FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Dado esti tare draguta. Dupa doua saptamani.(dar puteau foarte bine sa fie si 2 ani ca tot la fel par de lungi!!!!!!!)Pe 19 februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Bebeeva, in primul rand mult succes! Eu acum sunt in Romania si voi sta aici pana miercuri seara (am profitat de faptul ca am ajuns in Ungaria si am venit si aici putin sa-mi vizitez familia), dar joi la 11:30 merg la clinica. Tu probabil pleci pana atunci, nu? Te refereai la sambata sau duminica asta? Cum adica faci punctia si dup-aia pleci? Ai vrut sa spui ca faci embriotransferul si dup-aia pleci, nu? Mie Kovacs mi-a spus mai demult ca daca trebuie am putea calatori in ziua urmatoare. L-ai intrebat ce parere are? Eu l-as intreba, pentru ca e mai bine sa-ti spuna el ce si cum. Dupa parerea mea cel mai bine e sa-ti spuna doctorul tau ce e bine pentru tine decat sa iei decizia asta in functie de ce zicem noi aici. Nu ca ce zicem noi n-ar fi important dar dr tau te stie mai bine si-ti poate da un sfat clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Bun gasit tuturor!

Bebeeva, tot la dr Kovacs am fost si eu si mi-a zis ca pot pleca acasa a doua zi dupa transfer. Noi am mai avut zile libere si am mai ramas cateva zile la Budapesta, dar am tinut-o numai in plimbari. Am stat in pat cateva ore dupa trasfer si cam atat. Si a fost bine, acum sunt gravidutza:)

Bafta fetelor in tratament!

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeeva spune:

Va multumesc frumos pentru raspuns ! Ma refeream la ET , nu la punctie Emotiile primului mesaj pe acest site Voi face ET doar Sambata sau Duminica viitoare , adica pe data de 14.02 sau 15.02.
LauraGarner - iti urez mult succes ! Sa reusim sa ne tinem in brate !
RalucaPaun- FELICITARI !!! Speram sa te urmam si noi !

toate fetele de pe acest forum !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dado

alla76 Imi pare tare rau sa te dezamagesc, insa, si noi am vrut sa facem inainte inseminare si nu s-a putut. Ne spus ca pentru inseminare trebuie sa avem 6-8 mil spermatozoizi f buni / ml... deci, la noi bnici macar nu s-a pus problema de asa ceva. Multumim pentru pumnii stransi !

Bafta tuturor unguroaicelor care se pregatesc de fiv sau sunt in focuri !

dado, multumesc de raspuns. o sa vedem in 19 martie ce ne spune si nou.
va dati seama ca imi vajiie sute de intrebari in cap...una dintre ele ar fi:tinand cont ca primul consult ma prinde in z30-32, oare nu ar fi o idee sa ma prezint la el cu ovulometria / foliculometria facuta si documentata in oradea? ar lua-o in considerare, sau oricum martie - aprilie m-ar chema la ei pt monitorizare?
si inca o intrebare ... histeroscopia e obligatoriu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Am vrut doar sa va spun ca ma simt atat de bine printre voi...ca stiu ca mai sunt atatea persoane minunate care trec prin ce trecem noi, si care lupa, lupta, lupa sa reuseasca! Va doresc la toate numai bine, va multumesc ca mi-ati raspuns si ca m-ati primit in randul vostru...Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

CRISIS

LIANA Ma bucur ca a aparut si la tine x4

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Fetelor am reusit ! Tocmai mi-am facut prima injectie in burta (decapeptyl). Nu a fost chiar atat de rau pe cat ma asteptam... uf... Urmeaza maine 1/2 fiola Decapeptyl si 75 Gonal-f.

crisis81 te rog frumos sa ma treci si pe mine pe listuta de inceput. tocmai am inceput stimularea, voi face fiv luna aceasta in Debrecen la Dr Tandor.

Va multumesc tare, tare mult la toate ca m-ati primit printre voi si m-ati lamurit in legatura cu multe probleme pe care le-am avut !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Dado
imi doresc din suflet pentru toate fetele care au inceput tratamentul , indiferent unde fac fiv-ul , o super productie si un rezultat POZITIV !!!
ma bucur ca ai trecut cu bine de prima injectie , de acum nu o sa mai ai asa emotii.
Multa Bafta !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Atelocin, se pare ca sunt muuulte reusite la Szeged...Am auzit ca din 5 fete care au facut tratament impreuna, au reusit 4. Adica toate care au avut embrioni la purtator.... Astazi am mai aflat inca un rezultat pozitiv...Ma bucur nespus...
Se pare ca tu le cunosti pe aceste fete si nu cred ca ele scriu pe forum. Asa ca te rog sa le transmiti tu felicitari si si sarcina usoara.
Te pup si pe tine, mama closca.

Ali, Mihaele #537;i celelalte fete care urmati...ma rog sa aveti un rezultat poyitiv. Sa fie cu noroc...

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
20+

Mergi la inceput