Filantropia -personal medical, conditii spital (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza1181

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Bunaalexutza. Ai putea sa suni la cabinetul unde face consultatii (MedicalCity) si sa te programezi (0212221770). Eu acolo merg la consultatii. Catalin este plecat in aceasta perioada, dar cel m ai bine ar fi sa suni de pe-acum sa te programezi.

Multa sanatate tie si lui bebe si sa ai o sarcina usoara.

Olga 31+ David

Olga multumesc din suflet pentru informatie;o sa sun maine de dimineata la prima ora si sper ca ma poate programa cat de repede si sa mai si vrea sa nasc cu el .

Iti doresc multa sanatate tie si lui bebita si o nastere super usoara

+15

Cu placere

Stai linistita, nu ar avea de ce sa te refuze. Este un om minunat.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Multumesc fetelor pt raspuns. O sa sun maine sa ma programez la ea. Asta e, poate-o nimeresc in toane bune. Si daca nu macar sa-si faca ea meseria bine si vada ce e important si sa-mi zica daca totul e in regula. Presupun ca daca ne-a trimis Cata la ea e buna ca Dr.
V-am intrebat despre DPN pentru ca nu stiu exact cand sa ma duc sa fac eco de 32 de sapt. Sa calculez dupa UM sa dupa Eco? Toate eco si analize pana acum le-am facut dupa UM. Dar daca Cata a zis ca as naste mai devreme nu inseamna ca tre sa fac eco mai devreme?

27+ Paul Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

fetelor, cu UM, eco si DPN e cam asa. In general, DPN-ul nu se schimba, e ala stabilit dupa UM. E cel mai relevant. Acum....daca ai cicluri f neregulate 9 CUM E CAZUL MEU, DE EX) NORMAL CA SI OVULATIA E DEREGLATA si atunci nu se prea poate stabili DPN cu exactitate. Atunci se ia ca relevanta prima ecografie mai importanta, cea de la 12 saptamani, ea da DPN-ul in cazurile acestea. De ex, la mine, la toate ecografiile morfologice ( incepand cu prima, cea de la 12 saptamani, bb a fost mai mare cu 10 zile). Deci in cazul meu e cam clar ca asta e DPN-ul, cel stabilit de eco. Acum, la voi, daca doar la o ecografie - 2 DPN -ul a fost altul decat cel de dupa UM, nu se schimba nimic. Ramaneti la primul stabilit, cel dupa UM. Pt ca e normal ca pe parcursul sarcinii ( mai ales spre sfarsit) bb sa mai ia avant cateva zile, mai poate stagna uneori, chiar ramane un pic in urma dar nu inseamna ca se schimba data nasterii. Ramane prima data stabilita. La fel, unde sunt 1-2 zile diferenta. Nu se schimba absolut nimic. Ca si noi suntem mai inalti, mai grasi, mai scunzi etc...nu toti copiii tb sa aiaba aceleasi masuratori.

Cu eco la dr Steriu programati-va din timp, si eu am dat la Medlife cam 370 ROn. Mi se pare total exagerata faza cu sa nu te dai cu crema pe burtica inainte cu 3 saptamani. Eu chiar am intrebat-o daca am auzit bine!! Nici Catalin, nici Iosup nici Pop, nu mi-a zis vreodata vreunul asa ceva. dar ma rog, fiecare cu pasarelele lui.

Elena, du-te la eco dupa UM.

Alexutza, bine ai venit, fa cum a zis Olishka.

Edit: am reusit si eu sa fac bagajul azi!! Ca ma cam stresa ca era nefacut dar nici nu prea aveam tragere!! Am o geanta mariisoara de voiaj, o sacosa cu kit-ul stem ( e imensa cutia aia!!) - pe astea le iau direct la spital cu mine, si mai am un rucsac pt bb ( asta mi-l aduce sotul dupa ce nasc).

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Eseea spune-mi si mie cum e cu celulele stem sau da-mi un nr. de tel. unde ma pot interesa,cit platesti pe luna sau cum se plateste? Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

uite aici, eu prin ei am facut :

www.cordcenter.ro

nu platesti nimic acum, decat la vreo 2 luni dupa nastere, daca totul e ok ( totul odata sau in 3 rate, cum optezi). Daca mai ai nelamuriri, ma poti intreba, eu tot prin ei am facut si la bb 1.

Mami de fetita si de baietel 37 +

Mergi la inceput

Si eu tot cu cordcenter am facut contract. Sunt foarte prompti. Acum astept sa ne vina kitul.

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Eseea am inteles bine: 3.270 ron tarif baza si pe urma 107,1 ron taxa depozitare anual?

Mergi la inceput

Eseea as avea si eu o intrebare pt tine, caci mai ai un bebe si esti cu experienta: trebuie sa ma inscriu la un medic pediatru inainte de nastere? daca da, poti sa-mi recomanzi unul? Sunt f derurata la acest capitol...ce voi face cu bebe dupa nastere. La medicul de familie nu vreau sa merg cu el caci nu imi place deloc de el si as vrea pe cineva in care sa am incredere (cum e Catalin .

Multumesc

Olga 31+ David

Mergi la inceput

Eseea am sunat la cei de la CORDCENTER si mi-au spus ca pot sa vin la ei undeva in sec 2 (mi-a dat adresa)si acolo incheie contr. cu ei si imi si dau kitul,mi-au spus sa vin la ei pt ca mai am putin si sa fim siguri ca am kitul la nastere.Nu stiu de ce aveam impresia ca este ffffffffffffff mare taxa pe an chiar am intrebat-o pe tipa aia de acolo de 3 ori,e super. MERSI inca o data, esti de mare ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eseea cu taxa de intretinere a anuala cum procedezi? iti trimit ei formular? anul trecut am primit factura dar anul asta inca nu.

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput