LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)
Raspunsuri - Pagina 4
Ellenuta spune:
sa va spun ultimele nazdravanii ale evei
unu .. s-a trezit dimineata, socrela s-a dus la ea si i-a dat sosetele jos si pantalonii, a contolat-o de kk (nu avea) si a lasat-o in patut. 3 minute a durat sa vina sa paseze fructele ... cand s-a dus la ea .. eva isi desfacuse pampersul intr-o parte si cu mana scormonea in kk prospat facut .. a pictat cearceaful si hainutele .. tare, nu??
doi .. si aici nu e de ras .. a smuls o priza din perete de atarnau toate matele si firele pe afara .. a inlemnit socrella cand a vazut-o .. bine ca nu a pus mana pe ele ..
e atomix rau copilu asta ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
LUMEEE LUMEEEE!!!! LA 1 ANI SI O LUNA IMEDIAT, ANUNTAM CA AVEM SI NOI UNA BUCATA DINTISOR!!!!
RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab LUMEEE LUMEEEE!!!! LA 1 ANI SI O LUNA IMEDIAT, ANUNTAM CA AVEM SI NOI UNA BUCATA DINTISOR!!!! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 1 AN www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
FELICITARI!!!!!! SA IASA CAT MAI REPEDE SI FARA DURERI!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
grati.ela spune:
Bravo Razvanici!
fetelor am comandat acushik scaun inglesina Moovy de pe bebe ideal la 476ron cu transport cu tot...vine sambata...e visiniu cu gri...asta e! era sg culoare disponibila...la reprezentanta era 520ron...deabia astept sa ajunga....tot azi am luat umidificator Laica...e tare uscacios aerul in dormitor din cauza centralei si a caloriferului imens...sper sa fie de bine!
ia uitati ce ascult:
http://www.youtube.com/watch?v=xSlhftbktWc
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
creata2008 spune:
Roli, multumesc de incurajari. Am simtit ca e momentul sa fac acest pas, sa ma chinui sa o las sa planga, ca sa reinvete sa adoarma singura.
Cristina de UK, greutatea ideala asta... eu am nascut-o pe Mariuca cu 2.750 si de la nastere a fost intotdeauna ori cu 100-200 grame peste, ori sub. Adica frantuzoaica de-a dreptul! Atata timp cat primul dinte i-a iesit la 6 luni fara 2 zile, are o gramada iesiti, plus masele, iar cand nu o chinuie dintii, mananca de rupe, nu imi fac griji. E sanatoasa, analizele i-au iesit bune, totul e ok, psihic si loco-motor e in parametri, nu are rost sa imi fac griji ca are doar 100 grame peste greutatea pe care ar trebui sa o aiba la 1 an.
Elena, multumesc, nu am apucat sa caut dpn-ul Marianei, dar te anunt cand il aflu.
Grati, mai ieftin decat la reprezentanta? Esti tare! Sa-l foloseasca domnul Tudoras sanatos si voios! Iar grena e super!
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
AMR 19 bucati!!!!!
Bravo, Razvanici, suntem alaturi de tine!
citat din mesajul lui ramonab LUMEEE LUMEEEE!!!! LA 1 ANI SI O LUNA IMEDIAT, ANUNTAM CA AVEM SI NOI UNA BUCATA DINTISOR!!!! |
Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
alina023 spune:
Buna seara zuze dragi.
Iaca reusesc sa mai intru si eu pe la voi.. Am multe restante si din pacate nu cred c voi avea cand sa le recuperez.
Eu abia azi am fost ceva mai bine. Mart am facut rezectia aceea de col si aseara am fost externata. Nu a fost nimic dureros, singurul lucru foarte neplacut a fost anestezia generala dn care m-am trezit destul de greu si care mi-a dat ameteli si stari de voma pana si azi {desi eu suspectez si o anemie}.
Pe sarite am vazut ca Gabby are burtica cu samburel. Felictari, Gaby.
Apoi am vazut ca Eva Ellenutei a facut buba. Ana de Nati s-a lovit la nasuc. Pupam fetele nazdravane ca sa treaca repede.
Am ratat multe aniversari de clopotei si zuze si doresc sa le urez La multi ani cu imbratisari calde.
Am vazut ca mai sunt clopotei bolnaviori. Multa sanatate.
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
alina023 spune:
citat din mesajul lui ramonab LUMEEE LUMEEEE!!!! LA 1 ANI SI O LUNA IMEDIAT, ANUNTAM CA AVEM SI NOI UNA BUCATA DINTISOR!!!! RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008 RAZVANICI LA 1 AN www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) |
Bravo Razvanici////
Cretulina, felicitari pentru reusita. Dar trebuie sa recunosti ca ai fost norocoasa cu doar 17 minute. Ai fetita cuminte.
Mirik drag miss you/// Si eu sunt demolata psihic {si mai nou si fizic} da' cica asa-i pana la fund paharul. Sper sa apucam sa mai stam la o vorba doua...
Merg sa fac ceva de mancare ,...poate si reusesc
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
Ioanact spune:
FELICITARI! sa iasa si ceilalti fara durere. I-a iesit jos sau sus (cum i-a iesit Ioanei)?
ALBUM
de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA
aurel_cris spune:
Vera multumesc,acum cu ce mi-a spus si Silvia m-am linistit.Aici cu obiceiurile acestea mai intru in ceata,noroc cu voi
Ramona felicitari pt dintzoc.
ELLENUTA in popor se zice ca va avea noroc cand se joaca cu kk,daca mai scapa si in gura ii cu carul norocul
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08