FIV in Ungaria 51
Raspunsuri - Pagina 11
pamy spune:
Buna fete dragi.Din pacate si ultima inseminare din 30 ianuarie pe care am facut-o la Szeged cu dr Zadori este nereusita.Azi mi-a venit CM,dupa ce ieri am facut un test din urina care a iesit cu o liniuta.
Asa ca de astazi sunt oficial printre voi la FIV IN UNGARIA,pana acum eram o intrusa
.Spun asta pentru ca am la activ doar inseminari.Asta e viata,merg mai departe increzatoare si asta datorita multora dintre voi care ati demonstrat ca nimic nu este imposibil,important e sa credem ca intr-o zi vom reusii.
Va pup,Camy
KLU1973 spune:
Ariana 1, PICSI inseamna selectie de spermatozoizi a scris Laura Garner ca va face ea la Kaali Budapesta.
Pamy,scutura-te si mergi mai departe ... o sa reusesti !!!
Multa bafta tuturor fetelor care sunt in focuri !!!
Numai reusie va doresc !!!
Klu.14+ 

Dado spune:
Fetelor voi in timpul stimularii ati avut scurgeri (ca albusul de ou) ? Sunt ingrijorata pentru ca acelasi tip de scurgere (dar mai mult cantitativ) il am la ovulatie. Acum sunt in ziua a 8-a de stimulare si am scurgerea de vreo 3 zile... Luni urmeaza sa merg la control...
adaca spune:
MIHA Rares e Ok. E gata de mers la agatat
Mi-ai promis ca ne mai arati ceva 

CRISIS

NE E DOR DE TINE.
Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
adaca spune:
MIHA te aspteptam si aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=131917&whichpage=1
Ade cea mai fericita

BoboMom spune:
Dado, si eu sunt tot in ziua a 8'a de stimulare si chiar in seara asta am observat o scurgere ca inainte de ovulatie, dar cum ai spus si tu, mai putina. Din cate tin eu minte asa am patit si data trecuta si mi-a spus dr ca e ok. Nu te ingrijora, nu e bine sa ne stresam acum. Cand ai facut ultima ecografie? Sunt sigura ca e ok. Multa bafta! Si eu tot luni merg iar la control. Acum ma duc la
. Va tin la curent.
Pupici!
Laura
Dado spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Laura Garner Dado, si eu sunt tot in ziua a 8'a de stimulare si chiar in seara asta am observat o scurgere ca inainte de ovulatie, dar cum ai spus si tu, mai putina. Din cate tin eu minte asa am patit si data trecuta si mi-a spus dr ca e ok. Nu te ingrijora, nu e bine sa ne stresam acum. Cand ai facut ultima ecografie? Sunt sigura ca e ok. Multa bafta! Si eu tot luni merg iar la control. Acum ma duc la . Va tin la curent.Pupici! Laura |
Ultima ecografie am facut-o miercuri, cand am avut cate 5-6 foliculi pe fiecare ovar, cam de 10 mm. Val estradiolului a fost de 569 parca si dr zicea ca e foarte bine. Acum ma tot gandesc la ce ma asteapta. Trebuie sa incerc sa nu ma stresez.
Iti multumesc de raspuns, si o sa iti tin pumnii luni. Noapte buna !
adaca spune:
PAMY imi pare rau de nereusita, dar imi place cum gandesti. Vad ca esti o luptatoare. Vei reusi.

Acum cateva seri citeam din odisee. Care a inceput pe vremea cand eu ii nasteam pe gemeni. RH era deschizatoarea de drumuri, ce bine a prins fetelor. Pacat ca nu mai scrie si ea. E bine sa sti ca cineva e alaturi de tine si ca iti mai da si sfaturi. Eu imi amintesc cum ma chinuiam sa aflu adresa de la clinica din Szeged. Stiu doua familii de la mine din oras care au fost inaintea mea acolo si au reusit, au gemeni. Dar nu inteleg de ce tineau secret faptul ca au reusit prin FIV.
LAURA Doamne ajuta ! Ne
sa fie bine.
x4
Ade cea mai fericita