Filantropia -personal medical, conditii spital (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

da, se mai fac pe la 36 de saptamani. Eu le-am facut din proprie initiativa pe cele de sange( sunt cele din trim 2) si m-am dus cu rezultatele.

Da, mi-a recoltat Catalin, asta imi place la el, ca MEREU mi-a recoltat doar el ( nu vreo asistenta etc). Si e si super ieftin la Filantropia, secretie vaginala + culturi col= 30 Ron, cu chitanta. Vineri il sun sa aflu rezultatul. Si asta imi place, ca nu ma mai duc eu pana acolo. Oricum, de acum tre' sa ma duc saptamanal la control, offfffff

mamaaaaaaaaaaaa, dar ce omor era la spital dimineata!! Cred ca erau 100 de femei in holul ala!!

Mami de fetita si de baietel 33+ ( real 35 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zaizak spune:

Eseea cind se intoarce Cata,ai zis ca pleca in feb.?Nu mi-ai zis, cum a fost la dr Steriu? azi am fost si eu la Steriu si e totul ok vreau sa ma duc la Catalin sa vad daca imi recolteaza si mie,chiar sunt curioasa. Sa inteleg ca pina la urma tu nasti mai devreme,mie mi-a zis Steriu ca ramane tot intre 24-26 martie.Azi am 34 sap si 1 zi dupa varsta gestationala estimata ecografic,exactasa scrie aici.Tie ti-a mai facut secretia?

Mergi la inceput

Da, am fost la Steriu acum vreo 10 zile, totul e ok, cica un pic cam mult lichid dar fara sa puna probleme. Bebe se juca cu degetele de la picioare, avea aproape 2300 g. deci totul in regula, DPN 16 martie, si Catalin a zis la fel.

Catalin mi-a zis ca pleaca o saptamana la sf lunii ( intre 20- sau 22?! si 27 februarie). Apoi in martie nu mai pleaca. A zis sa-mi cumpar totusi o epidurala, sa o am in caz ca doamne fereste raman ei fara. Asta ca si eu am insistat sa aiba sigur sigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

am intrat si eu sa va salut. va citesc in fiecare zi si iau lectii, ca deh, noi suntem mai micuti
vroiam sa va intreb daca ati facut sau v-a recomandat dr sa faceti analiza de anticorpi antifosfolipinici pt. ca mie mi-a zis s-o fac obligatoriu si e o caruta de bani. de asemenea am cautat pe net amanunte si sincera sa fiu nu prea mi s-a parut relevanta pentru mine.

22+ cu Catalin-George
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaP. spune:

De pe 03 Feb,ora 09.17 sunt mamica!Daca vreti sa ma intrebati ceva in legatura cu nasterea,spital,personal am sa incerc sa va raspund. Fetelor va spun bucurati-va de timpul pe care inca il mai aveti ptr.voi ca eu sunt rupta de oboseala,mananc pe fuga,dus fac tot pe fuga..si ma ajuta si mama si sotul.Nu stiu ce e cu bb meu de doarme acum,sa-l nu-l deochi!
Eu am fost foarte multumita de conditiile din spital si in special de doctori si moase.Asistentele din pacate sunt cu ochii dupa bani la greu dar pana la urma asta stim,ne-am conformat si sunt OK.Bb poate fi vazut de fam.1min.,2 in timpul orelor de vizita il aduce asistenta de la neonanto.contra cost evident:)Dc.nasti in weekend sau seara cu ajutorul dr.tau se poate sa vina sotul atunci sa va vada cateva min.
Teoretic mamicile sunt incurajate sa alapteze bb la san,chiar se insista f.tare insa practic le dau glucoza si lapte praf.Partea cea mai proasta e ca asta se intampla chiar inainte de ora de alaptat.Eu n-am avut pb.din pct.asta de vedere,cred ca bb meu nu a vrut bibe ca-l gaseam urland de foame si tragea cu putere din san dar alti bebei aveau lapte si-n urechi.Dr.de la neo pun asistentele sa le cheme pe mamici cand plange bb dar dupa ce pleaca dr.de acolo asistentele tot ce vor ele fac.
dc.mai aveti intrebari..sper sa va si raspund
care-i faza cu moderatu'ca-mi apar mesajele dupa 7 ani??ma enerveaza!fac eu ceva ce n-ar trebui?!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

