Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ElenaBondila spune:
Eseea hai ca acum realizez. Cum e plecat Cata in perioada 20-27 feb ca eu pe 20 am programare facuta la el de 2 sapt la eco si consultatie?? O sa mai sun o data azi la clinica aia sa vad ca poate ma duc degeaba vineri acolo!!
26+ Paul Jr.
ElenaBondila spune:
Eseea am vorbit acum la clinica si mi-au zic ca de pe 21 feb pleaca Cata, deci pe 20 cand aveam eu programare este! Ma speriasem putin!
26+ Paul Jr.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea da, natural cu epidurala. Exact asa intentionez si acum. Edit : eiiiiiii, noi vroiam foarte mult tot fetita dar a iesit baiat Sanatos sa fie! Mami de fetita si de baietel 36 + |
Ei se pare ca nu iese cum vrei tu. Noi oricum o sa facem pana o sa ne iasa si o fetita
Va puup
Olga 30+ David
olishka spune:
Fetele care au m-ai nascut cu Haiduc, puteti sa-mi trimiteti si mie un PM cu tarifele?
Cum se procedeaza cu datul plicurilor? La mine e o mare problema asta...se da inainte sau dupa? L-as lasa pe sot sa se ocupe, dar din cate am inteles nu o sa poata fi mereu langa mine. Si in plus mi-e si f rusine...chiar nu stiu cum sa procedez...Ma poate sfatui cineva?
Va multumesc
Olga 30+ David
Ciresica5 spune:
Olishka, daca ai aflat ceva legat de tarifele de la nastere din Filantropia, te rog din suflet sa-mi dai si mie un PM si sa-mi zici cam cum stau lucrurile. Chiar daca eu nu sunt pacienta dr. Haiduc, banuiesc ca ne putem "orienta" asa cat de cat...
Oricum, asteptam cu sfaturi si sugestii si proaspetele mamici care au nascut de curand la Filantropia si care au promis ca nu ne vor uita si ne vor povesti cum a fost!
35+ cu
olishka spune:
Ciresica sigur ca te anunt. Doar ca nu stiu unde au disparut fetele.
Eseea, Zaizak ce faceti mamicilor? Sunteti bine? Sper ca nu v-ati apucat de nascut, caci e frigut afara.
Olga 30+ David
Eseea spune:
nu, nu ne-am pus pe nascut!! mai e ceva.
fetelor, dar s-a tot discutat de preturi! o gramada chiar. Si in acest capitol dar si in primul, am pus link pe prima pagina. Nu ati citit?
Mami de fetita si de baietel 36 +
ElenaBondila spune:
Eseea, Zaizak, stiu ca voi ati fost la Steriu la ecografie. Si pe mine m-a trimis Cata la ea pt eco de 32 sapt. Voi unde ati fost, la Medlife? Si cat a costat? Si cum vi s-a parut ca dr?
26+ Paul Jr.
ElenaBondila spune:
Voi dupa ce v-ati calculat DPN? dupa eco sau dupa um? la mine la eco zice 15.05.09 si dupa um zice 21.05.09. Cata a zis ca mai probabil aproape de 15 o sa nasc. asta inseamna ca e bebe mai mare cu 2 sapt decat um? inseamna ca am 29 de sapt in loc de 27?
27+ Paul Jr.