Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (65)
Raspunsuri - Pagina 16
shasa spune:
TIMI recunosc ca la mine culoarea asta are cumva iz de obsesie
Daca te uiti in albumul meu de pe Picassa ai sa vezi in poza cu rochia de mireasa ca mi-am satisfacut nebunia de a aduce putin verde chiar si la marele eveniment...am niste trandafirasi micuti verzi in par si pe rochie![]()
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
shasa spune:
Poza este facuta cam la un an de la nunta de sotul meu deci nu este facuta in ziua nuntii. Am facut noi o sedinta foto pt. sufletul nostru...
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
Timi07 spune:
O da si mie imi plac rochiile de mireasacare au un pic de verde. Le da asa o nota distinsa, raafinata... Unde pot sa vad albumul tau?
Nopate buna, merg la nani ca suntem la etapa iesit caninii si nu stiu cat o sa am parte de somn.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
shasa spune:
Gata noapte buna va zic si eu la amandoua ca si eu ma retrag la somnic. Va pup pe amandoua. TIMI iti dau un pm
Florin 18.05.2002
Teodor 01.03.2005
BB3 - Petru - 31+
Nikoleta20 spune:
la toate burticile...
nici azi nu am intrat pe forum,decat acum o jumatate de ora si ma bucur ca macar am reusit sa rcuperez TOT ce ati scris...am vazut burtici noi pe picasa,care de care mai rotunda si mai mare
...si am mai vazut si pozici noi cu o minunatie de fetita...
Luana
care din cate am citit,vad ca recupereaza bine si este hatoarata sa vina acasa la fratior si la catelus cat mai repede
...ma bucur sa vad ca si Ayla este mai bine,si mi-a placut ideea ei de a alapta un alt copilas...si spre surprinderea mea,in seara asta vorbind cu cea mai mare dintre surorile mele,am aflat ca si ea a alaptat un bb mik in maternitate...mi se pare un lucru minunat ca poti oferi unui copil acest dar,pe care,din pacate nu l-ar primi...este o dovada de...nu stiu cum sa zic,sa nu supar pe nimeni,pentru ca poate nu toti suntem de acord in aceasta privinta...insa ,mie personal imi pare o dovada de recunostinta fata de Dumnezeu pentru hrana ce ne-a oferit-o pentru a o oferi mai departe celor care au nevoie de ea...nush cum suna,sper sa nu sune aiurea...dar asta e parerea mea...
noi(eu cu tati)_ am fost azi la cumparaturi,si desi credeam k vom veni cu portbagajul plin de alimente,surpriza....tati m-a carat la magazine de bb si am venit cu o multime de hainute si lucrusoare de bb...cand le-am "descasrcat" am observat ca era plina canapeaua...fara exagerare...cred k avem peste 20 de costumase 
care mai de care mai 
...i-am luat si cadita pt baita,dar nu din pastic,pentru ca erau f mici acelea,ci una gonflabila,f misto...i-am luat si un port bebe pt atunci cand il voi scoate din maternitate si muuulte body-uri si pijamalute...abia astept sa vina bb
le-am aranjat pe toate,si observ k bb are mai multe hainute decat avem eu si tati la un loc
...am umplut umerasele cu tzoale de 30 cm
...offff...abia astept ssa vina sarmaluta...
Nikoleta 20
36+
Mario Andrei
poze la albumul DC
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&year=2009&month=2&day=26&babycount=1
Nikoleta20 spune:
scz...nush dc,dar trimisei msj de 2 ori
si am vrut sa mai intreb ceva pe mamicile cu experienta...am stat eu mai bine si m-am gandit
:DE UNDE IMI DAU EU SEAMA DACA BB A SUPT(DE LA SAN) SUFICIENT DE MULT CAT SA SE SATURE?asta in conditiile in care nu pot vedea exact cati ml a papat...
adik stiu k suna cioudat,dar daca bb adoarme,eu ce ii fac,il trezesc sa ii continui masa,sau il las sa doarma si astept sa se trezeasca si sa ceara el urmatoarea masa? probabil ca asa as fii tentata si eu sa cred,INSA stiu ca nu este bine ca lapticul sa se amestece in burtica la bb,adica ce a supt acum cu ce va suge peste 1 ora sau 2...pentru ca acest lucru favorizeaza aparitia colicilor...
asadar...
incep preocuparile pt bb...mai e asa putin...apropo...schimbam si noi semnaturica...nu e corect...parca ieri am schimbat-o din nou...
