Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 7
alinutza23 spune:
Felicitari si din partea noastra!!!!
Multa sanatate noului membru al familiei si parintilor lui!
23+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
mihaelacg spune:
pt crysyana si pt bb ANDREI VALENTIN. sa fii sanatos bb , mancacios, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii familiei tale.
am vb si eu in seara asta cu cristina, si e foarte bine. spune ca nu a durut-o nimic la cezariana, bb isi priveste mamica cu niste ochi albastri superbi si ea se reface destul de repede.
si materialul bun, dar si dr. nostru e super.
refacere usoara in continare
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
Eseea spune:
la ce dr sunteti voi Mihaela? sorry, dar nu am retinut.....
Mami de fetita si de baietel 36 +
olishka spune:
buna seara. Sunt o viitoare mamica de ghiocel (DPN 26 martie) si voi naste la spitalul Filantropia cu dr Catalin Haiduc. Am citit tot ce ati scris la acest subiect si am gasit multe raspunsuri pentru intrebarile mele.
As vrea sa mai rog fetele care au nascut de curand la acest spital sa-mi raspunda la 2 intrebari: 1.cum este mancarea si daca este suficienta?; 2.ce hainute aducem pt bebei? doar cele cu care se externeaza?
Va multumesc si va doresc bebei papaciosi, iar la burtici nasteri usoare.
Olga 30+ David
mihaelacg spune:
eseea, noi suntem la dr. varlas valentin, un dr. tare de treaba si f profesionist.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
Eseea spune:
Mihaela, ma bucur ca e ok dr vostru.
Olishka, suntem la acelasi dr ( si Zaizak la fel) si avem DPN-ul apropiat. Eu ceva mai devreme. Dar ia vezi ca semnatura ta e gresita, nu ai cum sa ai doar 30 de saptamani.
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Mihaela, ma bucur ca e ok dr vostru. Olishka, suntem la acelasi dr ( si Zaizak la fel) si avem DPN-ul apropiat. Eu ceva mai devreme. Dar ia vezi ca semnatura ta e gresita, nu ai cum sa ai doar 30 de saptamani. Mami de fetita si de baietel 36 + |
Salutare,
Eseea scuze, am gresit eu: DPN este de fapt 26 apr.
Am inteles ca ai mai nascut cu Haiduc si ma bucur mult cand aud numai de bine. Prind mai mult curaj.
As avea o intrebare pt tine: am tot citit pe forumuri ca unele fete se plang de col...ca e prea scurt sau prea lung si am inteles ca se masoara prin control, adica te urca pe masa...vroiam sa te intreb daca pe tine te-a examinat vreodata asa sau se poate masura si ecografic? caci pe mine nu...dar nici nu-mi fac griji daca nu mi-a spus nimica...eu am mare incredere in domnul doctor
Olga 30+ David
taniusca spune:
eseea, asa este, daca vrei sa asiste sotul la nastere se permite, numai daca medicul este de acord. la mine n-a vrut sotul, desi l-a intrebat doctorita, ii era lui mai frica ca mine
Eseea spune:
asa da, ma gandeam eu ca e ceva gresit..DPN-ul tau l-am avut eu la fetita
pai...colul se masoara ecografic si se vede si orificiul intern daca e inchis/deschis.
orificiul extern se vede la control...catalin nu prea face control pe masa ( ar trebui sa faca din cand in cand cred eu, pt ca uneori se poate deschide colul fara prea mari simptome..desi na, cui ii place acest control?!), dar daca ii spui tu iti face. Eu asa am facut o data cand cam avusesem contractii si eram ingrijorata..si mi-a facut.
oricum..esti pe maini bune
olishka spune:
Ce dragut ca ai avut acelasi DPN la fetita... Ai nascut in jurul acestei date? Mie mi s-a stabilit DPN-ul dupa masuratori, caci eu nu mai tineam minte cand am avut ultima menstruatie. A fost o situatie mai ciudata. Noi am aflat de bebe abia pe la 10 sapt. Am fost la 4 sapt sa fac eco la un alt doctor, dar mi-a spus ca am amenoree. Oare sunt ok aceste DPN-uri in fctie de masuratori? Noi cand am fost ultima data la eco bebe era mai dezvoltat cu aprox o sapt., dar acum nu stiu ce sa zic...eu o sa-mi pregatesc bagajul pe la sfarsitul lui martie.
Daca zici ca se poate masura ecografic atunci cred ca e ok. N-o sa-i cer sa-mi faca control caci ma simt ok (Doamne ajuta!).
Multa sanatate va doresc si sa ai o nastere usoara in continuare!
Olga 30+ David