LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare(184)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Stancuta sincer mi se pare cam jos.
Laurici de ce nu iei o tricicleta daia pe care o impingi tu ?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

stancutza si mie mi se pare cam jos carutul .. mi-e ca o sa atarne cu picioarele pe jos .. parerea mea.

multumim pentru situri! foarte interesante.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Stancutza numai un suflet sensibil cum ai tu ar fi putut sa spuna asa ceva. Da, Luca are nevoie de multa iubire si incerc sa ii ofer asta mai mult decat orice.

Fetele, ia uitati ce subiect am gasit despre pufuleti http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132893&whichpage=1
Nimic din ce se gaseste in comert nu le mai putem da copiilor??? Din pacate nu avem timp sa pregatim toata mancarea in casa iar fructele si legumele au si ele atatea "minunatii" in ele. Si atunci ce facem?

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ellenuta,am trimis si noi poze din pacate nu avem proaspete fiind tot prin spital si bolnavioare nu am avut cand ,daca nu va fi tarziu poate sapt viitoare

Eva

eu ma simt foarte rau,nu credeam ca daca am scapat de colecist voi mai face crize,pur si simplu nici nu simt ca nu am colecist asa rau mi-i,macar nu ma doare asa tare

vorbeati de treziri noaptea,Sonia nu se culca,aseara la 2 a reusit mama sa o culce,domnisoara avea chef de joaca,eu stiu cum ii ca se culca la 12-1,dar mama nu m-a crezut,acum s-a lamurit...

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ellenuta aha..nici Eva nu e obisnuita in pat..sa speram ca nu va mai fi cazul sa o iei in pat..si daca se va m trezi cum ai zis si tu ii dai Nurofen sau ii masezi gingia cu Calgel.
Am trimis si eu cele 2 poze (una de la nastere si una cand a implinit 1 AN). Sigur faci ceva frumos....abia astept.

ALBUM

de sus - 18.01.2009 , de jos - 28.01.2009 , de sus - 04.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

yupiii, de luni o sa mai am inca un nepotel. verisoara mea are programata cezarina luni dimineata. ea inca este socata, pt ca avea DPN cam pe 20, si ei se gandeau ca undeva in jurul datei de 15 o sa nasca. dar a fost azi la gineco si initial i-a spus ca o asteapta maine, dar vazand-o atat de socata i-a spus sa vina luni.
nu va spun ca mi-au dat lacrimile instantaneu si mi s-au inmuiat picioarele.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Fetelor, va scriu pe fuga...

Mi-am dat seama abia cand eram in instanta ca nu am scris tot ce vroiam sa spun de dimineata... Vroiam sa scriu mesaj separat si special pentru sarbatorita de astazi...
So, pentru frumoasa mea tiza:

L A U R A

LA MULTI ANI, SANATATE, NOROC, PRIETENI ADEVARATI SI NUMAI BUCURII!!!

Si, in graba de dimineata - sa va si scriu, sa fiu atenta si la eleni si cu ochii pe ceas sa nu intarzi prea mult...am mai facut o greseala...
Pai, roxanici, eu zic ( si asta am avut in minte si dimineata ) ca si tu ai "cartierul general" in moghioros cu noi.
Crede-ma ca te-am avut in minte si eram convinsa ca am trecut pe toate fetele care obisnuiau sa vina vara trecuta in moghioros numai ca... atunci cand pun pauza la tastaura asta- se blocheaza si se duce singur randul unul dupa altul si se opreste cand reusesc sa scot bara de la pausa apoi, trebuie sa sterg spatiul in care nu am scris practic nimic... si uite asa cred ca am sters si numele tau, al emei, a lui mitsu...
Ca sa nu mai spun ca eu as vrea ca toata lumea sa vina in fiecare zi in moghiors... de ce "exclusiv' vorbesti tu acolo ??!!
Ter roooooog, sa nu te superi pe mine!!!Stii ca sunt "fan" ginette si buburuza ei!!!!
Gata,...

ma striga si plange
puuuuup pe toata lumea !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui laura_dimitris

Fetelor, va scriu pe fuga...

Mi-am dat seama abia cand eram in instanta ca nu am scris tot ce vroiam sa spun de dimineata... Vroiam sa scriu mesaj separat si special pentru sarbatorita de astazi...
So, pentru frumoasa mea tiza:

L A U R A

LA MULTI ANI, SANATATE, NOROC, PRIETENI ADEVARATI SI NUMAI BUCURII!!!

