Filantropia -personal medical, conditii spital (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Scuze...am vrut sa zic "sarcina usoara in continuare".
Fac cam multe gafe

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Eseea eu am fost la Catalin ieri si mi-a zis ca am DPN cam pe 21.03.Ma chemat iar cu rez la niste analize la singe pe data de 02.03 si mi-a zis ca pe urma ne vedem in fiercare saptamana.mi-a zis si mie ca e plecat pina pe 27.02 si daca am vreo prob sa ma duc la dr. Chirita,(o stii?),sper sa nu am probleme. Tu ai inceput sa te duci in fiecare saptamana?Ma intereseaza daca iti face control pe masa pe ultima suta de metri.
Olishka bine ai venit, si stai linistita ca esti pe maini bune cu Catalin,si pt sfaturi ESEEA e super tare,sarcina usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaP.

Bani am dat asa: 800 lei la dr.,200 la anestezist(obligatoriu inainte),150 la o moasa(o cunosteam)si 100 la cealalta(cam mult dar..),150 sau 200(nu mai stiu) la neonantolog,iar la asistente copii si ptr.asistente toaleta cate 5 lei la fiecare tura,cand vine fam.sa-l vada pe bb iar 5, 10 lei
Tragand o linie nu a fost nici mult dar nici putin.Din pacate asa i-am invatat noi si ei nu fac nimic in plus decat meseria ce si-au ales-o si nici pe aia cateodata cu toata spaga ce o primesc.Dar mie nu-mi pare rau de niciun ban si de-ar fi sa nasc din nou tot la Filantropia as face-o cu acelasi medic,dc.se poate cu aceeasi moasa(desi si cele care au fost de noapte erau super OK,as mai schimba unele asistente dar categoric se poate muuult mai rau asa ca nimanui nu trebuie sa-i para rau ca a ales acest spital.

CristinaP tu cu ce dr ai nascut? cate zile ai stat in spital? cand a putut sa vada sotul pe bebe?ce lucruri ai avut nevoie in spital pt tine si bebe? sper ca nu te superi ca te-am asaltat cu intrebari.

26+ Paul Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

Eseea de la cate saptamani te cheama Cata in fiecare sapt la control?

26+ Paul Jr.

Mergi la inceput

Multumesc mult Zaizak!! O sarcina usoara si tie. Stiu ca sunt pe maini bune si nu m-am indoit niciodata de asta . Am avut mare noroc caci la inceput nu vroiam sa merg la el (sotul meu este si el din Deva si il cunostea si mi-a propus sa mergem la el dupa ce am mai fost pe la 2 doctori de care nu am fost deloc multumita), dar am dat o cautare pe gugu si am fost impresionata de criticile de bine.
Abia astept sa treaca timpul si sa-mi povestesti cum a fost la nastere.

In ce perioada este plecat Catalin? Eu am morfologia fetala pe 3 martie si apoi vroiam sa trec pe la el cu rezultatul.

Va pup

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaP. spune:

Elena,nu ma supar.Incerc sa va raspund la intrebari ca stiu cum e inainte de nastere vrei sa auzi cat mai multe pareri,si ai o gramada de intrebari in minte.
Am nascut cu dr.Chirila Roxana este medic rezident si ma felicit ptr.alegerea facuta,am nascut pe 03 pe 05 am venit acasa.Ptr.bb ai nevoie de pampers,servetele umede si bepanthen;ptr.tine nimc din ce nu s-a scris deja(lista Eseei este f.buna)Mai iti aduce sotul/familia pe parcurs ce ai nevoie,poti sa cobori singura sa-ti iei pachetul(sa nu fie prea greu si !liftul nu functioneaza-nu are liftiera decat pana la ora 15.00) in afara orelor de vizita.Sotul il poate vedea vedea pe bb la ora 15.00 adik la programul de vizita ptr.cateva minutele cat ii face o poza,doua la usa la neonantologie il aduce asistenta - poti sa citesti cateva pag.inapoi,am mai scris despre asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ce dragut ca ai avut acelasi DPN la fetita... Ai nascut in jurul acestei date? Mie mi s-a stabilit DPN-ul dupa masuratori, caci eu nu mai tineam minte cand am avut ultima menstruatie. A fost o situatie mai ciudata. Noi am aflat de bebe abia pe la 10 sapt. Am fost la 4 sapt sa fac eco la un alt doctor, dar mi-a spus ca am amenoree. Oare sunt ok aceste DPN-uri in fctie de masuratori? Noi cand am fost ultima data la eco bebe era mai dezvoltat cu aprox o sapt., dar acum nu stiu ce sa zic...eu o sa-mi pregatesc bagajul pe la sfarsitul lui martie.
Daca zici ca se poate masura ecografic atunci cred ca e ok. N-o sa-i cer sa-mi faca control caci ma simt ok (Doamne ajuta!).

