--> --> -->

FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dado, felicitari pentru curaj! Clar ca si pentru tine erau urarile mele!

Buluna ce vesti bune! 4 din 5? Abia astept sa fac parte si eu dintre reusite!

Numar, AMR 4 zile pana la intalnirea cu Zadori

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buluna , asa este sint tare fericita , asa este si tu cunosti citecva dintre ele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

IRINA STAI CUMINTICA IN PAT DACA ITI PERMITE TIMPUL SI SERVICIUL ....DESI SE ZICE CA NU NEAPARAT TREBUIE SA SE STEA DOAR IN PAT EU LA AL 2-LEA FIV AM STAT DOAR IN PAT SI NU S-A INTAMPLAT NIMIC .....DADO DE DATA ASTA IL FAC LA SZEGED DUPA 2ESECURI LA DEBRECEN POATE ...POATE VOI AVEA MAI MULT NOROC .....AVETI GRUJA DE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miha3 spune:

tuculucu - cum dau de tine? Stiu ca esti ocupata cu frumusetile tale de copii dar da si tu un semn. Am niste intrebari pentru tine.
Te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Multumesc ALA77, LUCK pt incurajari! Din pacate rezultatul de la laparo e tare nasol:"sindrom aderential masiv al epiplon si ansele intestinale la peretele abdominal.nu se poate verifica permeabilitatea tubara".Am ramas masca,m-am ales doar cu incizia.
Polipul endometrial de 10mm/10mm a fost extirpat.Sanse de a ramine gravida fara FIV 1la un milion,zice dr Craina. Acum astept rezultatul de la biobsie.
Acum va las,nu sunt in apele mele! Va doresc la toate mult noroc si sanatate!!!

Crisis81,mutumesc pt noul capitol,abia am asteptat sa intru pe forum!
V-am citit pe toate,dar acum nu pot scrie mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Saluti!
Am fost si eu la dr meu azi si mi-a spus sa stau linistita ca valorile spermogramei de la Bioclinica nu sunt demne de luat in seama. Noi apucasem sa o repetam deja azi si rezultatele sunt cu 14 mil/ml mai putini ca sapt trecuta...deci clar ca sunt eronate...
Ne-a spus unde sa mergem sa facem o spermograma de incredere, este de fapt acolo unde am fost prima aora si am avut 24mil/ml si 25% motilitate. M-a felicitat pt alegerea cu dr Zadori, a zis ca ei doi colaboreaza si ca lucreaza in echipa astfel incat monitorizari sau alte operatiuni necesare le pot face in Arad...Am venit plina de speranta, sper sa fie totul bine...Abia astept sa-i scriu lui Zadori si sa vad cand ne face prima programare...

Zadori girls, vreau sa va intreb, daca ati fost pana acum la dl dr, cum e el??? va place? sunteti multumite?

Va multumesc, va doresc numai bine!!!

PS m-am inscris si in clubul de slabit...Tebuie sa dau vreo 10 kg jos (am 163 si 70 kg)

Acum , mai mult ca niciodata simt ca voi fi mamica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbeld spune:

Buna seara fetelor
Sunt noua pe aici,am mai citi cate ceva din ce ati scris,am postat si la fiv austria dar vad ca nu a mai scris nimeni inca .
Sunt dezamagita dupa primul FIV facut la sf anului trecut si de parca nu ar fi fost destul ,emrionii ramasi la rece nu au rezistat
Fiv-ul l-am facut la bucuresti la o clinica privata.Problema cuplului nostru este masculina ,adica, 1.2mil/ml si dupa un tratament cu laptisor de matca si branca ursului a ajuns inainte de a face fiv la 8mil cu mobilitatea de 60%.
Eu am uterul retro si cam atat
Ne gandim serios sa facem un FIV in Italia ,am aflat de legea lor car nu permite prelevarea mai multor embrioni ,sunt admisi doar trei .
Doc care a vazut analizele noastre si protocolu fiv icsi a ramas un pic pe ganduri si chiar ne-a zis ca i se pare ciudat ca din 15 ovocite recoltate au obtinut doar 4 .
As dori sa va intreb daca a mai facut cineva fiv in italia si daca credeti ca ar fi mai bine sa incerc in Ungaria sau Austria ,nu stim ce sa facem .Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

Buna fetelor
alsima bine ai venit printre noi .Legat de dr Zadori sa nu iti faci nici o problema.E un profesionist cu un calm iesit din comun.Chiar si barbatilor le inspira incredere Cred ca cu asta ti-am spus tot.Ma bucur ca esti din Arad,la fel ca mine.La ce medic mergi tu ? Ziceai ca colaboreaza cu Zadori.Ma intereseaza si pe mine pentru o eventuala monitorizare.Cu toate ca sunt din Arad nu prea am avut de a face decat cu medicii din Timisoara.Legat de slabit,eu am fost la un nutritionist din Timisoara si am slabit vreo 8 kg,dar din pacate am pus vreo 4 inapoi.Recunosc ca m-am si lasat de dieta Acum vreau sa scot dieta de la naftalina si sa ma apuc iar de slabit.Te ajut cu dieta daca vrei.te pup
crisis81 esti o draguta Iti multumesc de majorete dar ma gandesc sa nu oboseasca saracutele degeaba si sa nu mai aiba energie data viitoare
felix76 astept vesti bune de la marea intalnire
dent
Aveam de gand sa va insir pe toate dar sunteti multe,asa ca va pupicesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

buna fetelor, sunt novice pe acest forum, dar din nefericire, in ceea ce ne apasa pe toate nu.........sunt ani de cand incerc sa raman insarcinata, si nu reussesc, si ironia stiti care este ca analizele sunt bune, de curand am fost la un alt dr., care pare tare dragutel, dr. ce mia prescris printre altele si Ovitrelle si serophene, pe care insa nu le gasesc la noi........am to citit pe forum, si la un momentdat am vazut randurile scrise de DEnt, in care spunea ca ia medicamentele din Ungaria////Dent imi poti spune si mie de unde iei tu Ovitrelle din Ungaria? Nu de alta dar sotul meu in curand va avea o deplasre acolo si vreau sa profit de ocazie.........poate poate anu asta o sa fie darnic cu noi toate si o sa ne umple de bebi.............multumesc mult de tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CANDY1902 spune:

fetelor care ati facut fiv cu embrioni congelati in ce zi a ciclului va chemat la monitorizare translatoarea mea spunea de ziua 6-7 e posibil??????????pe toate si succes cu carul

Mergi la inceput