Trece assa repede timpul si se apropie mom in care tre sa apara moshuletzul...il astept cu mare drag ,dar imi este f teama...nu stiu daca voi face fata...nu stiu daca voi putea avea grija de el asa cum ar trebui...
oare am fost egoista ca nu m-am gandit la asta dinainte???si daca ma gandeam ce....de fapt...nu as fii renuntat la el in nici un caz...mai bine sa fie si sa invatam impreuna sa ne intelegem nevoile,decat sa nu fie delok
asa ca imi voi da silinta ca bb sa nu aibe de suferit delok din cauza micii mele experiente cu copii...de fapt si 60 de ani daca aveam...tot primul copil era...asa k era aceeasi experienta,nu???
ce imi place...ma incurajez de una singura...macar e bine ca am puterea sa o fac...
va
pe toate si astept macar un mic raspuns despre ideea cu alaptatul,acum ma duc la help line k e asa de util forumul acesta...tot...
la DD pt cine l-a infiintat si pt toate care posteaza aici si impartasesc opinii...
florinela79 spune:
Buna dimineata, dimineata! adica m-am trezit pe la 3.45, cu un dans in burtica...![]()
. Am mancat si apoi am intrat la recuperat ce ati mai scris.
Am si eu o dilema, face 2 bagaje, 2 genti separate, una pentru noi una pentru copil?
Eu am pus in aceeiasi geanta pt mine si bebe.(buzunare separate)
Marimea la pampers am luat New baby 1, 2-5Kg...m-am gandit ca este ok pt nou nascuti.
Eu tamponele de vata cu tifon le-am facut deacasa si le-am bagat in pungulite 2 cate 2..,sper ca e ok?!
Petra si eu am luat servetele umede pampers sensitive...cu toate ca am inteles ca atata timp cat ai apa si sapun la indemana, este de preferart sa le folosesti doar in voiaj...pe fetisoara in primele zile nu stiu cu ce se sterge (acasa cu apa fiarta si racita)in spital nu stiu?
Pompa de san nu am luat si mama ma bate la cap..pompa de san si crema de san (o sa faci rani)si burtiera zice ea (dar asta dupa ce vb. cu medicul..zic eu).
Eu oscilez intre electrica si manuala...voi care ati mai folosit...care e diferenta (in afara de pret), ca daca cea electrica e mai eficienta iau electrica?!
34+
fbruma
Ayla21 spune:
Buna dimineata!
Timi, asa arata Claudiu a doua zi de nastere. Si eu il vad dulce rau, nu numai tac-su. Are niste falcute sa mori de dragul lor. Asa sper sa ajunga si fetita noastra. Vai ca deja cu cat petrec mai mult timp cu ea, imi e mai dor cand nu pot sa o vad.
Sunt pe aici caci am dormit foarte rau si am visat aiurea, si m-am trezit tot plangand. dar ce e mai tragic, si Clau plange in somn in ultimul timp. Si cand il trezesc se uita speriat la mine, parca nu m-ar cunoaste. Il iau doar in brate si-i spun "e mami, simti ca e mami" si asa se potileste. 
Eu despre sarcina nu prea mai am ce sa ma bag in discutii
dar daca pot ajuta cu experinta de dupa, sunt si eu aici.
Florinela, da, iti faci doua bagaje, unul pt tine, si unul pt bebe.
Eu pompa am avut manuala la inceput, si tare buna a fost. Daca nu ai pompa, te trag asistentele de sfarcuri, sa le formeze si sa desfunde canalele. Eu nu le-as fi permis, dar am vazut la altele ca asa fac.
