LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Elle fratele meu a scarmanat oala de kk si-i un norocos si trei sferturi...la fiecare examen mare ce faceam seara cu el asta-i pica...sa zic ca inainte cu 2 luni de examenul la facultate era praf la mate si a luat 8.66 la geome si 8 la analiza si alg?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

I-a iesit dintzucu sus in centru dreapta, fara prea mari mofturi, mananc, doarme rar mai maraie.E iesit deja din gingie, ca se simt dintii la pipait.

creata metoda asta de educare a dormitului singur, am aplicat-o cand avea Razvi vreo 2 luni, si de atunci nu am probleme cu dormitul nici ziua nici noaptea.

Alina023 imi pare rau ca trebuit sa treci prin asa ceva.Sper sa te simti cat mai bine cat mai repede.
Eu cand am avut anestezie generala(cand am nascut), nu am avut greturi decta chiar cand m-am trezit, primele minute.
Deci se poate sa fie la tine o anemie, zic eu.

Grati un milion de pupici, de cand caut eu melodia aia si nu stiam cum se numeste, ca am auzt-o doar la Tv, si nu stiam cum sa fac rost de ea.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

RAMONA felicitari ptr dintisor!ELLENUTA m-am distrat citind ispravile EVEI.E o scumpa si cu siguranta va fi foarte norocoasa.Eu ma simt naspa tare.Mi-a zis dr ca va dura catva timp pana se va obisnui organismul cu noul tratament dar nu credeam ca va fi chiar asa.Am impresia ca nr contractiilor a scazut dar ma doare ingrozitor capul.Mi-e si groaza sa iau pastila de seara ca jumatate de ora am vazut dublu.Gratiela ce a mai facut prietena ta?Avem cam aceleasi nr de saptamani!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Elle de belea Eva mica Sa aiba noroc mult, asa cum se zice! Cat despre treaba cu priza, e nasoala, chiar ca da! cum s-o fi gandit ea la treaba asta??? De fapt ei se gandesc la tot ce nu ne gandim noi
Grati moama, ce fain cu norocul fratelui tau! Mama mea era fix invers: daca nu invata 2 cursuri (la facultate), din alea ii picau macar 2 intrebari Asa ca, saraca, trebuia sa invete tot!
Elia da, cred ca asa am facut: cand o schimb ii aratam un pampers si intrebam de poza de pe el "ce-i aici?" si dadeam raspunsul. Dar nu mi-am dat seama ca ea chiar prinde asa din zbor (cred ca de pe la 8-9 luni zice asa; imi amintesc ca am fost pe Ceahlau si ma tot intreba, dar eu credeam ca aud eu ce vreau).
Nati pupici pe nasucul lovit al Anei Cred ca durerile alea-s de la crestere.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Ce parere aveti despre introducerea laptelui de vaca in alimentatia bebelusului de 4-5 luni chiar daca e vorba de lapte bio?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 31+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Alina uf, ce nasol! Recuperare rapida si sanatate multa
Ramo felicitari pt dintisor! E cumva primul? Atunci voi chiar ca detineti recordul Pupici Razvaniciului
Dana ce rau imi pare ca-ti creeaza asa o stare naspa pastilele alea Dar asta de seara ia-o exact cand te culci si chiar te va ajuta sa dormi. Eu asa ma simteam de la utrogestan luat pe gura, parca eram drogata si nu puteam tine drumul drept. Dar seara era chiar bine ca ma ajuta sa adorm. Doamne, mai ai un pic! Ce emotii ma iau!

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Dana, nush ce sa zic, doar ca io nu i-as fi dat! Eu nici acum nu i-am dat, inca. Am trecut pe nestle junior 1+. Dupa ce termin cutia asta vreau sa incep sa-i dau si de vaca. Oricum, laptele praf pt copii e plin de vitamine etc, e un fel de lapte de vaca imbunatatit

Atat sunt de mare
Filmulete
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

La Multi ani si pentru clopoteii EVELINE SI ANDREI! Sa fiti sanatosi, dragutilor, sa cresteti mari si frumosi, buni si intelepti si sa aveti noroc in viata!

Va multumesc, fetelor, pt. sfaturile legate de botez..Noi am luat deja biletele...vom mai vedea la fata locului ce se intampla...In orice caz nu doresc sub nici o forma sa o fortez pe sora mea sa faca intr-un anume fel numai pt. ca sunt si eu acolo... O inteleg f. bine...ca si eu am avut tot felul de pitici si ianinte si dupa nastere...Poate am norocul sa se nasca bebelusul pe la inceputul lui mai si atunci poate prind termenul de 6 saptamani (sa faca si sora-mea molifta sa poata participa si ea si da, sa fie si ea mai inzdravenita dupa nastere, sa fie si bebele mai marisor)...'om vedea...

