Nou stil de viata (251)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni, n-ai fost cascata, insa nu am scris ca este ziua lui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Tzuni, n-ai fost cascata, insa nu am scris ca este ziua lui...

...nu-mi retrag urarea!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Pusikn astept poza cu tipa aia bine:) La multi ani sotului!Fetelor mi-a facut placere sa va citesc pe aici fixatiile ori mai bine zis slabiciunile femeiesti.Aseara am fost iar in lume cu amicele mele minunata trupa suntem, ne stim doar de citiva ani ori unele chiar mai rececent, uncomplicate, femei cu familii, copii, job, ce se incapatineaza sa-si faca timp de un film, un drink si disco. Nu avem o istorie intortocheata in spate dar o scriem impreuna aici. Si sper sa fie lina. Ma retrag la un film, sa aveti o sapt buna!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Seara buna,

m-am bagat in pat, ma fatai putin pe net apoi bag somn. Maine voi fi matinala, incepe semestrul al doilea.
In seara asta m-am vazut cu Hopes si ne-am simtit tare bine, am palavragit vrute si nevrute iar baietii s-au jucat frumos impreuna, .

Crys, azi am vazut www.imdb.com/title/tt0758774/" target="_blank">Body of lies cu DiCaprio, mi-a placut.
Voi ce film ati vazut?
Ma intrebai ce-am mai gatit: am facut un pui pe sticla cu salata de varza, morcov si ardei + sos de usturoi cu smantana, saratele, un fel de dobos si batoane Doots (crema de branza de vaci invelita in ciocolata).
O saptamana minunata si pupici frumoasei d-soare.

Vik, la ce film te uiti? Faina istorie scrieti voi acolo, :).

Ruxi, ce harnicuta ai fost! Sotul a fost placut surprins? I-a placut tortul?

Tzuni, io cunosteam statutul lui Don Juan, ni l-ai prezentat cu putin timp in urma. E adevarat, mai succint, .

Delia, , saptamana asta termini sesiunea. E loc de petrecere?

Clau, cum v-ati simtit la ziua fetitei? Marc cum s-a descurcat la competitie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Hallo....fetelor.

Am apucat si eu sa mai ajung pe la calculator....si repejor ma pun la curent cu ce ati mai facut in ultimele zile. Pe mine m-a cam lasat mana...deci nu cred ca mai ajung la acupunctura....sau voi ajunge dar...sapt cealalta.

Tumpi supernasol sa te ia durerea in mers....offf ai grija.

Lai...sa dea Domnul sa reusiti cat de curand sa aveti un bbic mic.

Hcclara...nu ma durea mana ci ma durea'cot pe bune. Adica...ma durea cotul si nu puteam indoi mana din cot deloc. Azi e mai bine, ma mai doare f putin...si sper ca maine deloc.

Mihaser....te-am votat si noi!

Delidana...super filmul...si eu am plans cu suspine....

Tzuni...esti de coma...Bravo pt prostioara. Si eu m-am gandit la altfel de prostioara....offf...sa-mi fie rusine! Te pup

Happy...sanatate multa!Sper sa te faci bine reejor

Gata fetelor...ca mor de somn...so, somn usor...si vise placute....!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Buna de cu noapte tuturor.

Ruxi, La multi ani sotiorului.Cum a iesit tortul?Chiar ma gandeam azi la totuletul tau asa ca azi cand am iesit in oras am mancat si eu o felie.

Marilena, esti bine?nu te-am vazut zilele astea pe aici.

Roxa, ce crema cu antibiotic folosesti?

Lai , ce bine ca te ocupi de fata, eu uneori spre rusinea mea nu mai apuc sa ma ocup cum tb, de multe ori, doarma spal pe fata fara sa mai apuc sa ma dau cu crema.Noroc ca nu ma mai machez ca sa zici ca tb sa indepartez machiajul.Acum am primit din tara Retin-A si sper sa-si mai revina fata mea.

Carmen

Cristina, toti avem pasarelel si de cele mai multe ori virtual fiecare intelege cum ce vrea in fuctie de starea de spirit.Dar ma bucur ca au fost doar neintelegeri, ca ar fi pacat sa ne suparam pe aici.

Gabi, ce program ai avut azi?Ce mai face zambiluta?

