Nou stil de viata (251)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

eu am terminat Padurea Neagra si m-am impotmolit la ornamente...sper sa fie bun.

Ma duc sa strang prin bucatarie, ca parca au trecut turcii.

Somn usor,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

...mda, am mai multe feluri de a fi, mai bine zis sunt un balaur cu 7 capete. Cam asa arat: .

PS. sper sa nu ma visati la noapte, .

Vio, o duminica placuta si tie!

Carmen cu Iustin si Teodor

...eram precisa ca ai 8 capete! De visat...toate sansezle, ca pe Delia pe matura am visato-!

Violeta, stii care-i treaba? Io citesc cu drag tot ce scrieti TOATE. Nu ignor pe nimeni in citit si incerc sa le raspund celor care ma intreaba punctual si nominal ceva. Cu altele ma mai "harjonesc". De obicei cu cele veci, cu care suntem impreuna de 4 ani aproape. De vazut, doar cu Delia m-am vazut (eu) si inca la doua intalniri. Atat. Nu e nimic personal, nu exclud pe nimeni din subiect. Eu le scrisesem la un moment dat lui Lai, Louisea si Hcclara ca le citesc cu drag si le iubesc la fel de mult ca pe restul, desi nu le scriu decat f rar. Si pe Dordia ta o iubesc mult si stiu ca e ocupata si e prinsa, dar, sincer, asa ma bucur cand vad ca vine si ne mai scrie cate un rand. Si Nastad, biata de ea, care intra, trimite pupici, nu asteapta sa-i raspundem, dar ea e a noastra, e aici. Si ne e drag de ea. Si de Crystina si de Justasmallkiss si de Mik.... de TOATE.

Gusta, azi n-ai dat ochii cu noi. Esti ok? E bine Mara?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Vio, Carmen, Caro

Roxa, de nevoie

Ruxi, sunt convinsa ca e delicios

Vampiroasele, va trimit la americani, ca pe mine mereu ma intreaba cum e cu vampirii (vezi Transilvania, Dracula ) si eu sunt paralelisima

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tzuniii, di ce o mintzi pe Vio? ca si cu mine te-ai vazut, de 2 ori! ba! de 3 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana1974

Tzuniii, di ce o mintzi pe Vio? ca si cu mine te-ai vazut, de 2 ori! ba! de 3 ori

It's the first day of the rest of my life!

...mey, tu ieriai la capitolul "intalniri", da?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mi s-a rupt o bucata din maseaua de care ma plingeam. acum chiar ca merg la dentist si o sa ma coste si mai mult. banuiesc ca e mai mult de lucru ... Anda sa-mi spuna
ptr babete ca mine http://www.youtube.com/watch?v=i50HFVk6aSk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Salutare fetele

Inca sint bolnava. Habar n-am ce virus este asta de nu se desparte de mine odata! Ma doare ceafa ingrozitor, stomacl=ulla fel. Vars cam tot ce incerc sa maninc, si apa are gust aiurea parca. Imi fac ceaiuri sa ma tin hidratata, in rest as dormi non stop! N-am fost nici vineri la munca, sa vezi ce stiva ma asteapta luni. Nici nu-mi vine sa merg la munca...

A innebunit lumea cu criza asta mondiala, ma enerveaza ca numai de ea citesc peste tot, citesc de oameni dati afara de la munca, cifre uriase pe care nu le pot intelege! Acum am terminat de vorbit cu nevasta regizorului cu care lucra mama din cind in cind care a fost aici in Toronto cu familia toata dar s-a decis sa se intoarca in Romania. Cica nu a facut decit o reclama, ca toate sint la pamint in ultimul timp...

De abia astept sa mergem in weekend, cred ca am nevoie de repaos. Fetele deja au inceput sa faca bagajele... costume de baie, animale plusate... La intoarcere am planuit sa ne oprim si la Butterfly Conservatory unde am mai fost acum vreo doi ani. Este o gradina mare tropicala (acoperita) plina cu flururi tropicali frumos colorati si imensi. Vin si ti se aseaza pe miini si me umeri, pe cap... E asa de frumos!

