FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tea

multumesc , pana la urma m-am dumirit si eu , puneam doar un 0 in fata numarului.
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Da.....Dado draga, merg joi,19 februarie....iti tin pumnii!!!!!!!
Am citit cu sete tot ce ati postat si am stat sa imi analizez starile...azi m-a durut toata ziua capul dar am pus-o pe seama faptului ca nu am mai baut cafea de o saptamana,...si mi-am si luat temperatura cum am citit ca a scris Dent si am 36,2 - tot timpul am avut-o asa...nu stiu ce sa cred...sper ca nu am ratat...ca asa arata toate simtomele citite de la voi....MAINE IMI IAU TEST!!!!!!Nu mai am rabdare !!!Voi ati avut ameteli dupa et?Na...acum chiar ca nu ma mai ia somnul...si am ore maine de la 7Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna seara!
Mi-am facut si eu analizele pe care mi le-a cerut dr Zadori, miercuri dimineatza (luni mi-a venit CM-ul)
FSH - 6 U/I
LH - 4,88U/I
Prolactina: 10,9 ng/ml
TSH 0,769 microU/ml
Mie mi se par ok, dupa valorile normale scrise pe buletinul de analize...Voi ce parere aveti? E prima oara cand mi le fac...
I-am trimis acum un mail lui dr Z si abia astept sa-mi scrie cand ne putem intalni...
Multi pupici fetelor aflate in "stadii" mai avansate ca noi si va doresc sa fiti cat mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

Dent, Irinaflorea,temperatura trebuie sa fie mai mare de 37 grade de la ovulatie si sa se mentina ... dar este vorba desre temperatura bazala. Va spun sigur asa am citit si am incercat si pe pilea mea.
Irinaflorea, se masoara dimineata fara a te da jos din pat, asta ca sa fie cat mai concludenta. Eu am facut test de urina in ziua a 8a si a iesit pozitiv, dar nu te amara daca nu iese pentru ca eu am avut beta in ziua a 11a destul de mare adica 143. La primul fiv am avut beta 56 iar testul de urina s-a pozitivat cu o zi inainte de a-l face pe cel de sange.

Va tin pumnii la toate sa va dea DD numai reusite.

Klu.14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbeld spune:

Dent pot sa zic ca am luat 2 kg dar nu este grav,chiar ma bucur ca eu foarte greu pun pe mine, nu stiu daca aia a fost cauza dar sper sa nu mai patesc si data viitoare la fel ,ma refer la hiperstimulare
M-am hotarat cu ajutorul vostru si o sa merg la doc Zadori,am facut o programare pe data de 22 aprilie la ora 3 ,ora Ungariei ,acum nu stiu ce sa fac ca am vb cu Z in engleza dar nu prea am inteles ultima parte din discutie ,mi-a zis sa-i trimit un mail ,oare trebuie sa ii pun si analizele facute aici in romania ,voi cum ati procedat , nu cred ca strica daca ii pun si analizele.
Cine a facut fiv recent la Zadori poate sa ne spuna si noua care au fost costurile in total ,daca nu cer prea mult, multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Crisis, multumesc pentru majorete! Noi suntem in ziua a 7'a de stimulare. Ieri am facut o ecografie si un test de sange (estradiol) si maine mergem iar pt eco. Kovacs a zis ca arata bine - am mai multe oute decat data trecuta, dar un pic mai mici, adica ieri erau sub 10 mm. Abia astept sa vad ca-mi spune maine. In rest ma simt bine, ne odihnim mai mult acum ca ne-am intors in Ungaria (am fost cateva zile in Romania unde a fost super bine, dar obositor). Ma doare ovarul din cand in cand si atat. Va tin la curent.
Multumesc pentru sustinere si mult noroc tuturor!
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

mihaele - O sa reusim de data asta cu ajutorul lui Dumnezeu. Cati embrioni crio ai? stii daca iti decongeleaza mai multi si ce se intampla dupa aia cu ei?

miha2004 - luni o sa imi fac analize de urina si de sange si o sa vad ce fac mai departe. Una din intrebarile puse de doctori era daca anestezie a fost rahidiana in maduva osoasa ca cica aia da duireri de cap. Tu ai facut rahie?
Are niste falcute fetita ta! Sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii! Sper sa o i-au pe urmele tale cat mai curand.

dent -

teacdrn- iti multumesc pentru informatii, o sa citesc din urma.

irinaflorea - fii mai optimista! Tu o sa reusesti acum! Fiecare are alte simtome in functie de organism. Eu de exemplu nu mi-a venit sa cred ca BHCG-ul era 0,10 pentru ca aveam toate simtomele de sarcina de data trecuta. Am repetat testul ca eram convinsa ca e gresit. Mai ai putin si ti se confirma sarcina. Eu cred ca foarte multe chestii pleaca din mintea noastra, asa ca daca tu crezi ci adevarat ca esti asa si esti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Miha3 iubita Bunul Dumnezeu ne va ajuta si pe noi de data asta eu am 5 embrionasi crio nu stiu cum va proceda si la mine este prima data care fac ET cu embrinasi crio .

irinaflorea Dumnezeu sa te ajute sa ai testul pozitiv

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

PAMY,esti OK? N-ai mai scris...Am citit ca ai fost la Szeged in 30 ianuarie.Si eu am fost atunci,am asteptat sa intru de la ora 12 pana la ora 15.Ce pacat ca nu stiam de tine,sau poate ai intrat in "camera de facut bebici"mai repede!? Oricum eu sper sa ne dai o veste buna,sa maresti lista de gravidute, si bineinteles si celelalte fete care sunt in curs sau se pregatesc!!!
Merg cam o data sau de doua ori pe luna la Arad (sambata),dc vei dori vreodata sa ne intalnim...si poate imi spui si mie cura de slabire,ca am de dat jos kg multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Miha3 am avut anestezie generala. Iti doresc sa ai bb cat mai curand
IrinaFlorea sper sa fie pozitiv
Eu va citesc de cate ori am timp si va urez sa aveti cat mai curand grijile mele adica colici, plans fara motiv, oboseala dar sa va tineti copii in brate si sa fie sanatosi.
Adaca ce face Rares, sper ca i-a trecut n gasca
Va doresc productie buna celor in tratament si doua liniute celor in asteptare

Mergi la inceput