Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
Timi07 spune:
Harnicutelor...tot alerg cu limba scoasa sa va prind din urma si nu reusesc. Tot postam la capitolul vechi.
dau copy-paste aici:
[quote]citat din mesajul lui chatonel
adirys, cu placere :) sa-mi zici daca ti-a placut. In mod normal e mai bun a doua zi, dupa ce s-a asezat putin.
aris, am vazut la oferta (e inca perioada, pina la sf de sapt), de la 1200 de euro la noua sute si ceva caruciorul cu landoul si scaunelu de masina grupa mica Io le reprosez la toate astea ca atit landoul cit si scoica au doar putin burete inauntru, se simte tabla aia de cred ca o sa faca BB vinatai, daca nu e grasun(a).
Fille du Sud 32+
Toulouse, la ville rose
Ceeeee? Cat costa? Mi se pare aberant de mare pretul.
De ce nu googalesti site-urile din UK. Noi am luat carucior Phil&Teds dublu pt ambii copii sub 450 de euro cu tot cu transport.
Nu are landou si scoica dar landoul mi se pare un moft inutil iar scoica o poti lua precis mai ieftina de altundeva chiar si cele de la Hauck sunt ok.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
Citat:
citat din mesajul lui alina.n
Fetele am vorbit pe mess cu (Ayla)Monica, Luana a inceput sa ia in greutate acum are 1,170Kg/37,5cm. Monica va multumeste la toate pt ca v-ati rugat pt micuta Luana:
"monica: Multumim!putin dar e un inceput!i-am citit urarile voastre de ieri
alina:ai sa vezi ca va recupera foarte repede,prematurii au un ritm mai rapid,asa am citit, sa o pupi din partea noastra cand mergi la ea
monica : Si eu sunt asa fericita azi,sunt mai optimista azi.sper sa inceapa sa puna cate putin in fiecare zi.transmite fetelor daca intri,ca si ele s-au rugat si s-au gandit la noi,si uite ca a ajutat, Doamne ajuta!
alina: sigur le spun,santem cu toate alaturi de scumpa noastra Ghiocica
monica:Atunci trebuie sa pape mai cu spor sa nu ne facem de rusine "
29+ cu Maria-Natalia
Vine barza!
Ce veste minunata ne-ai dat Alina
Felicitari Luana pt progrese! Mai asteptam vesti bune, hai ca o sa faci echipa excelenta cu mami a ta si acush o sa te servesti singura de la sanul ei.
Timi07 spune:
Si sa va pove si de mine...am avut cateva zile mai grele ca si-au propus copiii mei sa ma antrebneze pt noptile de nesomn ce urmeaza in aprilie ![]()
Duminica si luni dimineata m-am trezit ca n-am dormit aproape de loc ba plangea Sophie, ba ma batea bebe ...ca atare luni n-am fost in stare sa vin la lucru, dar am fost la dr meu generalist si stau bine cu tensiunea, bebe e tot cu capusorul in jos (oricum asa il simteam si eu) aparent, multzam Doamne, nu am motive de ingijorare.
O sa incerc sa va citesc si de acasa dar am o rasnita de laptop care merge ce..... Fiica-mea mi-a spart ecranul la laptopul meu ieri asa ca trec pe rezerve bleah
Azi a nins la noi ca-n povesti si nu ma mai dadeam dusa de la geam, a fost superb, desi nu s-a prins.
Acum fug sa pap ca mi-e foame de nu mai pot. V-am pupat
pisigri spune:
va multumesc pentru idei si sugestii. luind cite ceva de la fiecare sper sa ajung la o "varianta" care sa ma faca sa ma simt mai putin jenata si stresata de faza cu datul banilor. as pasa sarcina altcuiva, dar si la noi la spital e mai greu cu intratul, asa ca nu ma pot baza numai pe asta.
ok, deci inteleg ca sint citeva chestii pe care trebuie sa le adaug la bagaj de la inceput, nu sa astept sa cumpere sotul a doua zi:
- Garmastan
- Bepanthene
- Baneocin
- sapun special pt bebe =/- sampon
- tifon (il uitasem desi am luat vata cit pentru un batalion)
- prosop special pt bebe (adica unul nou nefolosit si spalat, ca nu ma trambalez cu chestii jmekere in maternitate)
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gessy am vazut ca vorbeati si de colul uterin. la ultima ecografie mi-a spus ca lungimea colului meu este de 39 de cm. La voi cum era sau este? hanutele pentru bebe le-ati luat putin mai mari? adica daca mai punem si pamparsi sa nu strangem prea tare copilul. cel putin asa am fost sfatuita de o tipa care lucra la un magazin cu produse pentru bebe. a zis sa nu iau lucruri pentru nou-nascut ci putin mai mari. |
Al meu are doar 2cm si mai e si moale...

