Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 10
simina_kin spune:
Ete ca te-am prins aici..Zaizac Nu te mai vede omul la fata!! Uite fetele (Eseea si Olishka)activeaza si la Ghiocei de martie-aprilie09. Tu de ce nu vrei sa vii la noi???
PS: Daca ai chef de vb da un apel si ies pe hol
Poze
simina_kin spune:
Si inca un argument...dc te inscrii la odiseea mart-aprilie2009 vei avea mare galerie la nastere din partea fetelor pt ca are cine sa le anunte.. adik io
Poze
olishka spune:
Elena si pe mine m-a trimis Catalin la Steriu. Eu am fost la 22 sapt la Medlife. M-a costat cam 400 RON. Este foarte buna in ceea ce face, insa ca om nu prea mi-a placut. Noi atunci am aflat sexul copilului si eram f fericiti si trimitea sotul mesaje. Ea a zis sa ne potolim ca nu suntem la circ. Si nu mi-a placut ca dupa aceea ea vb la telefon. Am si asteptat f mult desi aveam programare, era mare balamuc pe hol, toti erau nemultumiti. Poate asa a fost in ziua aceea...Eu oricum tot la ea ma duc desi sotul a zis ca nu mai calca pe-acolo...Am programare pe 3 martie. A si mai era f nemultumita ca ma dadusem cu crema si nu prea se vedea nimic. A zis ca ma da afara data viitoare
zaizak eu ar trebui sa nasc pe 26 apr. Mai am....
Olga 30+ David
olishka spune:
Elena si eu am DPN dupa UM in 26 apr, dar la eco imi arata ca e mai dezvoltat cu o sapt si ceva. dar Catalin nu mi-a spus ca s-ar putea sa nasc mai repede. Sa inteleg ca s-ar putea sa nasc si eu mai repede? De fapt din cate am vazut, poti sa nasti si de la 37 sapt ca tot e dezvoltat bebe sau poti sa nasti si la 42 sapt, asa ca sa nu ne mai stresam degeaba cu DPN. Noi sa fim pregatite
Olga 30+ David
alexutza1181 spune:
buna fetelor,
Scuze ca dau buzna asa dar am o micuta problema;sunt insarcinata in 15 s si vreau sa ma duc la dr.Haiduc Catalin si sa nasc cu el daca se poate si merge totul bine;va rog din suflet sa ma indrumati si pe mine cum se face ca sa nasc cu el????am o sarcina cu probleme si sunt pe trat injectabil cu clexane si am avut in trecut 4 sarcini orpite in evolutie si o groaza de evenimente neplacute in ceea ce privesc doctorii si de o sapt am auzit de acest doc care se pare ca are un picut de suflet...;o sa vrea sa ma primeasca ????cum sa fac???
va multumesc anticipat si astept indrumarile voastre
pupici
+15
zaizak spune:
Elena eu am fost la Medlife si ma costat 370 ron, a fost bine e ea cam gretoasa dar merge iti zice cam tot,te lasa cu sotul ,e bine stai linistita dar vezi sa-ti faci prog cu vreo luna innainte daca nu te baga printre pacienti si e cam naspa si inca ceva NU TE DA CU CREMA CU VREO 3 SAP INNAINTE CA CICA NU SE VEDE FOARTE BINE SI FACE URAT.
zaizak spune:
Si la mine e cam la fel Elena DPN CLINIC 26.03 DPN US 24.03 si Catalin mi-a zis ca cel tirziu pe 21.03. Nu stiu cum e oricum stai sa vedem ce zice si ESEEA.
olishka spune:
Bunaalexutza. Ai putea sa suni la cabinetul unde face consultatii (MedicalCity) si sa te programezi (0212221770). Eu acolo merg la consultatii. Catalin este plecat in aceasta perioada, dar cel m ai bine ar fi sa suni de pe-acum sa te programezi.
Multa sanatate tie si lui bebe si sa ai o sarcina usoara.
Olga 31+ David
olishka spune:
zaizak si la mine a facut urat la faza cu crema. Tot asa mi-a zis sa nu ma dau cu 3 sapt inainte, dar sincer mi se pare exagerat. Eu daca nu ma dau o zi cu crema apar vergeturile ca ciupercile dupa ploaie. Asa macar le mai tin in frau. Nu o sa ma dau cu 3 zile inainte, si inainte de consultatie o sa ma spal fff bine pe burtica.
Olga 31+ David
alexutza1181 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Bunaalexutza. Ai putea sa suni la cabinetul unde face consultatii (MedicalCity) si sa te programezi (0212221770). Eu acolo merg la consultatii. Catalin este plecat in aceasta perioada, dar cel m ai bine ar fi sa suni de pe-acum sa te programezi. Multa sanatate tie si lui bebe si sa ai o sarcina usoara. Olga 31+ David |
Olga multumesc din suflet pentru informatie;o sa sun maine de dimineata la prima ora si sper ca ma poate programa cat de repede si sa mai si vrea sa nasc cu el .
Iti doresc multa sanatate tie si lui bebita si o nastere super usoara
+15