FIV in Ungaria 51
Raspunsuri - Pagina 8
bebeeva spune:
Laura Garner - am incercat de doua ori sa-ti trimit PM dar imi apare mesajul ca nu accepti PM . Eu sunt programata Joi de la 8.30 la punctie asa ca o sa ne vedem la clinica. Mi-am activat si eu PM . Te pup si Bafta !!!
Succes tuturor fetelor si multi !
sunshine4ever spune:
Miha3 ma bucur ca mergi mai departe. Chiar daca avem urcusuri si coborasuri in viata mergem mai departe cu increderea in DD. Iti doresc ca de data asta s te intorci cu bebic la purtator. DD ajuta.
Laura DD ajuta
Va pup pe toate si va doresc sa aveti mult succes.
in asteptarea unui ingeras
zapp spune:
Luck, parerea mea este ca nu trebuie sa iei anticonceptionale fara stirea dr-ului. Daca el ti le-a prescris, poti sa incepi in ziua a 2-a (eu asa le-am inceput, in ziua a 2-a, dupa ce mi-am facut analizele hormonale). Daca nu ti le-a recomandat dr-ul, eu zis ca mai bine sa-l intrebi
Lumy_Clt spune:
Multam mult Dent!
vrea nu vrea sotul o sa isi faca de drum sa imi gaseasca Ovitrelle, drumul pana la Budapesta il va face cu masina, si s-ar putea abate din drum.......tre intr-un fel sau altul sa gasim.......
azi de ex. am dat de o SC care aduce produse facute de SERONO, am sunat azi sa intreb daca pot comanda la ei, doar ca tipa care se ocupa lipsea .....ufff........... a ramas ca o sa ma sune ei.......de parca ar fi dupa ei, eu o sa tot sun, sa nu care cumva sa uite de mine :)............. daca intr-adevar au mirificele.... GONAL F, LUVERIS si OVITRELLE o sa dau de veste, pt cele care au nevoie..
va pup
si multa multa bafta!!!
irinaflorea spune:
De luni am reinceput serviciul (a inceput scoala...) si nu am mai apucat sa scriu nimic...sunt super curioasa...si nu stiu ce sa cred...
Am stat in pat dupa ET 2 zile si jumate-cu mici intreruperi...sper ca e de ajuns (Retam am mai auzit si alte fete zicand ca nu au stat chiar in pat si au reusit...chiar am intalnit o fata la Debrecen tare fericita-era coafeza in Oradea si reusise la al 4-lea fiv in conditiile in care la ultimul ET nu statuse nici macar acasa, daramite in pat....cine mai stie...?)
Oricum...multumesc pentru incurajari... si va tin pumnii....OARE NU SE POATE FACE TEST INAINTE DE 2 SAPTAMANI DUPA ET?????!!!!!!
Dent...sunt fara cuvinte....succes mai departe si nu te da batuta !!!!
alina_37 spune:
luck, anticonceptionalele se iau din z1 (pe care o consideri cand "vezi rosu, nu maro"), la aceeasi ora. Ca sa nu uiti, asociaza si tu pilula cu ceva ce faci zilnic: spalatul pe dinti, cafeaua de dimineata, etc.
Lumy_Clt, medicamentele dorite de tine se gasesc si la Budapesta, nu e nevoie de detour. Eventual sotul tau le poate lua chiar de la farmacia clinicii Kaali filiala din Budapesta.
RETAM spune:
Salut toate fetele si celor noi le urez multa bafta si.Irina ca ti-ai reluat activitatea e ok dar sa nu te apuci sa ,,sari coarda'' testul se poate face si la 10 zile pt ca se zice ca pana la 9 zile nu e concludent din cauza gonalului care abia dupa iese din corp eu la primul fiv l-am facut la 7 zile si mi-a iesit a 2 liniuta poz iar la sange neg iar hcg la noi in oras se da rez dupa 7 zile tot in ungaria vei afla rez.....Lumy asa este in jurul clinicilor Kaali ai sa gasesti toate medicamentele ce se folosesc pt fiv dar poate cu reteta din ro nu au sa ti le elibereze,eu am incercat pt nepotelul meu si nu mi le-au dat.....Bebeeva ,Laura sa aveti o recolta bogata si sa vi se indeplineasca visul, sunteti mai aproape de ceea ce ne dorim toate.Luck,Miha3,sa va luati embrionasii acasa ,eu nu am reusit niciodata sa congelez nu am avut decat 3la primul si 1 la al 2-lea.....Dent sa fii tare si sa nu te lasi ....eu dupa a 2-a operatie mi s-a spus ca nu voi mai putea avea copii mai am cam 1/2 din un singur ovar dar nu am renuntat si nu voi renunta....VA
internet spune:
Miha3 ma bucur ca nu renunti la visul tau
Cris un pupic de la Daria
Fetelor care ati fost sambata la clinica ?? Am cautat-o pe Ani la clinica si erau acolo cateva fete.
Mi-ka ce face burtica? creste?? ce face Alexia?
Va pupam pe toate
Dado spune:
Irina eu iti tin pumnii si abia astept sa ne spui rezultatul. Cand mergi la clinica pentru testul de sange?
Eu azi am fost in Debrecen si doc mi-a zis ca valoarea estradiolului este 569 ceea ce e foarte bine, ca am 5-6 folicului pe fiecare parte dar ca sunt mici deocamdata, ceea ce e si normal avand in vedere ca sunt in ziua 5 dupa CM. M-a chemat luni sa ma vada. Am intrebat pe cand crede ca va fi punctia si mi-a zis ca miercuri, joi sau vineri... Intrebarea mea este: cei de la clinica fac embriotransfer si la sfarsit de saptamana? pentru ca probabil atunci se vor nimeri 3 zile de la punctie.
Va pup !