Eu am luat si ceva lucrusoare nb, dar majoritatea sunt mai maricele un pic, in ideea ca va creste foarte repede.
Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa
Dodo-pui spune:

Luana
ma bucur enorm ca esti pe drumul cel bun
BB2 cel miscator nu-mi da voie sa stau la pc
,incerc sa recuperez ce ati scris si sper sa pot reveni
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2
sau 
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ADA1974 spune:
Andreea, scumpica foc fetita ta. Si Gabi a mea m-a intrebat daca osa vina si surioara ei la ziua ei (ii sebam saptamana viitoare si am inceput cu invitatiile)
.
Simina, si eu stiam tot de glicerina boraxata, dar eventual intreaba si la farmacie.
Nici eu nu stiam nimic de prosop si sapun, iar la Gabi sigur nu am dat asa ceva. Ce s-a spus despre asistente (ca de moasa nu am avut parte), este adevarat: iti spun ele inanite sau dupa care ce a facut pt tine. Mie mi-a spus o infirmiera care mi-a adus camasa pt operatie ca tot ea ma va duce si inapoi in salon
.
La anestezist i-am dat inainte de operatie: cand vine sa vada ce si cum.
La neanolog, asistenta care a iesit cu copilul a dat sotul. Apoi la dr. am dat amandoi la cateva zile.
Eu am nascut la Caritas - Buc, in 2005, si acolo ii imbracau ei pe bebelusi. Daca vroiai puteai sa le dai tu costumase, dar cand il schimbau ti le aduceau sa le speli acasa.
Dupa ce am nascut, sotul s-a dus sa vada copilul, si o asistenta i-a dat pe listuta ce sa ia: sapun lichid, ulei, crema pt fundulet ...., sevetele umede,etc. La unele a precizat "marca" (la creme: bepanthe, etc....),la celelalte nu a specificat (sampon nivea, etc). La sfarsit iti dadeau ce a mai ramas, iar cand le duceai scriau pe ele cu marker pt ce copil e. Tot acolo, era un afis ca la alaptat trebuia sa ducem 4 (cred) pampersi pe zi.
AM VORBIT NUMAI DESPRE CAZUL MEU, CAND BB-LINA A FOST LA SECTIA DE PREMATURI. Nu stiu exact situatia cand bb e OK, si il tii langa tine (eu am stat si intr-o "rezerva" -nu era cu plata oficiala, chiar langa salonul de prematuri, si in ultimele 2 zile cand am avut-o langa mine, veneau asistentele si o mai luau pt a ma odihni).
Referitor la detergent special: mie mi-a spus pediatra ca s-ar putea sa devina sensibila si cand voi folosi detergent obisnuit s-ar putea sa aiba alergie.
ada
32+ Maria (sau Andreea) - Sophia si
Ana-Gabriela 3ani + 11 luni
zsuzsu spune:
tufete
am pus si eu niste poze in contul comun de pe picassa
si am vazut pozele voastre- toate sunteti f f f frumoase
aris esti ca o stea de cinema, o adevarata vedeta de film- eu credeam ca doar in filme sunt asa femei frumoase dar se pare ca m-am inselat
32+
Iulia Petra si
de Daniel(05.03.2006)
bb 2
poze cu noi
Nikoleta20 spune:
ayla
asadar printesa renunta la silueta de manechin,si incepe sa faca pulpite si obrajori grasani si poofosi

vezi mamico k se poate...
eu incerc printre picaturi sa mai citesc ce ati scris,sunt cu un cap in urma...sper sa ajung la zii inainte sa va tociti unghiile si sa dati gata si capitolul asta![]()

vreau si eu parola de la mail...pls...
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
saby spune:
ADA1974 Am vazut ca ai nascut in 2005 la Caritas, acum tot acolo o sa nasti? Te intreb pt ca si eu tot acolo sper sa nasc. Despre ce ne trebuie in spital o sa-l mai intreb pe doctorul meu. Chiar tu ti-ai rezervat camera ca mie mi-a spus ca se ocupa nenea doctoru sa nu ma mai stresez si pt asta....spunea ca doctorii au ei pusa deoparte o rezerva buna pt paciente mai speciale nu la un loc cu toti tiganii din sect.5.
Pupici
!!!
Sabina
30+ mamica de
Maia Andreea
novus spune:
Petra Tudor, 
pt l.amuyrirea cu cremele pt bebe
Tarifele mentionate de voi corespund cu informatiile mele, oricum eu i-am zis doctorului la ultimul control sa-mi spuna corecte pt toata gasca nu de alta dar sa nu stric piata ![]()
![]()
si a zis ca e ok !!
Eu mai am o dilema vis a vis de biberoane + tetine nu ma pot decide intre Nuk si Avent
(Chatonel mersi de recomandare) poate mai imi dati niste sfaturi
35+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3