Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
Gaza22 spune:
Buna seara fetelor ! m-ati ingrozit cu preturile la spaga. E am oroare de asa ceva pur si simplu nu pot sa umblu cu plicu, ma apuca niste furnicaturi pe spate si-mi vine sa-i strang de gat pe toti, mai ales ca de multe ori tot ca nesimtitii se comporta. Sotul meu e si mai rau in privinta asta. Ce bine ca aici nu trebuie sa ma confrunt cu asa ceva. Aici desi sunt ff saraci nu accepta, ei zic ca asta e datoria lor si nici nu vor sa vada vre-o atentie nici macar bomboane sau flori. Ii jignesti daca le duci ceva. Cu chiucu vai mi-am convins Dr sa accepte o atentie de Craciun.
Nu stiu ce voi face cand voi ajunge iar acasa. Oricum eu prefer sa merg la clinica privata, asa ca Ilinca, macar stiu pe ce dau banii. Si sa nu-mi spuneti ca nu se poate fara spaga ca nu e adevarat. Anul trecut am umplut buzunarele a doua spitale de puteam sa-mi deschid eu Clinica privata si cu toate astea tratamentul a fost tot patetic si tatal meu tot a murit din cauza unor medici incompetenti care nu au fost instare sa-i faca niste analize mai repede pt a fi diagnosticat din timp si taratat. Recunosc singurul lucru care a functionat au fost pilele si renumele unor prieteni care ne-au ajutat.
hai ca m-am aprins cam tare. Ma duc sa recuperez capitolul trecut si revin.
29+ cu 
Ilinca_M. spune:
Uh, m-am trezit si io, de fapt mai mult am lenevit. Manole a tras si el o tura de somn langa pat si atataaa a sforait...
Ce palpitant mi se pare sa va vad agitate cu bagajul...ma simt si eu agitata si emotionata cand ma gandesc ca inca-s in plop cu pregatirile!!
Chatonel, foarte mishto caruciorul, dar ce pretz are, cu tot cu reducere...salariul meu de profesoara pe trei luni
Da' baneocinul ala nu-i prea puternic pentru copii? Eu cu baneocin pudra dadeam pe cate un cosh rebel (il usca rapid) sau deasupra buzei cand imi epilam mustacioara, dar parca avea o gramada de contraindicatii si precautii...sau o fi si baneocin baby?
Raportez sincer ca am mai mancat asa: lapte batut(asta a fost dimineata da' am uitat sa va spun, ma scuzati!), o portocala si o salata mica din salata verde, rodichi, ceapa verde, ardei capiat.
Dar tufete...UNDE ESTE PLICI-PLICI?..
29
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
Gaza22 spune:
aaa si aveti grija cu produsele Jhonson, am auzit de la foarte multe mamici ca irita bebelusul. Sunt chiar unele spitale care cer o marca anume sau nu va lasa cu Jhonson. Ar fi bine sa va interesati. La fel recomandarea asta am auzit-o de la o moasa de la Elias.
29+ cu 
MADYN spune:
Novus eu la biberoane votez cu Avent. La bb1 am avut si Nuk si Avent si Chicco, dar cel mai bine m-am inteles cu Avent si desi sint mai scumpe o sa merg in continuare cu astea.
Mady
29+
si Mihai - (1-aug-2006)
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gaza22 aaa si aveti grija cu produsele Jhonson, am auzit de la foarte multe mamici ca irita bebelusul. Sunt chiar unele spitale care cer o marca anume sau nu va lasa cu Jhonson. Ar fi bine sa va interesati. La fel recomandarea asta am auzit-o de la o moasa de la Elias. 29+ cu ![]() |
OK, e bine de stiut, oricum am cumparat si servetele Pampers, de back-up

34+ cu 
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MADYN Novus eu la biberoane votez cu Avent. La bb1 am avut si Nuk si Avent si Chicco, dar cel mai bine m-am inteles cu Avent si desi sint mai scumpe o sa merg in continuare cu astea. Mady 29+ si Mihai - (1-aug-2006) |
Thank you !!!

sincer si eu catre ele ma indrept 
35+ cu
Alexandrawww.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
cocufan spune:
salutare fetele!
in legatura cu banii, totul e diferit de la oras la oras si de la spital la spital. asa ca e bine sa se intereseze fiecare despre procedura din spitalul in care urmeaza sa nasca.
eu m-am interesat si am inteles ca pt bebe nu ma lasa sa duc eu nimic decat trusoul de scos bb din spital si scutece+crema fundulet (nici servetele nu ma lasa ca se spala bebi la fundic de fiecare data).
cat despre bani, eu nu imi bat capul. tati va fi pregatit si va da la momentul potrivit dupa ce nasc, bineinteles (au fost cazuri in care medicul nici nu a venit, mamica a nascut doar cu moasa si asistenta - asta dupa ce au dat bani)
apoi referitor la suma, nu se aduna in nici un caz cat la clinica privata, cel putin cea de la noi din oras.
34+
cocufan spune:
Adirys
am avut o noapte super proasta (cred ca am facut naveta la baie din ora in ora
) dar ziua de azi a fost totusi ceva mai buna decat cea de ieri. m-au chinuit un pic mai tare contractiile (cele BH dar eu le simt ca un disconfort si uneori ma si doare putin) si abia de o jumatate de ora mi-am amintit ca azi nu mi-am luat magneziul
34+
Monnvas spune:
Hello. Azi am avut intalnire cu puiul, raportam 2700g, vioi nevoie mare (a descoperit ca pe langa ficati si coastele sunt bune de palit). Inca nu stiu cum o sa nasc, dr mi-a zis ca nu cordonul ar fi problema, ci shuncosul
daca depaseste 3,600 imi recomanda cezariana. Om vedea.
In legatura cu "privatele": maternitatea de la CMU are si terapie intensiva pt nou-nascuti, si incubator. Dar s-a deschis de curand si nu stiu cine le-o fi testat. Cat despre preturi, erau intre 2000 si 3000 nasterea, in functie de gradul doctorului si de tipul nasterii. Deeeeci cine zice ca daca nasti la privat ajungi cu costurile tot acolo s-o fi raportat la alti privati, nu la aia de-i cunosc eu...
Monica Elefantica
35+
CRI
CASA LU' BEBE