Nou stil de viata (251)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
louisea, multumim pt tratatie si nu, nu ne vedem in restul saptamanii pt ca nu avem timp....![]()
Buna dimineata! 
Sa aveti o zi frumoasa si plina de iubire si o saptamana sub semnul lui Cupidon! (sambata e Valentine's Day)
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE 
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Am disparut in weekend, dar iata revin sa va urez numai bine in saptamana ce incepe!!
In weekend am fost pe acasa, am fost si i-am luat Marei o rochita minunata caci sambata ne ducem la un botez fitos, am fost la piscina, am gatit... nimic special.
In Bucuresti, sambata au fost 19 grade! Am vazut lume in maneca scurta...
Tumpi, ai grija cu Retin-A! Este foarte "tare" si iti usuca nu numai zona cu probleme ci toata fata, buzele, etc. Am folosit-o si eu - a fost parte dintr-unul dintre cele trei tratament pe care le-am facut in ultimele 2 luni pentru bubele care mi-au aparut. La mine a functionat "tehnic" - in sensul ca imi usca ingrozitor ce aveam pe fata, dar nu a inlaturat cauza si imi apareau altele. Insa, unul dintre efectele secundare a fost ca mi s-au uscat buzele intr-un asemenea hal de mi se luau fasii de piele pana la sange...
Cate o zambilica
mirositoare fiecarei doamne, cu scuze ca n-am timp sa scriu fiecareia.
O intrebare pentru Vik - cum gatesti Dorada?
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
'Neata,
Lou, multumesc pentru ceai. 
Tzuni, nu ma mai iubesti...
Saptamina asta e ultima cu examene, vineri scap de ele. ![]()
Aseara m-am uitata la Brideshead Revisited, cam plicticos dar mi-au placut costumele actorilor.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
Tzuni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delidana Tzuni, nu ma mai iubesti... ![]() |
...ei, nu!

