Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 5
alinutza23 spune:
Eseea multu de raspuns, din pacate analiza costa vreo 165 lei, dar mai caut mai ieftin, ce sa fac. Poti sa-mi zici si mie pt. ce e mai exact, macar sa stiu si eu pt. ce ma stresez.
crysyana nastere usoara si refacere rapida! si bebita sanatos si mancacios! Si deabia te asteptam cu vesti! Mie mi-ai transmis emotiile!
22+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
Eseea spune:
Alinutza, n-as putea sa-ti dau f multe amanunte, e ceva in legatura cu coagularea sangelui si riscul de cheaguri, ceva de genul asta . Uite aici detalii, la o cautare pe google:
http://www.eva.ro/sanatate/sarcina/cauzele-avortului-spontan-sindromul-antifosfolipidic-articol-3861.html
Crysyana, mai ai ff putin. Tinem pumnii stransi, asteptam vesti. Se pare ca voi urma eu, nu???
Mami de fetita si de baietel 33+ ( real 35 + )
alinutza23 spune:
Eseea saru'mana mult, esti o draguta, ca de obicei! Articolul mi se pare foarte bun si amanuntit. Sincer nu reusesc sa gasesc motivul pt care m-a trimis sa fac aceasta analiza, dar el stie mai bine. Mai caut si merg sa o fac daca gasesc un tarif mai rezonabil.
E si daca urmezi tu ce? Doar n-ai emotii?
22+ cu Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
ana_canta spune:
Buna seara, mamicilor si viitoarelor mamici.Ma alatur si eu celor care au nascut sau vor naste la Filantropia.Bb-ul meu are 16+ saptamani si pana acum am o doamna doctor care este medic la Euroclinic si la Polizu.Sincer nu vreau sa nasc la niciunul din aceste spitale asa ca am inceput sa ma documentez. O prietena mi-a recomandat-o pe doamna doctor NESTIANU de la Filantropia. Problema e ca nu am nici o referinta despre ea.
Va rog sa ma ajutati voi.
As vrea sa nasc la acest spital mai ales dupa ce am citit toate mesajele voastre de la acest topic.
Multumesc.
16+
crysyana spune:
multumesc pentru incurajari!!!
pupici multi si aveti grija de burtici!!!
o sa intru sa va tin la curent cu noutati
crysyana 39+ Andrei Valentin
ana_canta spune:
Buna mamici si viitoare mamici.Ma alatur si eu voua celor care vor naste sau au nascut la Filantropia.Mai avem pana atunci. As vrea sa va cer parerea despre o doamna doctor de la acest spital. Cu ea as vrea sa nasc dar nu stiu nimic. O cheama Liliana Nestianu. Va rog sa ma ajutati sa iau o decizie. Va rog! E foarte important pentru noi.
16+
Multumesc.
Eseea spune:
Zaizak, am mai intrebat azi o data pe Catalin la telefon ( ca am sunat dupa rezultate) : pleaca intre 20-27 feb. Joi merg si eu iar la el.
Mami de fetita si de baietel 35 +
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaP. De pe 03 Feb,ora 09.17 sunt mamica!Daca vreti sa ma intrebati ceva in legatura cu nasterea,spital,personal am sa incerc sa va raspund. Fetelor va spun bucurati-va de timpul pe care inca il mai aveti ptr.voi ca eu sunt rupta de oboseala,mananc pe fuga,dus fac tot pe fuga..si ma ajuta si mama si sotul.Nu stiu ce e cu bb meu de doarme acum,sa-l nu-l deochi! Eu am fost foarte multumita de conditiile din spital si in special de doctori si moase.Asistentele din pacate sunt cu ochii dupa bani la greu dar pana la urma asta stim,ne-am conformat si sunt OK.Bb poate fi vazut de fam.1min.,2 in timpul orelor de vizita il aduce asistenta de la neonanto.contra cost evident:)Dc.nasti in weekend sau seara cu ajutorul dr.tau se poate sa vina sotul atunci sa va vada cateva min. Teoretic mamicile sunt incurajate sa alapteze bb la san,chiar se insista f.tare insa practic le dau glucoza si lapte praf.Partea cea mai proasta e ca asta se intampla chiar inainte de ora de alaptat.Eu n-am avut pb.din pct.asta de vedere,cred ca bb meu nu a vrut bibe ca-l gaseam urland de foame si tragea cu putere din san dar alti bebei aveau lapte si-n urechi.Dr.de la neo pun asistentele sa le cheme pe mamici cand plange bb dar dupa ce pleaca dr.de acolo asistentele tot ce vor ele fac. dc.mai aveti intrebari..sper sa va si raspund care-i faza cu moderatu'ca-mi apar mesajele dupa 7 ani??ma enerveaza!fac eu ceva ce n-ar trebui?!? |
Cristina, felicitari pt bb!!!!!! Cum ai nascut?
asa e cu oboseala, mai ales pana va intrati in ritm.....
vezi ca primele 12 mesaje iti sunt moderate, apar mai greu deci...asa ca mai bine scrie mesaje mai multe si mai scurte
cum au fost conditiile in spital? in ce salon ai stat? cum era mancarea? si cat ai dat la dr, anestezist,neonatolog etc?
ce bine ca bb al tau nu a vrut biberon, bravo lui, stie ce e mai bun pt el.
numai bine, acomodare usoara.
Eseea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura23 Buna fetelor...am auzit de la o gravidutza care a fost ieri la cursurile de la spital...caci sotii au voie sa i-a parte la nastere, doar cu conditia sa fie siguri pe ei ca vor rezista si nu vor lesina pe acolo...Oricum pt mai multa siguranta am sa-mi intreb si dr daca chiar asa este |
serios? chiar m-as mira sa aiba voie, eu sincer nu cred. Oricum, noi nu vrem ( nici eu si nici sotul ).