Fac bascutele lu Poca pentru fete iar mie mi-am facut compot de mere (ca se stricau) cu zahar brun, scortisoara si lamiie.

pe toata lumea, noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaera spune:

Fetelor, seara buna!
Sau mai bine zis, buna dimineata!
Multumiri lui Tzuni pentru lamuriri si tuturor fetelor pentru primirea calduroasa inapoi pe forum.

Tocmai cand ziceam ca o sa ma tin de treaba serios, in seara asta am comis-o. Am fost la teatru cu fetele si apoi acasa la una dintre ele sa vedem un film si.... am mancat cartofi prajiti, friptura, am baut vin, coca-cola si suc de portocale. Si la ore tarzii!! Mor de suparare, ptr ca m-am si poticnit deja, la inceput de drum. off, off
Astazi vreau sa ajung la sala, sa lucrez ceva, orice, desi ma doare abdomenul si gatul (nu stiu cum reusesc, dar eu fac abdomene ajutandu-ma de muschii gatului, mai pateste cineva asa ceva?).

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata,

mephala30, roxana1974, lai

Tzuni, multumesc pentru poezie !

tumpi, nu as fi avut de ce.

mihaser, am votat gradinarul . Se voteaza in fiecare zi?

puskin, am spus de ce.

vikinga, multumesc pentru ajutor.

carolinah, multumesc ca mi-a explicat. Acum trebuie sa va explic pe scurt ce-i cu nebunia ce m-a apucat.
Am scris odata la un subiect, la care nu eram dorita, mai multe mesaje si ultimul despre fetita care tocmai o patise.
As fi preferat sa mi se spuna in fata ca nu sunt binevenita, desi eu cerusem permisiunea pe PM si primisem ok-ul.
Daca e de mine... cred ca nu-s probleme, dar cand e vorba de un copil... sa te faci ca ploua, macar vai ce rau imi pare... intelegi? cu asta am asociat eu chestia de ieri.

violeta70, nu tin sa fiu bagata in seama. Am raspuns si eu la intrebari cum m-am priceput.

roxana, ne-am inteles.

Mihaera, imi pare rau si eu ieri mi-am facut de cap, ca eu iesisem deja din concurs. Si azi de dimineata cum m-am trezit am mancat deja.
Asta este.

Sa nu faceti ca mine.
Ma duc la nutritionista ca nu mai pot cu meniul ei.

Va doresc week-end placut si bafta in noul semestru pentru cine incepe maine scoala!

PS: va multumesc ca m-ati suportat, eu nu prea ma cert, doar ma supar

ne apropiem de 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata

Haideti la ceaiuri, cafele si ce va mai doreste inimioara. Eu sint cu cerealele alaturi si mai citesc una-alta.

Tzuni, am fost ieri la ai mei, unde am mincat sarmale si piftie, iar azi cintarul m-a pedepsit cu 1 kg in plus fata de kg pe care l-am luat ca sint umflata si trebuie sa-mi vina rusii - deci 2 kg intr-o saptamina , sper totusi sa ma dezumflu zilele urmatoare.
Musai sa ne vedem curind, mi-e dor de tine.

Vio, da, cel mai bine e sa nu intru in supermarket, imi fac cumparaturile din piata si magazinele din cartier si gata. Citeodata privelistea aia cu rafturi pline de dulciuri e prea mult pentru vointa mea asa ca o evit cit pot.

Carmen, pup fata bossy.

Lai, o saptamina nu e mult, incearca sa maninci cit de sanatos poti si daca totusi se intimpla sa iei in greutate sint sigura ca vei putea sa dai jos odata de ce intorci la stilul de alimentatie dinainte.

Roxa, ma bucur ca esti ok. Lasa certurile cu familia ca nu sint bune si incearca sa nu mai dai atentie maruntisurilor care ne fac viata amara. Eu de cite ori sint nervoasa imi amintesc de filmul "Anger Management" cu Jack Nicholson, e o faza in care el si inca un tip sint sint in trafic pe autostrada si el il pune pe tipul respectiv sa cinte "I feel pretty, oh so pretty...." ma bufneste risul si acum cind imi aduc aminte.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput