FIV in Ungaria 51

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am uitat sa precizez ca de data asta vom face PICSI (selectie de spermatozoizi), nu doar ICSI si s-ar putea sa folosim si Embryo Glue. Kovacs a zis ca sansele cresc doar cu 1-2 procente si ca el nu crede ca va fi mare diferenta la mine (se da de obicei dupa 3-4 nereusite), dar totodata nu afecteaza embrionii, asa ca s-ar putea sa-l folosesc. E alegerea mea. Nu costa nimic in plus nici asta nici PICSI.

Multumesc pentru sustinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

mult succes, Laura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna fetele,

Multumesc pentru raspunsuri, nu-mi mai fac probleme asa mari in privinta fsh-ului dar mi-ar place sa-l repet la Szeged, ca sa fiu sigura ca este cel real.

Am facut histeroscopia, este ok totul, cu exceptia endometrului care era usor atrofic, zicea dr., in concordanta cu fsh-ul meu. Problema este daca se poate scadea cumva naturist valoarea lui...

felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariana1 spune:

Felix, cum adica endometru atrofic, in concordanta cu fsh-ul mare?

Ariana1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Ariana, asa mi-a zis dr. N-am apucat sa-l intreb mai multe din cauza ca eram un car de nervi pt ca am asteptat 4 ore, nemancata si nebauta, de la ora programta pana la efectuarea procedurii . Acum mi-e ciuda ca nu l-am intrebat dar, cu siguranta, o sa il intreb pe Zadori daca este legatura intre una si alta...

Cert este ca endometrul meu creste in general greu fara stimulente. L-arginina a dat rezultate bune in cazul meu dar fetele spuneau pe aici pe forum ca ar putea afecta calitatea ovocitelor asa ca sunt sceptica daca sa o mai iau sau nu.

Succes fetelor care sunteti acum in stimulari sau ET! Cred ca voi urma si eu rapid, ca sa nu se termine rezerva ovariana .

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ori am somat eu rau de tot ori ati fost voi foarte active. Erau 3 postari cand am intrat data trecuta pe forum.
Si acum sa o luam pe rand:

Pamy se rezolva! Asteptam vestile bune!
Raluca
Ioana ma bucur ca esti pe receptie!
Adela sa va faceti bine repede
Liana cu cea mai mare placere! Ma bucur ca ai scapat de griji!
Laura !

Va pup pe toate!!!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Fetelor, vio cate zile ati stat in pat dupa ET? Eu stau de joi dupamasa si deja vreau sa ma ridic, ca mi-a ajuns.....Dr Bodnar a spus ca ii ia 2 zile organismului sa absoarba lichidul in care erau embrionii si ca acestia sa se fixeze. Si.....oare nu este nici o modalitate sa aflu mai repede de 2 saptamani daca s-au prins...????NU MAI AM RABDARE!!!!! Sunt super curioasa....si ma tot uit la poza....
Oricum....BAFTA TUTUROR!!!!!Va tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris citesc acest subiect mereu, ca este unul din subiectele dragi mie, insa din pacate nu am timp sa scriu mai des, raspund doar daca mi se pare ca cineva are nevoie de un raspuns mai repede, daca sunt pe receptie bineinteles!
Te si eu.

Liana ma bucur ca sunteti bine! si si pt bebica.

toate unguroaicele!

Ioana
animalutele mele iubite

CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

http://.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dado spune:

Liana30 Iti multumesc din suflet pentru urari ! Felicitari pentru printesa din burtica ta ! Iti doresc mult mult succes !

luck Iti doresc si tie mult succes... si te rog sa nu uiti si de noi cele care facem FIV la Debrecen !

RETAM Multumesc de incurajari. Inteleg ca si tu tot in Debrecen vei face fiv-ul?

alla76 Imi pare tare rau sa te dezamagesc, insa, si noi am vrut sa facem inainte inseminare si nu s-a putut. Ne spus ca pentru inseminare trebuie sa avem 6-8 mil spermatozoizi f buni / ml... deci, la noi bnici macar nu s-a pus problema de asa ceva. Multumim pentru pumnii stransi !

felix76 Avand in vedere ca sunt in stimulare ma simt si eu inclusa in lista celor carora le-ai urat bafta ! iti multumesc, si iti doresc si tie sa ti se rezolve problemele cat mai repede !

irinaflorea of draga mea.. iti sorb cuvintele de fiecare data cand postezi pentru ca in curand voi fi si eu in starea in care esti tu. dupa cat timp de la embriotransfer te-a chemat pentru testul de sange?

Bafta tuturor unguroaicelor care se pregatesc de fiv sau sunt in focuri !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeeva spune:

Buna tuturor ,

desi va citesc de destul de mult timp doar astazi m-am hotarat sa va scriu si eu . Va multumesc pentru toate informatiile pe care le-am aflat de la acest subiect si care m-au ajutat foarte mult in toate demersurile. De 10 zile sunt in faza de stimulare pentru primul meu FIV cu dr Peter Kovacs la Kaali Budapesta . Pana acum totul a decurs bine . Speram la acelas lucru si pe viitor !
LauraGarner - poate o sa ne intalnim pe la clinica intruna din zile . Am observat ca si tu tocmai ai inceput tratamentul pentru FIV aici si cu acelas doctor .
As vrea sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare : se pare ca o sa fac punctia Sambata sau Duminica viitoare si problema e ca nu mai putem ramane aici , trebuie sa ne intoarcem la servici si deci nu o sa pot sta in pat decat in ziua punctiei iar din a 2-a zi o sa fiu pe drum dupa care o sa-mi incep activitatea normala . Credeti ca acest fapt ar putea afecta rezulatul FIV-ului ? E obligatorie odihna la pat cateva zile ?
Va multumesc si va pe toate ! Multa bafta tuturor si multi !

Mergi la inceput