Laurici_D, Cretzule, Elle , si cine mai doreste...noormaaal ca ne vedem! Daca stau pana pe 25 iunie gasim, cu siguranta, nu o data, chiar de mai multe ori ocazia sa ne vedem!

Laura, probabil ca vom sta la socrella (dr. taberei) pana pleaca fii-su inapoi si apoi ma mut la maica-mea (sebastian-calea rahovei)...

Elle, cred ca am mancat eu niste "terci'..am spus ca Matei a luat vreo 2 kg..de fapt a luat vreo 2 pounzi..care-s cu totul altceva..inseamna cam 1 kg..Oricum, a luat bine in 2-3 saptamani...

Vorbeati de comportamentul copiilor cu treziri, din nou, noaptea...eee..si Matei , de vreo 2 saptamani, m-a capiat..El care doarmea snur, noaptea, de vreo cateva luni...I-au iesit 4 masele si cred ca-i mai ies niste dinti...dar cred ca s-a invatat si rasfatat (de cand a fost bolnav si am dormit cu el ca sa-i dau lichide cu pipeta)...Mah si a invatat sa tipe si face ca toate alea...Ma laudam ca la noi a mers dresajul cu pusul in patut si inchisul usii..Eee..acum nu mai merge nici dresaj, nici nimic..pana nu ma duc sa stau un pic cu el, pana il ia somnul, nu inceteaza...Si se trezeste de 1-2 ori pe noapte si urla ca apucatul..isi arunca toate din patut (o pernuta mica-iubita lui si una-doua jucarii de plus) si apoi urla dupa ele...Am incercat sa-l culc fara nimic in patut..nu se poate..isi cauta pernuta aia ca disperatul...Ma si racneste de imi sfredeleste creierii...L-am lasat in cateva nopti sa urle si a urlat o ora...Inainte il lasam, ca nu plangea tare..mai mult se tanguia dupa care adormea...dar acum..Problema este ca noi l-am lasa, suntem adeptii dresajului..numai ca pe bietul vecinul nostru cred ca l-a facut terci...Si casele aici au peretii atat de subtiri ca poti sa auzi orice, mai ales noaptea...Asa ca, n-am de ales, ma duc si stau 1/2 h sau 1h acolo pana atipeste si il pun usor in patut..mai protesteaza dar inchid usa si plec...
Presimt ca iar imi face somnul varza..deocamdata sunt multumita ca reusesc sa adorm la loc...'om mai vedea...

Felicitari pt. Razvanici-iepurici! Bravoooo!

SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

http://www.youtube.com/watch?v=XWFxy_KTUuk

http://www.youtube.com/watch?v=U_oYZRLsNjU

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Laurici I, Ramo

Danutza, imi pare rau ca te simti rau de la tratament. Sper sa se acomodeze organismul cat mai repede.
Cat despre laptele de vaca la 4-5 luni...eu nu i-as da. Eu ii voi da Anei lapte praf pana la 2 ani {chiar daca lui Luca i-am dat doar pana la 1 an....acum mi-am reconsiderat opinia}.

Grati acum mi s-a luminat si mie mintea. Inseamna ca de-aia sunt si eu norocoasa. Am intins "norocul" peste tot prin camera cand aveam in jur de un an. Si mama nu e sigura daca nu cumva am si mancat.
Si am vazut ca spuneai ceva despre o baba... Hmmm... Eu nu cunosc. Si daca tie ti-e pofta de bebe3 si se poa'...go for it. Faci niste copii minunati, ar fi pacat sa nu profiti daca iti si permiti.

Cati sper din suflet sa ne vedem cand vii. Vei fi aproape de noi {de Laurici D si de mine}. Bagam niste Moghioroase.

Monicaa te inteleg foarte bine cu datul apei la soricei. Si vorba lui Miri, face bine. Dar nu si daca ramai in starea aceea. O sa fie bine papusica, vei vedea. La fel si voi.

Tocmai m-a complimentat Luca...iar. Imi spune ca ma iubeste asa de mult...ca daca as vedea ce fata frumoasa am, m-as iubi si eu. Si ca lui nu-i pasa daca moare, daca sunt eu bine, pentru ca ma iubeste atat de tare... Toata seara m-a tinut numai in "te iubesc-uri".
Aseara imi era rau cand am venit de la spital. Si ma tot intreba daca imi este rau...pt ca daca-mi este rau mie el este trist. Puiul meu iubaret..

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput