LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

cretzule nu gasesc mesajul marianei .. te rog, spune-mi DPN-ul s-o trec pe listuta.

eu te aprob sa stii! ai procedat bine cu mariuca!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

vad eu ca listuta cu gravidute se umple...cu carucioare albastre
cine mai vine la odisee?ca trebuie sa marim gasca de zuze ,nu?

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu
Noi suntem in febra achizitionarii biletelor pentru venirea in Romania! Am emotii de nu se poate...O sa venim, probabil, pe 10 aprilie, vom merge vreo 10 zile in Spania, apoi Alex o sa se intoarca iar eu cu piticul mai raman pana pe la sf. lui iunie...
Sunt very excited..dar si cu emotii ca nu stiu cum va fi drumul cu piticul..mai ales la intoarcere cand voi fi singura!
Trebuie sa ma interesez (poate pe la fetele din SUA) sa vad cum s-au descurcat alte mamici la un drum asa de lung..nu stiu daca sa-i iau loc sau nu...nu stiu cum e faza cu mancarea pe avion (mai ales cu laptele de vaca)..cand am fost anul trecut, Matei era mic, aveam formula..a fost ok..
Abia astept sa ma vad si cu voi..sper ca o sa reusesc sa ma vad, macar cu o parte dintre voi...

Cuscri, nu scapi..da? Tre' sa le facem cunostinta "live" insurateilor...

Am si eu o intrebare...Aveti cunostinta, cumva, de cazuri (rude, prieteni) care si-au botezat copiii pe la 3, 4, 5 saptamani? Caci este o mare problema cu sora-mea...incerc sa o comving ca poate sa faca botezul copilului si cand acesta are 4-5 saptamani (ea o sa nasca pe la sf. lui Mai iar eu nu pot sa stau decat pana la sf. lui iunie)...As vrea tare mult sa prind si eu botezul dar ei ii este cam frica ..sa nu raceasca copilul..ca este prea mic etc..
I-am zis ca o sa fie vara, atunci...ca o sa fie cald si ca daca-l imbraca bine nu are ce sa se intample...Ca se poate incalzi biserica, apa este calda, oricum...Ritualul ortodox spune ca adevaratul botez se face intre 7 zile si 40 zile..acuma nah..oamenii s-au obisnuit sa-l faca si mai tarziu..De fapt, botezul se face oricand dar cel dupa carte este 7 - 40 zile...Si, inainte, copiii asa se botezau...
Personal, n-am auzit de cazuri de imbolnaviri de copii de la botez..decat daca nu s-au luat masuri atunci, ca lumea, ca acesta sa nu raceasca...
Ce ziceti?

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG

www.dropshots.com/CatiM#date/2008-06-20/14:07:00" target="_blank">..si noi suntem VEDETA!

Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------

Am scris la celalt capitol asa ca reiau

Nu ai putea sa ii dai tot formula in aia pt un an(ex. NAN junior)?

Cat despre racit. Hm... eu stiu ca in gen raceala e cauzata de virusi...nu are nici o treaba cu gradele apei sau cu cat de bine imbracat e. Deci sa nu invite oameni raciti la ceremonie...pe de alta parte eu o intzeleg ca ar vrea mai tarziu si nu pt confortul copilului ci al ei. Iti mai aduci aminte cum erai in primele sapt dupa nastere? Eu cel putin asa vad pb.

Felicitari Gabby!!!

La multi ani sarbatoritilor!!!

celor care ne-au admirat.

Vera, mamica de Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Da, dar noi avem de pe unde am fost noi sau "noi ai nostri". Si ii spun din ce tara, oras, cateva cuvinte despre locul respectiv, adica avem o intreaga poveste legata de magnetelul pe care il alege.

Ideea ta mi se pare super haioasa, ca presupu ca sunt din plastic, nu? De unde i-ai luat?

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

La multi ani printesei Eleni!!

Ce smechera e Thea, cum a facut conexiunea? Intrebai tu, "ce ai aici" si dupa aia tot tu raspundeai?

Sa va mai zic la capitolul prostioare care tin copilul ocupat. I-am luat magneti, multi, cu litere si cifre si de cateva zile se invarte pe langa frigider si ii tot aseaza si reaseaza sau ii arunca pe jos. Au mai ajuns si prin restul casei dar ii duc eu la loc. Ii mai fac eu cuvinte si ii arat, mama, tata, laura si cifrele.

Creata stiu ca mai avea magneti multi pe frigider, de acolo mi-a venit ideea.

Camelia si Laura (06.02.2008)

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

silvia sa sti ca sieu am aplicat metoda asta cu Daria si a functionat inca din prima seara
ziua o pun in patut si plec prin curte.iar seara o pun in patut cu lapticu,il bea si cand il termina de obicei o ia somnu instantaneu.in caz ca nu adoarme incepe sa maraie,se ridica in picioare dar nici eu nici adi nu o bagam in seama,nu ne ducem la ea.in 5 min de nebagare in seama adoarme.
fug ca a scos toate servetelele umede din pachet si lea intins pe la ea prin camera

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabby cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

gata, am revenit la identitatea mea ...

[b]cretzule[ /b] am trecut-o si pe mariana. si ea trebuie sa fie pe listuta.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui creata2008

Si acum un mesaj special pentru MIRI: MA INCLIN!

Sa va explic de ce ii multumesc...

De vreo 2-3 saptamani, cam de cand au inceput maselele, Mariuca nu mai putea sa adoarma decat cu companie in camera. Si ziua si noaptea. Altfel, incepeau urletele si tipetele. Mi-era mila de ea, ca avea dureri mari de tot, i-au iesit 2 masele deodata si inca 2 pe drum. Si nici eu nu refuzam un somn mic alaturi de ea, ca de cand cu sarcina, imi pica ochii de somn. Dar ajunsesem sa stau si o ora la ea in camera, timp in care facea orice altceva, numai sa doarma nu.

Aseara, am stat cu ea 30 minute in camera si nu avea de gand sa adoarma. Cand sa dau sa plec, a inceput circul. Era 9.13. M-am dus la noi in camera si am lasat-o sa planga. Am strigat de 3 ori la ea, dupa 3 minute de urlete, i-am spus ca e ora de somn, ca eu sunt la mine in camera, ea in camera ei si apoi am tacut. Dupa 17 minute fix deja dormea. Sa nu va inchipuiti ca a urlat 17 minute. Noooo... Primele 5 minute au fost groaznice, ziceai ca o taie cineva. Urmatoarele 5 minute - asa si asa. Ultimele 7 minute, mai mult atipea si erau niste sughituri de plans intre.

Iar azi la pranz, la fel. A pus-o Dani in patut, am coborat amandoi. A marait, repet marait, nici macar un plans micut, de vreo 2-3 ori si apoi a adormit.

Pai nu se mai putea! In conditiile in care vine si bebe 2, nu pot fi in 2 locuri in acelasi timp! Iar sa pierd juma' de ora sau o ora, sa stau cu ea in camera... iar nu imi permit. Asta e momentul, la pranz, cand ori gatesc, ori scriu pe forum, ori citesc...

Asa ca am facut-o si pe-asta! Am avut noroc, ca Dani a venit fix cand ea adormise deja, la 9.30. I-am spus ca daca nu poate sa suporte urletele, sa pleci la ai mei, hehe!

Puteti sa imi spuneti cum vreti, sa credeti ca sunt dura si insensibila, sa ii spuneti dresaj sau mai-stiu-eu-cum. Eu ii spun simplu "reinstituirea regulilor de baza in casa". Un fel de "n-ai voie la plante/flori" sau "n-ai voie la scara". A trebuit sa reinvete sa adoarma singura, pentru ca vor fi multe schimbari la noi in perioada urmatoare.

Deci, Miri... saru' mana! Tep pup si te strang in brate! Acum ai inteles si rostul visului de azi-noapte. Am fost amandoua intr-o stare telepatica, ne-am transmis una alteia gandurile.

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Foarte corect! Macar putinul timp de dormit sa fie timpul nostru! Si eu sunt adepta "dresajului". Niciodata nu am avut probleme cu culcatul la niciunul. Pus in pat, dat obiectul preferat, stins lumina si nani. Daaar, stai sa-l vezi pe dl. Marc, care acum la 2,7 ani, de ceva vreme nu ma lasa sa ies din camera seara pana adoarme, ca de nu se da jos si nu-l mai culc pana la miezu' noptii. Si uite-ma pe mine, cum imi pierd cate o ora pretioasa pazindu-l pe dumnealui...si nu gasesc solutia

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

De abia acum am reusit sa culc ghindele...

Mersi de sfaturi fetele...inclin sa cred totusi ca nu e o rectie data de Streptococ, datorita faptului ca nu are nici un fel de simptome cum ar fi incheieturi rosii, umflate, fierbinti, insotite de febra...n-are nici macar subfebrilitate, cedeaza la Nurofen si aceste dureri apar sporadic, incepand cu varsta de 2 ani jumate, cand a inceput sa faca mai mult efort pe propriile picioare - alergat, pedalat, etc , dar si sa creasca accelerat...oricum am sa vb cu pediatra si sa vedem ce imi spune sa fac...exudat am facut toti acum vreo 1 luna jumate si ne-a iesit negativ la toti...

Cristina

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ELLENUTA,CARMEN,NATALIA multumesc mult fetelor.Stiti ce ma cam suparat ca aici exista un caiet(cred ca si la noi este) unde scriu tot ce este legat de copil.Am vazut ca la graficul cu greutatea mi-a pus punctuletul sub linia care este greutatea ideala.
Cel mai rau este ca nu mai vrea sa manance deloc,abia acum vad ca sa umflat gingia.Nu stiu dar parca ei ii ies tare greu dintisori,a ramas la 2 jos din decembrie.
Nici cu somnul nu stam mai grozav iar din cauza dintisorilor nu am mai tinut seama de dresaj.(la ea vad ca inca dureaza 30 de minute de plansete pana adoarme).
Multumim pentru urarile de ieri,nu imi vine sa cred ca mai avem o luna si facem un anisor.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

ELLENUTA,CARMEN,NATALIA multumesc mult fetelor.Stiti ce ma cam suparat ca aici exista un caiet(cred ca si la noi este) unde scriu tot ce este legat de copil.Am vazut ca la graficul cu greutatea mi-a pus punctuletul sub linia care este greutatea ideala.
Cel mai rau este ca nu mai vrea sa manance deloc,abia acum vad ca sa umflat gingia.Nu stiu dar parca ei ii ies tare greu dintisori,a ramas la 2 jos din decembrie.
Nici cu somnul nu stam mai grozav iar din cauza dintisorilor nu am mai tinut seama de dresaj.(la ea vad ca inca dureaza 30 de minute de plansete pana adoarme).
Multumim pentru urarile de ieri,nu imi vine sa cred ca mai avem o luna si facem un anisor.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Ce inseamna greutatea ideala? Astea nu sunt decat statistici. Fiecare copil e unic! Pana la 3 ani trebuie sa ii iasa dintzisorii, abia dupa iti faci eventual griji.

Vera, mamica de
Vlad Mihai (25 ianuarie 2008) & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput