Filantropia -personal medical, conditii spital (2)
Raspunsuri - Pagina 3
laura23 spune:
Multumim Mary pt incurajari si urari
Spune-mi te rog...in ce consta desfundarea canaleleor? Fiindca am auzit de mai multe ori chestia asta dar nu stiu exactce trebuie facut....sau cum trebuie facut....
Multa sanatate tie si copilasilor
MaraAnisia spune:
Buna dimineata, gravidutelor si mamicilor de la Filantropia
Catisto, iti multumesc foarte mult de urari si de rugaciune , rugaciunea este foarte importanta, uneori chiar cred ca nu s-a intamplat inca fiindca nu a fost momentul. pt cele 2 printese.
Marybehappy, iti multumesc si tie foarte mult de urari, cred ca daca mamici binecuvantate se roaga pt noi cele care primim mai greu minunea atunci Dumnezeu se va indura si voi primi si eu in curand copilul mult dorit si asteptat. si felicitari pt cele 2 minuni (cred ca esti o femeie speciala si cu mare incredere in Dumnezeu, dupa numele alese pt copii)
revenind la subiect, am fost la Catalin vineri si pot sa sustin in continuare ca este un dr. de nota 10++++++ si un om extraordinar. din pacate, deocamdata nu ma mai poate ajuta in pb mea, dar este de admirat faptul ca a recunoscut acest lucru si mai mult, nu m-a abandonat ci mi-a recomandat alti 2 medici (Dr. Pelinescu si Dr. Dracea) pt a ma consulta si cu ei, poate dam de cap problemei. Off-topic, daca vreuna dintre voi stie ceva despre acesti 2 medici, imi puteti da PM, va rog? Va multumesc anticipat.
Eseea , esti grozava.
Va urez sarcini usoare in continuare, sa va traiasca bebeii celor care au nascut deja si sa auzim numai de bine.
Cu Dumnezeu in gand
http://tt.lilypie.com/AfEIp2.png
Eseea spune:
mary, multumim de incurajari. Eu am mai nascut o data cu Dr Haiduc, a fost super bine, asa ca sper sa nu fiu dezamagita nici acum. De fapt, am cam intrat pe ultima suta de metri, saptamana asta chiar tb sa ajung la el.....
Mara, nu stiu de ce crezi tu ca sunt asa grozava dar...multumesc de compliment. Eu, din ceea ce am citit, iti recomand pe Dr Dracea. Vezi ca la aspirante sunt o gramada de fete la ea, mai ales pt FIV, eu am citit/auzit numai lucruri ff bune. Are f multe reusite, are suflet, e o dr ff buna. Bafta multa!
Mami de fetita si de baietel 33+ ( real 35 + )
catisto spune:
Buna fetelor!
Mi-am facut si eu putin timp sa intru sa va mai raspund la intrebari .
PatriciaArdeleanu la filantropia nu exista nici un fel de pompa ...am intrebat cand am nascut si nu aveau .
Eseea nu stiu cum o fi daca stai in rezerva platita dar in celelalte sub nici o forma nu iti aduce bebelusul . Nu au voie sa iasa cu ei din salon de la nou-nascuti .
laura23 ce vrei sa stii despre D-na Maria Bari? Eu am nascut cu dansa .
MaraAnisia eu cred ca ambii medici recomandati sunt buni . La prof. Peinescu am fost la 2 eco si am fost foarte multumita iar cu dr. Dracea am nascut prima fetita. In ceea ce priveste FIV am auzit ca d-na dr este renumita si stiam la un moment dat ca dansa conducea sectia de FIV de la Giulesti .Este o dr de nota 10. Ca si Eseea ti-o recomand tot pe dansa .
de Ioana Ruxandra (14.01.2009) si Ana Maria (2.08.2004)
http://catisto.sunphoto.ro/
ElenaBondila spune:
Fetelor am si eu o intrebare. Dupa nastere cand poate vedea sotul copilul si unde? Si apoi, in orele de vizita unde pot sa vada copilul familia si sotul? Sau nu le este permis sa-l vada, decat pe mine?
laura23 spune:
Catisto...as vrea sa stiu cum se comporta la nastere...te ajuta...te incurajeaza? Sau tipa la tine sa stai linistita ?
Tu ai fost si la cabinetul ei particular? Ai nascut natural sau prin cezariana cu dansa? Ai nascut recent?...daca da...cat te-a costat?
Nu stiu ce sa te mai intreb..... dar as vrea sa-mi spui cam ce sti despre ea si cum ti s-a parut...
Multumesc mult
laura23 spune:
Zaizac...am auzit caci daca vrei poti cere la externare sa-i faca gaurile pt cercelusi. Si eu trebuie sa cumpar zilele astea o pereche de cercei... pt bubulina mea
Eseea spune:
Elena, cred ca am mai spus asta, copilul......nu se prea poate vedea de familie. Eu am nascut la 3 noaptea, la 6 dimineata punct i-au dat voie sotului sa o vada o secunda pe bb ( i-a adus-o la usa la neonatologie o asistenta) si atat. Apoi a mai vazut-o la externare. La orele de vizita ( si atat!!) familia poate urca la tine in salon, dar nu la bb.
Zaizak, se fac gauri la fetite in urechi ( eu nu am vrut sa-i fac), contra cost evident.
si acum........am fost la dr si eu chiar azi dimineata.....totul ok, am recoltat pt secretie vaginala si culturi col, vineri sun dupa rezultat, cu restul de analize am terminat gata. Totul e ok pana acum, am mai discutat cu dr detalii despre nastere. Problema este ca DPN-ul meu este cu 10 zile mai devreme, pt ca la ABSOLUT TOATE ecografiile ( inclusiv aia de la 12 saptamani, care ar fi cea mai relevanta) bb a meu a fost cu 10 zile mai mare. Oricum, ciclul meu era total neregulat, practic am ramas gravi la a 2a menstruatie dupa nastere. ( la un an si 2 luni de la nastere). Deci am DPN 16 martie, practic dupa 1 martie se poate intampla oricand. Asa ca tre sa fac bagajul. Sper sa nu nasc in ultima sapt din februarie ca dr meu e plecat. :( Si nu vreau sa nasc decat cu el!!!!
Mami de fetita si de baietel 33+ ( real 35 + )
ElenaBondila spune:
Multumesc Eseea. Ma tot stresa sotul cand poate sa vada si el copilul, si care e procedura!
Dar se mai fac analize dupa 30 sapt?? Si ti-a recoltat Cata, Eseea?