E bine daca totusi recolteaza Cata, pt ca la mine cand mi-a zis ca tre sa fac secretia si recoltarile din col mi-a dat doar ce analize sa fac si a zis sa le fac unde vreau eu! Poate la 36 de sapt o sa-mi recolteze el la filantropia, ca pe mine m-au costat o caruta de bani analizele astea! Dar ce analize anume din col ai facut? Si la controlul saptamanal te duci la spital, nu? Ca ma gandesc ca la clinica partic. e cam scump sa mergi sapatamanal, nu? Si vroiam sa te mai intreb ceva Eseea. Cata ti-a facut vreun control pe masa pana acum?? Ca mie nu, si nu stiu daca trebuia sau nu sa-mi faca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaBondila spune:

alinutza23 eu nici nu am auzit de analiza asta, dar m-ai facut curioasa. pt ce e exact? ce sa vede in urma analizei?

si inca o intrebare fetele cum fac sa-mi apara cate sapt am ca la voi?

Mergi la inceput

Alinutza, eu am facut analiza asta la sarcina trecuta, la Fundeni ( unde e gratis, dar nu as pune baza pe rezultate) si la Coltea . Dar parca nu era chiar asa scumpa......

Elena, ma voi duce la spital la control pana nasc. Acum la 36 de saptamani e important streptococul de grup B care se vede la culturile astea din col. Dar am mai facut o data astea pe la 12 saptamani parca. Control pe masa mi-a facut doar o data ( in afara de recoltarile astea de analize) ca l-am batut eu la cap sa vada daca e inchis colul. Daca ii ceri tu, iti face, altfel nu prea. Dar de acum voi avea parte saptamanal pana nasc. Si cu cat se apropie nasterea cu atat sunt mai dureroase, sa vedeti alea din travaliu cum sunt. Mai ales ca atunci isi baga mana mai multi ( dr de garda, moase, dr tau..nici nu mai stii cine te controleaza zau, offfffff).

EDIT : Elena, ca sa-ti apara semnatura asa, tb sa te duci la profil personal, optiuni profil parca, ceva cu mai mult..ma rog gasesti sigur acolo. Pui "gravi" intre paranteze patrate si nr de saptamani. Si saptamanal schimbi semnatura. Sper ca am zis bine, daca nu intelegi ma mai uit eu o data si iti explic iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crysyana spune:

buna fetelor!!!!
am intrat sa va salut si sa va tin la ce am mai facut in ultimul timp
astazi am fost la control, bebe are 3615g +/- 536 g. in timpul controlului era foarte cumintel deoarece facea nani. am facut si control pe masa - un pic neplacut, dar totul este ok.
m-a chemat luni pe 16 din nou la control (atunci am termenul) si m-a programat pt cezariana marti - a zis ca nu am nici o sansa sa nasc natural, ca am bazinul ingustat, sunt mica de inaltime, bebe e mare si sa nu ma mai chinui degeaba. sper sa fie bine, eu eram pregatita pentru nastere normala, asa ca am inceput sa am emotii.
si eu am facut culturi de col pentru streptococ. mi-a iesit ok.
o sa va tin la curent cu ce se mai intampla prin maternitate. se pare ca sunt prima care naste... pana atunci pupici viitoarelor mamici.
special pe Eseea

crysyana 39+ Andrei Valentin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura23 spune:

Buna fetelor...am auzit de la o gravidutza care a fost ieri la cursurile de la spital...caci sotii au voie sa i-a parte la nastere, doar cu conditia sa fie siguri pe ei ca vor rezista si nu vor lesina pe acolo...Oricum pt mai multa siguranta am sa-mi intreb si dr daca chiar asa este

Mergi la inceput