A fost complicat sa pompez la ea, pt ca aveam mainile praf de la perfuzii, si de la... "impins" cum am strans pe bara de la masa de nastere. Abia putem "da la pompa"
Era asa funny cum mai curgea cate un strop. Apoi am trecut la cea electrica. Eu am luat farlin, ca nu a fost asa scumpa. Nu stiam de care voi avea nevoie, si pregatita ca voi avea doi sugaci, ma gandeam, ce nevoie am de ea. Dar sunt multumita de ea. Cea electrica face vid pe san, si nu trebuie sa stai inclinata sa nu se imprastie laptele (mai ales la cele cu cezariana), curge direct din palnie in sticluta, si face toata treaba. Dar nu cred ca la inceput, pana sa se desfunde canalele, as fi reusit cu ea. Acum nu stiu ce sa sun, cine nu-si permite atatea pompe, cred ca merge si manual. Am vazut in spital mamici care mulgeau pur si simplu sanul, si-o faceau bine. Cred ca si spitalul are in dotare pt inceput, apoi daca il inveti pe bebe la san, poate fi o cheltuiala inutila. Eu mai exersez pe micutul Sebi.
Ce am uitat azi-naopte, ca discutati voi despre "plic". Fetelor, stati linistite, si ei stiu "jocul". Nu refuza nimeni, sa iti fie rusine ca dai. Dai plicul in mana, mai ales la medici, sa stie care de la cine e, el spune "nu trebuie, multumesc", dar nu va schita nici un mic gest de refuz. Iar la asistente dupa le puneti in buzunarul de la halat. Unele asa pretind, sa nu puna mana pe bani (sa nu murdareasca de microbi
). "Taxele" si mie mi s-au parut mici la ce discutati voi, nu ma intrebati cat a cotizat tati, dar eu cred ca si din partea lor atentia a fost pe masura preturilor. Am vazut in spital diferenta de la pret la pret si de la medic la medic.
Va doresc o zi buna, si ne vedem deseara. Cu vesti bune sper.
Va pup!

_
I love you so much my tiny princess
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Buna dimineata! Sunt pe aici caci am dormit foarte rau si am visat aiurea, si m-am trezit tot plangand. dar ce e mai tragic, si Clau plange in somn in ultimul timp. Si cand il trezesc se uita speriat la mine, parca nu m-ar cunoaste. Il iau doar in brate si-i spun "e mami, simti ca e mami" si asa se potileste. ![]() Eu despre sarcina nu prea mai am ce sa ma bag in discutii ![]() Florinela, da, iti faci doua bagaje, unul pt tine, si unul pt bebe. Eu pompa am avut manuala la inceput, si tare buna a fost. Daca nu ai pompa, te trag asistentele de sfarcuri, sa le formeze si sa desfunde canalele. Eu nu le-as fi permis, dar am vazut la altele ca asa fac. A fost complicat sa pompez la ea, pt ca aveam mainile praf de la perfuzii, si de la... "impins" cum am strans pe bara de la masa de nastere. Abia putem "da la pompa" |
Buna dimineata!

Ayla, acorda-i multa atentie si micutzului, foarte probabil simte si el tensiunea prin care trece voi, straduiti-va sa nu i-o transferati...
Ieri iti scriam ceva despre HMF, nu stiu daca ai vazut, poate va ajuta... 
Despre bagaj, eu ma gandeam sa fac 2, dar nu pe criterii de beneficiar, ci cronologice. Adik unul mic, de luat imediat ce incepe show-ul si altul MAAAAAARE,pe care sa il aduca tati in culise dupa reprezentatie. Fiecare asemenea bagaj va contine lucruri pentru mine si pentru Adela.
In ceea ce priveste pompa, eu m-am oprit (cu gandul ca inca nu am akizitionat-o, de fapt nu prea am akizitionat mai nimic
) la pompa manuala de la Avent. Nu stiu de ce, dar mintea mea nu e pregatita sa accepte o pompa electrica... 
Denisa-Madalina
29+
cu Adela-Marisa
gessy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Al meu are doar 2cm si mai e si moale... ![]() Eu am luat si ceva lucrusoare nb, dar majoritatea sunt mai maricele un pic, in ideea ca va creste foarte repede. Denisa-Madalina 29+ cu Adela-Marisa |
buna
cu siguranta am facut o greseala. cred ca trebuia sa scriu 39 de mm. nu-i asa? ca doar nu am colul cat o rigla.....
29+