Multa sanatate va doresc si sa ai o nastere usoara in continuare!

Olga 30+ David

Olga, practic si eu tot ecografic am stabilit DPN-ul. Dupa ultima menstruatie ar fi 26.03 dar ecografic a fost MEREU ( inca de la inceput) cu 10 zile mai mare. Eu aveam menstruatiile neregulate ( era practic a doua dupa nastere) ..si se pare ca am ramas gravi mai repede cu 10 zile decat credeam. Asa am stabilit cu Catalin, in functie de toate ecografiile.

Catalin este plecat in per 20-27 feb.

cred ca ar trebui sa ne plateasca ceva pt publicitatea adusa.

Mami de fetita si de baietel 36 +

Mergi la inceput

Zaizak si Elena, din sapt 36 va va chema saptamanal, ba chiar in ultima saptamana m-a chemat de 2 ori data trecuta, parca asa imi amintesc. Iti face control,da, dar si eco. Din amintiri vorbesc...mie sapt trecuta mi-a facut doar control ( de fapt mi-a recoltat pt analize) , sa vad joi ce se intampla.

da, si mie tot pe dr Chirita mi-a recomandat in caz de ceva, dar nu mi-a dat nr de mobil, a zis sa zic ca-s pacienta ei cat e plecat daca apare ceva. Am vazut-o asa scurt data trecuta. Pare ok.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Ce dragut ca ai avut acelasi DPN la fetita... Ai nascut in jurul acestei date? Mie mi s-a stabilit DPN-ul dupa masuratori, caci eu nu mai tineam minte cand am avut ultima menstruatie. A fost o situatie mai ciudata. Noi am aflat de bebe abia pe la 10 sapt. Am fost la 4 sapt sa fac eco la un alt doctor, dar mi-a spus ca am amenoree. Oare sunt ok aceste DPN-uri in fctie de masuratori? Noi cand am fost ultima data la eco bebe era mai dezvoltat cu aprox o sapt., dar acum nu stiu ce sa zic...eu o sa-mi pregatesc bagajul pe la sfarsitul lui martie.
Daca zici ca se poate masura ecografic atunci cred ca e ok. N-o sa-i cer sa-mi faca control caci ma simt ok (Doamne ajuta!).

Multa sanatate va doresc si sa ai o nastere usoara in continuare!

Olga 30+ David

Olga, practic si eu tot ecografic am stabilit DPN-ul. Dupa ultima menstruatie ar fi 26.03 dar ecografic a fost MEREU ( inca de la inceput) cu 10 zile mai mare. Eu aveam menstruatiile neregulate ( era practic a doua dupa nastere) ..si se pare ca am ramas gravi mai repede cu 10 zile decat credeam. Asa am stabilit cu Catalin, in functie de toate ecografiile.

Catalin este plecat in per 20-27 feb.

cred ca ar trebui sa ne plateasca ceva pt publicitatea adusa.

Da, da, asa e cu publicitatea!! Dar chiar merita Si daca ar sti si celelalte mamici cat e de simpatic, ar veni toate la el
Ce dragut ca ai o fetita, iar acum un baietel. Si eu tot asa imi doresc. Asa ca o sa ma apuc si eu daca iese treaba bine
Eseea tu ai nascut natural data trecuta?

Olga 30+ David

Mergi la inceput

da, natural cu epidurala. Exact asa intentionez si acum.

Edit : eiiiiiii, noi vroiam foarte mult tot fetita dar a iesit baiat Sanatos sa fie!

Mergi la inceput