astept sa termini sesiunea!
_
Tzuni
mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE
tumpi spune:
Buna dimineata fete frumoase.
Zuzi, ma bucur ca mamam ta e mai bine.Cat de vreme cred ca ai trimis-o la noi ca de azi toata saptamana se anunta usoara ninsoare, azi au cazut cativa fulgi, frig nu e, dar se anunta pe saptamana viitoare pana la -10, -12 gr, brrr.
Lou ce frumos ca ai ghiocei in gradina, as vrea sa-mi iau si eu dar nu am gasit.In schimb mi-am luat bulbi de lacramioare, irisi si frezii, da acu cu vremea asta nasoala nu stiu cand sa-i plantez.
Delia, gata esti pe ultima 100 m si scapi si de sesiunea asta.
Gabi, am mai folosit Retin-ul.Ideea e sa nu atingi zonele buzelor si in jurul ochilor.Eu am patit-o anul trecut.M-am apropiat prea tare de ochi si mi-am ars piele din zona aiai, in rest a fost ok.Atungi am folosit in paralel cu o crema facuta de un dr de la Cluj.Acum mi s-a terminat si nu am mai avut cand sa o comand ca sa mi-o trimita cu pachetul care mi-a venit asa ca folosesc o alta crema.
Pup retul fetelor, ma duc sa bag ceva la
, sa dau cu aspiratorul desi ma apuca groaza cand ma gandesc ca mi s-a rupt furtunul si l-am lipit cu banda izolir si pana imi iau altul o sa ma chinui cu asta.Si sa vad ce mai invart prin casa si poate daca nu adorm,mai apar.
O zi minunata va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mihaser spune:
Buna dimineata!
Fetele va multumesc din suflet ptr voturi! 
Meniul de azi:
Md 2 oua fierte, o felie de paine prajita, o rosie si 5 masline
P paste cu sos rosu, parmezan si pesto
G jumatate de ananas mic
C pulpa de pui cu salata de varza
Ieri am fost la restautant...am papat sarmau mult visata...nu a fost cine stie ce...dar ne-am simtit bine...apoi ne-am plimbat un pic prin parc...Foarte fain am petrecut!
Roxana tu arati super...am ramas masca la poza ta din album...cam atat trebuie sa slabesc si eu ca sa incap intr-o rochie pe care o ador.
Ruxi
ptr sotior! Eu peste o saptamana il serbez...face 30!
Va pupacim!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
puskin spune:
Neata,
trec repede sa va spun ca sotul a fost incantat, insa nu a mancat din tort...probabil azi. Eu nu am de gand sa mananc din tort
.
Revin mai tarziu.
Ruxandra
gusta spune:
Buna.
Sunt aici dar nu imi e bine deloc
,cine am crezut ca imi e prietena mi-a zis ca ea nu ar putea sa stea asa acasa cum am stat eu cu copilul 4 ani si ca ea e invatata cu bani si de asta sunt eu asa
.SI multe alte cuvinte ,am rugat-o sa uite ca exist si mi-a zis ca o facuse de mult dar mai trebuia sa imi zica asta.
Acasa nu e totul roz ca i s-a gasit socrului loc la azil si nu vrea si eu mi-am luat-o verbal ca cam asa se intampla cine nu are nici o treaba si-o ia.
Asa ca imi cer scuze va citesc si poate are lumea dreptate sunt o ratata care a stat cu copilul 4 ani acasa
.
Marilena si Mara Augusta
tumpi spune:
Marilena, nu mai pune la suflet ce spun altii, sunt rautati pe care nu trebuie sa le bagi in seama.
Si eu as vrea sa fiu o ratata care sta 4 ani cu copilul acasa.Banuiesc ca "prietena" nu are copii de spune asa ceva.
Sora mea cea mare a stat acasa cu copilul 8 ani si nu s -a considerat o ratata.Crede-ma nu esti, esti doar o mama care isi iubeste copilul si o sotie care vrea ca totul sa fie bine.Te rog eu nu pune la suflet vorbele acestea "binevoitoare",iti faci rau si nu se merita, gandeste-te la papusa ta, la tine, la voi 3, restul nu mai conteaza.
Stiu e usor sa dai sfaturi, dar stiu ce spun, am avut asa de multi "prieteni" care m-au sfaturi ce sa fac, incat mi s-a acrit, dar usor , usor am devenit imna.E viata mea, fac ce vreau cu ea.

si 

pt o mamica frumoasa.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Mihaera spune:
Louisea, multumesc ca mi-ai analizat meniul. Nu ma supar deloc, ba chiar sunt foarte bucuroasa si-ti multumesc.
Stiu ca nu am mancat tocmai de dieta, dar mi-am zis ca pentru inceput sa reduc cantitatile (eu sunt o mare mancacioasa) si sa scot dulciurile si painea din program. Voi incerca sa pap cat mai multe fructe, legume, carnita slaba, iaurt si branza dietetice.
Insa e foarte greu sa ma tin de un program strict de masa. Eu nu ma pricep la gatit, deci nu ma pot baza decat pe ceva simplu pregatit acasa, gen salate, eventual o friptura, o ciorba (oo, astea sunt deja "specialitati"!! ptr mine).
Zuzulici, un pupic
si multe multumiri. Ma bucur ca exista acest forum si va multumesc voua, tuturor, ca existati si mentineti acest topic. Sper ca exemplul vostru de aici sa ma motiveze si sa ma ajute sa slabesc.
Gusta, te rog nu pune la suflet vorbele rautacioase ale asa-zisei "prietene". Esti o mamica minunata, care isi iubeste copilasul mai presus de orice
. Sa stii ca multe femei si-ar dori sa poata sta acasa sa aiba grija de puiul lor. Cred ca nici gradinita, nici baby sitter-ul, nici bunica nu pot inlocui o mama in viata copilului. Pupici
! si capul sus!