FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

zapp
cred ca aveai dreptate dar eu numai acum am vazut mesajul tau.Oricum asa s-a intamplat!!
Fetelor dr.Z mi-a spus in mail ca lipseste cateva zile la mijlocul lunii martie.Stiti ceva ? Stie cineva in ce zile lipseste ?
retam
eu fac stimulare normala , miha3 merge sa isi ia puisorii acasa.Nici eu nu sunt departe de tine , la fivul trecut am avut 2 foliculi.
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

magduta10 - multumesc pentru incurajare. Tu ce faci? Ce planuri ai?

retam -

internet - e foarte frumoasa Daria!

Dado - bafta sa ai foliculi multi si de calitate. Eu am facut ultimul ET sambata, in 24.01.2009. Asa ca nu-ti fa griji ca daca e nevoie o sa vina doctorul si duminica.

luck - eu trebuie sa merg cum imi vine CM, adica pe la inceputul lunii si o sa-mi faca ET probabil pe la mijlocul lunii. Sper sa ne intalnim!

Dupa punctie am avut o durere intensa de cap si asistentele l-au sunat pe doctor si pentru ca aveam tensiunea mare mi-au mai facut o perfuzie. Durerea de cap mi-a trecut numai a doua zi. A mai patit cineva asta?
Saptamana trecuta mi s-a incetojat vederea vreo jumatete de ora si iar a inceput sa ma doara capul ca dupa anestezie.
Ieri am patit la fel si m-am dus la medicul de familie care mi-a luat tensiunea si aveam 14 cu 9, cand eu am intotdeauna 12 cu 7. Mi s-a spus ca durerea de cap e de la cresterea brusca a tensiunii. Am fost aseara si la nerurolog si la internist, mi-au facut EKG si astazi am fost la ofralmologie si am facut si tomografie craniana. Toate sunt bune si doctorita neurolog si doctorita de la tomograf au spus ca e de la tratamentul hormonal. A mai patit cineva asta?
De data asta am avut un tratament hormonal mai scump, cu gonal F, menogon si suprefact. Am avut cele mai multe ovocite de cand fac FIV, adica 10 pe care mi le-a si recoltat si au rezultat 8 embrioni din care peste o zi au ramas 6 buni, unul mi la pus in stadiul de morula si restul de 5 au fost crioprezervati. am mai intrebat daca stie cineva de ET cu embrioni crio?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbeld spune:

Miha3 si eu am vaut tratament cu gonalf din care au rezultat 15 ovocite si au ramas in final doar 4 ,dar dupa punctie nu am avut dureri de cap si nici mai tarziu ca sa nu mai vb de pierderi de vedere temporare si tensiune, in schimb am fost hiperstimulata si am fost foarte balonata si cu niste dureri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miha3 eu am facut 3 fiv-uri si la toate 3 prin zia 5-6 de la ET am avut dureri de cap groaznice deja dupa primul fiv stiam daca am reusit sau nu dupa durerile de cap cum apareau durerile stiam ca nu am reusit. Am fost la medic si mi-a spus acelasi lucru ca si tie mia spus ca trebuia sa-mi iau tensiunea cand apar durerile de cap ceea ce eu nu am stiut lucrul asta mi-a zis ca tensiunea mare afecteaza implantarea embrionuli. Si eu astept sa-mi vina CM-ul si sa plec in Ungaria tot la inceputul luni martie merg si eu sa fac Et cu embrioni crio am sa vb cu doctorul si despre durerile mele de cap . Te pup si iti urez bafta sa ai un beta mareeeeeeeeeee

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Miha3 simtome exact ca ale tale am avut eu la 2 zile dupa cezariana si mi-au facut analiza sangelui si mi-au zis ca am anemie grava (hemoglobina 90) din cauza sangelui pierdut in operatie asa ca am servit perfuzii cu fier cateva zile si acum iau un complex de vitamine si si fier picaturi si totul a revenit la normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

RETAM,sunt uimita!Imi pare rau!Te va ajuta Dumnezeu!!!

DADO,mie mi-a facut punctia joia si l-am intrebat pe dr Zadori ce se intampla cu unicul meu embrion,ca pica a treia zi duminica.Mi-a raspuns ca:" sau facem duminica ET,dc nu ma asteapta embrionul in clinica pina luni.A trebuit sa sun vineri,sambata,duminica,apoi a programat pt luni.Probabil nu avea suficiente celule,in a patra zi a avut doar sase.Mult succes si ajutor de la DD!!!

IRINAFLOREA,am emotii pt tine,sa fie in ceas bun!Eu am facut betahcg in ziua a opta,pt ca n-am mai avut rabdare,aveam temperatura sub 37 si nu e bine.Zice ca temperatura tra sa se mentina la 37-37.2,din momentul ovulatiei si pina la nastere.Sper sa fii fericita!

FELIX76.multumesc!

MIHA3,imi pare rau de fiv 3!Nu te da batuta si mai ai tu acolo bebici care te asteapta in martie!Sa te ajute D-zeu!!!

LUCK,AI scris mai sus de stimulare normala.Te pregatesti pt fiv pe ciclu natural? Dr Zadori face,l-am intrebat.Eu asa voi dori data viitoare,dar tra sa slabesc intai vreo 15 kg.Greu,f greu.

PORUMBELD,am citit ca ai avut si tu hiperstimulare cu dureri si balonata.Ai pus si kg in plus.Eu am cules 10 in 12 zile.Si aveam respiratia f greoaie,ma sufocam stand in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Fetele mele dragi , maine as vrea sa sun la clinica la Szeged.Stiu ca numarul de telefon este 62-423-623 dar nu ma stiu exact ce prefix ar trebui sa formez.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teacdrn spune:

luck-nr. este 0036 62 423 623
miha3- ET cu embrioni criogenati a mai facut si popica-e trecuta in lista, dar nu cred ca a mai scris de multa vreme; la subiectul FIV a scris denisa73 ca a facut de doua ori si a si reusit in ambele
Am vazut ca ati scris despre histeroscopie facuta de DR.Z-eu cred ca face histerosonograma-sper ca e corecta denumirea-introduce printr-un cateter o solutie salina in uter si ulterior cerceteaza cavitatea uterina cu ajutorul ecografului (uterul fiind acum destins de acea solutie), deci nu direct cu camera cum se face la histeroscopie.

va pup, tea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Atelocin, ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

tamaryllis , ti-am trimis PM. . Raluca, cara mi-as dori sa vad acum si la voi la semnatura . tuturor.

Mergi la inceput