Claudia, cum a fost la turneu?

Vik, f bine ca te distrezi, uneori as iesi si eu, dar nu am nici o prietena pe aici, bine aici sunt si noua, dar nici in München,acolo toate cunostintele mele aveau copii, cercuri deja formate si tot asa.E greu sa intri intr-un grup cu copii cand tu nu ai.

Zuzi, ce mai sti de mama ta?

Happy, sanatate multa.

Vio

Azi am vazut The Curious Case of Benjamin Button cu Brad Pitt, foarte interesant si machiajele super.E de vazut ot cine nu l-a vazut.

Ma retrag si eu catinel, catinel catre cuibusor ca maine o noua saptamana de lucru.

O saptamana excelenta va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaera spune:

Buna, fetelor!
Iar intru la ceas de noapte, dar azi macar am fost plecata prin oras cu lucruri placute si nici n-am mai comis-o cu mancare nepotrivita.

Hcclara, da, aseara m-am ghiftuit ca-n zilele mele bune, cand nu trebuia sa fiu atenta la ce mananc. Ce n-as da sa mai fiu iar slaba sa pot manca ce-mi pofteste inima!! Tu cu ce te-ai ospatat?

Roxana, multumesc ptr sfat, stiu si eu cat de daunatoare e combinatia cartofi si carne, plus coca-cola, nici n-am mai macat cartofi prajiti de multa vreme, insa aseara pur si simplu nu m-am putut abtine. Cat despre sport, sper ca in timp sa ajung si eu sa execut miscarile corect.

Lai, si tie iti multumesc ptr sfaturile in legatura cu abdomenele. Am fost azi la sala dar fiindca erau multe fete n-am mai prins loc decat la clasa de abdomene. Si tocmai pe alea nu am fost in stare sa le fac apropape deloc, din cauza febrei. Cand imi trec durerile, o sa incerc sa ma concentrez sa le fac corect.
In rest, am lucrat singurica la banda, bicicleta, stepper etc.

Delidana, ce mai faci? Cum merge sesiunea de examene? Ai terminat?
si eu am avut azi cu 1,5 kg mai mult decat ieri, din cauza mancarurilor nepermise. Sper sa reusesc sa dau repede jos surplusul asta. Bafta si tie!

Tzuni, la multi ani pisicii Lola (scuze de intarziere).
De asemenea, urari de bine si de la multi ani tuturor sarbatoritelor!

De azi inainte vreau sa tin evidenta a ceea ce mamanc zilnic. Problema e ca n-am cantar si nu stiu cum stau cu gramajul.

Eu azi am mancat asa:
MD: cateva bucatele de salam, un pic de cascaval, un sfert de castravete si o juma de rosie, o cafea fara zahar
Pranz: o portocala, un iaurt cu fructe (cam 120 Kcal), un fibrobar(170 kcal)
Cina: o salata de legume de la Spring (rosii si castraveti, varza si morcovi cu maioneza, orez, paste) - nr necunoscut de calorii
peste 2l apa
Dupa cina: 50ml whisky cu redbull (stiu, iar am pacatuit, dar m-a invitat cineva in oras)
Gustare de miezul noptii : un ardei gras

Asa, per total, azi am mancat mult mai putin decat mananc de obicei, dar nu am simtit nevoia de mai mult. Daca nu era alcoolul, cred ca ma incadram in jur de 1200-1400 calorii, dar asa nu mai stiu. Insa asta nu e programul meu de masa zilnic, ar fi bine sa fie asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara doamne frumoase!

Tumpi multumesc de intrebare, mama e bine.Joi si-a facut prima data analizele de cand ia tratament si i-au marit doza la un medicament. Urmeaza joia viitoare sa-si faca analiza dinou si sa vada cum mai stau lucrurile.

Tzuni mi-ai pus imaginatia la lucru in momentul in care ai mentionat "WC" si "nebunie" in aceeasi fraza. Dar m-a trezit la realitate aproape imediat cand mi-ai spus c-ati intrat la alt film. Poate data viitoare ma lasi sa "visez".

Crys cred ca la noi a venit vremea de care tot vorbeau fetele din Ro., pentru ca sambata au fost 7 grade + cu soare si aproape ca s-au topit "muntii" de zapada care-i aveam. Azi a fost la fel de frumos dar a cam batut vantul. In orice caz mai e pana o sa "miroasa" a primavara la noi. Iti urez o saptamana usoara.

Happy sanatate multa si sa stii ca am impresia ca umbla un virus tare nabadaios pe-aici. Am niste prieteni care i-au fost victime pentru vreo 2 saptamani. Ai grija de tine si inca o data sanatate multa.

Lai bafta multa saptamana viitoare si inspiratie maxima ca sa manaci cat mai sanatos in conditiile date.

Ruxi sotului si putere multa si intelepciune sa depaseasca "criza" in care se afla.

Claudia cum a fost la petrecere? Dar la fotbal? Ceva poze mai noi. A si musai sa ne areti rochiat de seara, chiar si poza de pe site.

Mihaera bine-ai revenit si ai grija ce mananci ca sunt fetle foaret vigilente aici si imediat esti trasa de maneca. Tocmai de aceea si apreciez acest topic si e singurul la care postez cu regularitate de cand am dat de DC.

Marilena iesi din butoi!!! Zau asa mai colega, pe unde-i fost weekendul acesta de nu ne-ai salutat?

Meph ceva poze de la intrevedere? sau ti-e teama c-o sa-ti vedem toate "capetele"

Caro zau ca nu merita sa te retragi de la serifie. Faci o treaba foarte buna pe care eu sincer o apreciez. Nu trebuie decat sa si in vedere ca acest topic este "subiectul de suflet" al Mephalei...si ce nu face o mama pentru "puiul" ei ca sa fie perfect!

Lou cand incepi sa mergi la slujba cea noua?

Vik am si eu o intrebare la tine, ca experta ce esti. E posibil sa te doara soldurile/coapsele si mai in sus, de la "belly dancing" ?

Dragelor eu v-am citit pe toate chiar daca nu v-am raspuns fiecareia in parte. Va pe toate insa si va urez o saptamana usoara.

Ah! era sa uit Roxana lasa cafeaua ca te vad. No coffee, No Cappuccino, No Latte! Nothing. Pune piciorul in prag, cu tine, please.

Cuba 2008

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza slabutelor :)

Va las ceaiuri, cafea si ce mai poftiti pregatite

Zuzi ma bucur ca mama ta e mai bine. Sper ca analizele urmatoare sa-i iasa bine.
Da ce se schimba vremea la voi. Acu -29 acu +7 grade. Mie mi-au iesit din ghiocei in gradina Si vad ca lalelele vor sa iasa. Numai ca a nins iar un pic si s-a facut si mai frig.
Ai dureri de la "belly dancing" ?
Eu incep saptamana viitoare. Abia astept :)

Mihaera daca te-ai hotarat sa te pui pe treaba, ar fi mai potrivit si s-o faci consecvent. Adica tu zici ca de azi incepi, da de papat nu papai tocmai de dieta
Salamul nu e tocmai sanatos, in loc de fibrobar mai bine ai manca niste morcovi, nuci; iaurtul cu fructe banuiesc ca era cumpat deja - cele din comert cu fructe au o gramada de zahar si aditivi - deci iar nu tocmai de dieta; salata ma gandesc ca ai mancat-o pt ca erai in oras, dar sa sti ca salatele astea au mai multe calorii decat daca le faci acasa; ar fi mai bine sa eviti orezul si pastele, cel putin redu-le la minim.
Sa nu te superi ca ti-am despicat meniul in 4, dar daca-l postezi aici asta patesti

Carmen sa-ti fie de bine bunatatile

Vik ca de obicei la distratie. Banuiesc ca ai baby-sitter regulat

Ruxi la multi ani pt sotul tau!! cu intarziere.. Ai gustat din tort? ;)
Nu.. sotul meu e danez.

Tzuni poate nu poti face mofturi ca la 20 de ani, da nici nu inseamna sa te arunci pe el ca nu ai altul Va vedeti si in restul saptamanii?

Lai papi cat o pasarica O sa reusesti tu saptamana asta. E clar ca atunci cand nu iti faci tu mancarea e mai greu, dar alege ce ti se pare mai sanatos. O sa fie bine

Delia bafta multa saptamana asta!! E ultima cu examene, nu?

O saptamana minunata va doresc!!!

Vin mai tarziu..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput