??
lasa si tu fata sa se odihneasca, ca n-o fi foc daca nu face baita!
si ...(io in loc de soacra) bei cola si alaptrezi? mananci cioco si alaptezi?? hm...nu se vede pe pitica....ca n-ar dormi!

desne animate, gasiti cate doriti pe youtube! adica nu e nevoie sa consumati spatiu pe hard...sa faceti DVD...e o idee

www.quelle.ro/ro/q4r/aktuelles/babykatalog/babyamdkleinkindmobil/reisebetten/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9zZWNvbmRpZD1yb185OTIwMyZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZxdWVsbGVfcm8lMmZyb19STyUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3MiU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcm9fcm9fMTY3Ml9yb18xNjg1JTdkJmZoX3ZpZXc9ZGV0YWlsJmZoX3JlZnRoZW1lPXByb21vXzU0JTJjZGV0YWlsJTJjJTJmJTJmcXVlbGxlX3JvJTJmcm9fUk8lMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzIlN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3JvX3JvXzE2NzJfcm9fMTY4NSU3ZCZmaF9yZWZ2aWV3PXN1bW1hcnkm/m-/index.html" target="_blank">Sling de la Quelle

L.E.: aoleu!!! acum m-am uitat mai bine cat costa slingul asta!! eu gata saream sa comand

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Babytza, Andreuta, Ankussa, CosmyB, multumim de urari …nici nu ne vine sa credem cum au trecut primele 4 luni.

Musette, botezam peste 2 saptamani si apoi iar prin toamna. Vom avea cu totul vreo 5 fini.

300, cred ca nursing covers sint mai mult pt. privacy-ul mamei, adica fiecare mama cum se simte confortabil, unele nu se simt in largul lor sa alapteze sub privirile scrutatoare ale unora . Vis-a-vis de topless, aici societatea e destul de pudica, si e chiar amuzant ca atunci cand mergi undeva in sud la plaja se spune clar ca cele care fac plaja topless sint europencele nicidecum americancele.

Babymom, ai grija cu ceaiul negru ca nu e deloc recomandabil la alaptare.

Va pup

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

Ramo, cafea la ora asta??
lasa si tu fata sa se odihneasca, ca n-o fi foc daca nu face baita!
si ...(io in loc de soacra) bei cola si alaptrezi? mananci cioco si alaptezi?? hm...nu se vede pe pitica....ca n-ar dormi.
poze noi cu bebelushul
Razvan

da, da si eu beau pepsi la greu, cafea cu lapte si ciocolata, de asta nu mai incap pe usa. insa ma afecteaza doar pe mine, fii-mea doarme de rupe.
na seara, la multi ani sarbatoritilor de azi si va pup pe toate!

amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrr...salutare!!!!

pleaseee....vreau si eu parola de la contul comun...unde gasesc detalii despre diversificare???pe mail???

multam!!!

POZE...POZULICI

puiutul meu... Erik

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Fetelor daca bebeii au nasucul infundat nu li se face baita? Chiar daca e cald in casa? Se pare ca la noi au aparut mucutii iar si luni trebuie sa facem vaccinul si-asa amanat la greu
Babymom oare sa-i dau ceva? Ce pot sa-i dau? Sa nu se agraveze am pus doar apa de mare si am desfundat cu pompita, nu e cazul de batista bebelusului..

Tind sa cred ca e din cauza aerului din camera, cu toate ca termostatul arata ca e ok cu umiditatea

Claudina mamaaa ce scorrr!! 600 ron???? bine ca n-ai comandat

Pozici
Mami super happy de Maya

Mergi la inceput