Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamona apropo de astia care se uita ca la urs daca alaptezi in public, mie mi se pare ca se uita ca la urs chiar si cand dooar vorbesti despre faptul ca iti alaptatezi copilul. Unii mai draguti, imi arunca printre dinti, clar stanjeniti, schimba rapid subiectul... |
Ce idioti. Animale. Probabil a-ti bate nevasta e mult mai putin rusinos pt ei.
![](mamica.gif)
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dyanira/dyanira.jpg)
dyanira spune:
Fetele multumesc pt informatii.
Am gasit azi in sfarsit cerelae novalac i-am dat puiului la masa de la 7 a papat tare bine acum sa vedem si efectul.Oricum la cat am umblat dupa ele la noi aici nu e nici carefour nici farmacia centrofarm deh oras european...La real nu am gasit.Pana la urma am gasit la una din farmaciile Sensiblu dupa ce mai cautasem la vreo 7.
Babytza ma bucur ca soricelul e bine.Cum te-ai gandit sa faci branzica?
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
sabinel spune:
citat din mesajul lui nikolici Anamona Nici eu nu sunt foarte ok cu alpatatul in public(si eu sunt cam pudica)..dar am facut-o, ca am prins curaj cu Ramo(300) m-a dezinhibat.De unde ai luat slingul???Eu as vrea sa iau doar ca sa stea Karinutza krakanata. ![]() Nikole mami de Karina |
raspund eu. sling.ro. e tipa care a avut prezentarea la antena 1, prezentare in care a fost si Gruia, mica noastra vedeta.
amalia mamii
cum s-a nascut strumfita mea
piticania creste
_
Daca pentru o clipa Dumnezeu ar uita ca sunt o marioneta din carpa si mi-ar darui o bucatica de viata, probabil ca n-as spune tot ceea ce gandesc, insa in mod categoric as gandi tot ceea ce zic.
anamona spune:
Nikolici, l-am luat de la prietena Nerantulei, cea cu sling.ro
Atentie insa la sling, sa ceri o demonstratie cand te intalnesti cu ea, sa stea materialul ala bine asezat pe spatele ei - sa ii transfere greutatea pe tine, ca si cand ai tine-o in brate.
Ma gandesc acum, ca odata acomodata in sling o sa ii placa apoi si in wrap. S-ar putea sa urle acum si din cauza ca te simte nesigura in montarea wrap-ului.
Iti trimit pe PM niste articole de studiu.
danadumitru spune:
Buna seara!
Am fost si noi astazi la doctor, ne-am vaccinat si am plans un pic si mami si fetita , avem 6,800 kg, si 64,5 cm. in rest suntem bine. Dr. ne-a recomandat 5 pic. de vitamina c naturala/ zi, pt a ne mai feriun pic de gripa.( nu stiu cat de mult are efect dar o luam desi este cam rea la gust, ca tare se stramba Rienuca )
Cred ca o sa-mi comand si eu un wrap din asta, ca tare bine da...pt spate
Va rugam frumos sa ne trimiteti si noua parola de pe ct comun.
Piersicutza spune:
Bianca de Laureta
Anthony de Khristin
Eliza de Leah
giulianna m-am uitat de vreo 3-4 ori la Edi cum se rostogoleste, l-am chemat si pe sotul sa vada si repede m-a intrebat cate luni are. E un dulce Edi, mai ales acolo unde se supara ca nu-i iese si da din manute .
Khristin felicitari pentru primul mama si pentru comportamentul exemplar de la controlul de 4 luni. Dar zi-mi si mie ce e cu patchurile alea EMLA? Si noi mergem intr-o saptamana la vaccinul de 4 luni si ultima oara a plans saracutza si i s-a si intarit acolo unde a fost intepata.
Inca o intrebare: reteta ta antivergeturi, functioneaza si dupa ce le ai sau e doar pentru prevenirea lor?
Nikolici abia acum am citit si eu din urma si am ajuns la problema ta. Sa stii ca si Anna a avut acelasi lucru la primul control si medicul ne-a sfatuit la fel cum te-au sfatuit aici multe dintre fete sa o port pe Anna in wrap si s-o imbrac cu 2 scutece, dar al doilea, adica cel exterior sa il pun invers. Cu scutecele nu prea am fost consecventa dar in wrap am mai purtat-o iar acum o saptamana la al doilea control totul a fost ok. Tinem pumnii sa fie si la voi bine .
Am mai intrebat acum 2 zile daca-mi poate da cineva un sfat, cum o pot reobisnui pe Anna a mea cu biberonul, in timp ce sunt eu plecata, caci in rest primeste doar san.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
JulyMorning spune:
nikoleAprob orice, daca e pt binele natiunii ...hihihi , desi mare branza n-am facut eu acolo.
Ma duc sa-mi mananc cartofii prajiti.
Azi m-a suparat doamna doctor: m-a intrebat daca se intoarce copila, io am zis ca nu, doar pe o parte. S-a uitat foarte dezaprobator la mine si m-a intrebat: Stiati, doamna, ca trebuia sa se intoarca de pe o parte pe alta pana la varsta asta?? (adica 5 luni si o sapt).
Io m-am prefacut mirata rau de tot, n-am mai auzit asa ceva in viata mea S-a lasat pagubasa.
Sa nu mai zic cand mi-a zis ca pot sa incep sa-i dau zeama de carne copilului
...
_
Our future determines our past
bobocica Maia
Poze
300 spune:
Nicole in cazul asta ia-ti sling fix, e pe masura ta si nu trebuie ajustat deloc. Ma refer la pouch sling. Daca-mi pierd rabdarea cu wrapul imi iau si eu unul. Dar exercitiile m-au convins ca fasa is the best.
Si eu m-am intors din parc cu o stare de bine, parca m-am mai desteptat.
Calc e ocupat de un gamer inrait si eu sunt mufata la bebe asa ca va spamez pe forum. Cine citeste din umbra probabil ma crede vreo nebuna. de Anda Teodora din 10.10.2008
anamona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sabinel
raspund eu. sling.ro. e tipa care a avut prezentarea la antena 1, prezentare in care a fost si Gruia, mica noastra vedeta. |
uau sabinel, ce bine informata esti despre cumparaturile mele :) glumesc pupici
300 spune:
citat din mesajul lui anamona Iti trimit pe PM niste articole de studiu. |
Si mie, te rog mult!
![](mamica.gif)