Si, in graba de dimineata - sa va si scriu, sa fiu atenta si la eleni si cu ochii pe ceas sa nu intarzi prea mult...am mai facut o greseala...
Pai, roxanici, eu zic ( si asta am avut in minte si dimineata ) ca si tu ai "cartierul general" in moghioros cu noi.
Crede-ma ca te-am avut in minte si eram convinsa ca am trecut pe toate fetele care obisnuiau sa vina vara trecuta in moghioros numai ca... atunci cand pun pauza la tastaura asta- se blocheaza si se duce singur randul unul dupa altul si se opreste cand reusesc sa scot bara de la pausa apoi, trebuie sa sterg spatiul in care nu am scris practic nimic... si uite asa cred ca am sters si numele tau, al emei, a lui mitsu...
Ca sa nu mai spun ca eu as vrea ca toata lumea sa vina in fiecare zi in moghiors... de ce "exclusiv' vorbesti tu acolo ??!!
Ter roooooog, sa nu te superi pe mine!!!Stii ca sunt "fan" ginette si buburuza ei!!!!
Gata,...

ma striga si plange
puuuuup pe toata lumea !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

"Mi-am dat seama abia cand eram in instanta " - pai, asta faci tu in instanta, te gandesti la DC???? (glumesc )

Nu-ti face pb; nu am zis ca nu ma supar asa usor?! si am zis 'exclusiv' ca voi ati mai avut intalniri in Moghioros si eu am lipsit; si una e sa te vezi cu cineva de 3-4 ori pe vara si alta e, doar o data!

back la pitici!

ps. a ramas un spatiu 'gol', da' sa mor dak stiu de ce ?!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ancutz da, i-as lua o trici, dar nu stiu de care. Nu vreau din plastic dinala urat si ieftin. Sa fie si frumoasa si solida si sa aiba si un cos pt bagaj, ca mai am de carat pampers etc.
Uf, am citit si eu de pufuleti. Nasoala treaba! Eu ii mai dau, dar nu zilnic si nu o punga intreaga (unul ea, 10 eu). De obicei ii dau atunci cand mancam noi ceva ce ea nu ar avea voie (prajeli, pizza, peste congelat etc) si ii distrag atentia, sa creada ca papa si ea ca noi
Apropos de mancare congelata: oare am voie sa-i dau legume congelate? Ca noi ne facem cam zilnic, cu putin ulei si un pic de apa. Peste voi nu le dati congelat? Pangasius am gasit doar congelat la noi in oras.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Fetelor, zi grea azi!

Greata, dureri de spate la greu... Noroc ca dresajul merge. Ca am reusit sa ma odihnesc. Ideea e ca Mariuca doarme de la 1 luna jumate', imediat dupa botez, noapte intreaga. Dar cam pe la un an, a inceput si pragul de crestere, se trezeste si bea un biberon plin cu lapte, iar astazi am vazut ca i-au mai dat inca 2 masele. Deci suntem la 8 dinti si 4 masele. Ca atare, la ce dureri a avut, am ramas cu ea in camera, la fiecare somn. Chestia asta dureaza doar de vreo 2-3 saptamani. Dar, afland si de sarcina, vazand ca ea uneori se joaca in pat, in loc sa doarma, am zis sa schimbam foaia si sa ii readuc aminte cum sa adoarma singura.

Cele care ma cunoasteti live stiti ca sunt o persoana puternica si in aparenta dura. Dar am numarat fiecare secunda din cele 17 minute din primaa seara si ma rugam ca ala sa fie ultimul minut in care mai urla. E nasol rau sa stai singura, pe intuneric, cu copilul care urla ca sa te cheme.

Dar acum totul e in regula... si-a adus aminte ce responsabilitati are fiecare in casa.

Cu laptele de vaca nici eu nu sunt de acord. Nu stiu cat o sa-i dau Milumil Junior, dar cred ca cel putin pana la 2 ani.

Am trimis 2 poze pe contul comun, una de la 11 luni, ca pe cele de la turta inca nu le am. Deh, fotografu' e ocupat rau!

Vorbind de fotograf... Dani vorbea la telefon cu patronul de la Jaristea, ca suntem amici cu el. Si am prins din zbor informatia ca incepand cu duminica asta, are zile tematice ale fiecarei regiuni din tara, de la mancare, bautura, pana la muzica. Ca atare, duminica la 12 vom fi acolo!!! Numai auzind meniul, mi-a plouat in gura. Si nu ca sunt insarcinata, ci de pofta!!!!

Un mesaj special pentru Alinus... nu stiam ca ai facut rezectia, imi pare rau ca te simti nasol, dar imi pare bine ca ai facut-o! Era necesar, din cate am inteles de la tine. Sa te faci bine si sa il strangi tare-tare in brate pe Luca!

Laurici, stii ca am uitat, pana la urma, sa o sun pe nasa mea ieri, sa ii urez "La Multi Ani!"?????

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (7+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput