Filantropia -personal medical, conditii spital (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_canta

Buna seara, mamicilor si viitoarelor mamici.Ma alatur si eu celor care au nascut sau vor naste la Filantropia.Bb-ul meu are 16+ saptamani si pana acum am o doamna doctor care este medic la Euroclinic si la Polizu.Sincer nu vreau sa nasc la niciunul din aceste spitale asa ca am inceput sa ma documentez. O prietena mi-a recomandat-o pe doamna doctor NESTIANU de la Filantropia. Problema e ca nu am nici o referinta despre ea.
Va rog sa ma ajutati voi.
As vrea sa nasc la acest spital mai ales dupa ce am citit toate mesajele voastre de la acest topic.
Multumesc.
16+

Ana, sarcina usoara, bine ai venit si aici. Din pacate, nu stiu nimic despre dr ta.

Mami de fetita si de baietel 35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

buna fetele!!
am intrat sa vad ce mai faceti.. se pare ca noi nu mai avem mult si ne intalnim cu bebe ... abia astept ...
Eseea ti-am lasat pm
aveti grija de burtici si multi pupici

crysyana 39+ Andrei Valentin

AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupa_mica spune:

Buna fetelor,
Alinutza23, indiferent cat costa acea analiza te rog eu din suflet sa o faci pentru binele tau si al bebelusului tau. (poate deja ai facut-o si atunci te felicit). Nu vreau sa te sperii insa in 2007 am pierdut o sarcina la 24 sapt pentru ca dr pe care il aveam atunci nu s-a gandit ca as putea avea o problema in acest sens. Astfel ca la un control echo a vazut ca e ceva ce a suspectat a fi fibrom, pe urma ca e placenta ingrosata, pe urma s-au mai dat cu parerea inca vreo 2 doi doctori si pana la urma bebe a murit. Si odata cu el toata fericirea mea si sotului meu. Abia la chiuretaj si-au dat seama despre ce era vorba. Un cheag de sange de 9cm diametru in placenta care a sufocat copilul. Daca as fi facut analizele ar fi vazut ca am deficit de proteina S care duce la crearea de tromboze. La sarcina asta am facut analizele in primele saptamani de sarcina, am facut un set complet de analize hematologice la Coltea la dr. Simona Avram (m- trimis Dr. Haiduc la ea) si aveam intradevar probleme asa ca am facut injectii anticoagulante toata sarcina. Nu e usor, deja nu le mai suport dar pentru bebelina mea merita orice... noroc ca marti sunt programata ...o sa-mi provoace nasterea si sper sa pot sa nasc natural. Daca nu...cum o fi... Imi pare rau daca te-am speriat dar am vrut sa stii , sa poti sa te feresti...in primul rand de suferinta ca doare ca naiba!!!
Va pup, va doresc sarcina usoara, nastere si mai usoara si revin dupa ce nasc sa va mai povestesc ce-i prn Filantropia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura23 spune:

Nastere usoara Crysyana si multa sanatate tie si lui bebe !!! Te asteptam sa ne povestesti cum a decurs nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taniusca spune:

ana, eu am nascut in august cu doamna doctor liliana nestianu. am tot scris pe forumuri despre asta, oricum daca dai o cautare simpla dupa nume pe google o sa vezi ca mai sunt mamici care au nascut cu ea si sunt foarte multumite, ca si mine de altfel. personal iti recomand sa mergi cu incredere la ea, e foarte buna si atenta cu pacientele si nici nu asteapta neaparat recompensa pentru asta, eu pot spune ca nu am putut sa-i dau foarte mult, dar intotdeauna mi-a multumit desi nu se uita cat ii bagam in buzunar, au fost consultatii in care chiar nu i-am dat.la nastere a venit foarte repede dupa ce am sunat-o, la 6 dimineata, ca dovada ca este intr-adevar un medic extraordinar, nu m-a lasat acolo in asteptare.
sanatate multa tie si lui bebe, daca mai ai intrebari ma poti cauta si pe mess taniusca_gh, pe forumuri intru mai putin, nu ma lasa energicul meu fiu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, va dau o veste buna asa de luni dimineata :

Andrei Valentin, bb de Crysyana, a venit pe lume aseara la ora 23, prin cezariana, are 3400 g. Si mami si bb se simt f bine!!

flo]felicitari bb, felicitari mami si tati!!![

Mami de fetita si de baietel 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura23 spune:

Eseea ... chiar ca ne-ai dat o veste buna Doamneeeee...ma coplesesc emotiile .... si mai am si eu putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaP. spune:

Eseea multumim ptr.felicitari!
Pe scurt povestea nasterii lui Rares Andrei ar fi:la 23.30 membrane rupte,la 00.30-01.00 internare fara contractii,cam la 02.00 au inceput si contractiile in urma perfuziei,la aprox.08.45 O DOZA de anestezie(deja aveam dilatatie completa)iar la 09.17 o minune paroasa a vazut lumina zilei!Nu invinuiesc pe nimeni ptr.faptul ca nu mi s-a facut anestezia la timp,s-a intamplat totul prea repede,i-am cam luat pe nepregatite!

Mergi la inceput

Despre conditii si pesonal am spus ca am fost multumita,inainte de nastere(de expulzie) toata lumea a stat langa mine si dr.si moasa si anestezista,m-au incurajat si m-au ajutat f.mult.Am stat la et.3 in salonul 1(2 paturi,grup sanitar)=tot dr.a vorbit ptr.salon si in momentul in care s-a eliberat m-au mutat de la travaliu la salon.
Mancare sa va aduca si de acasa ptr.ca se da destul de putin,daca se intampla si sa nu va placa mancarea respectiva..si te cheama la masa exact cand trebuie sa mergi la alaptat sau sa se faca toaleta,deci..

Mergi la inceput

Bani am dat asa: 800 lei la dr.,200 la anestezist(obligatoriu inainte),150 la o moasa(o cunosteam)si 100 la cealalta(cam mult dar..),150 sau 200(nu mai stiu) la neonantolog,iar la asistente copii si ptr.asistente toaleta cate 5 lei la fiecare tura,cand vine fam.sa-l vada pe bb iar 5, 10 lei
Tragand o linie nu a fost nici mult dar nici putin.Din pacate asa i-am invatat noi si ei nu fac nimic in plus decat meseria ce si-au ales-o si nici pe aia cateodata cu toata spaga ce o primesc.Dar mie nu-mi pare rau de niciun ban si de-ar fi sa nasc din nou tot la Filantropia as face-o cu acelasi medic,dc.se poate cu aceeasi moasa(desi si cele care au fost de noapte erau super OK,as mai schimba unele asistente dar categoric se poate muuult mai rau asa ca nimanui nu trebuie sa-i para rau ca a ales acest spital.

Mergi la inceput